Η γαλλική αμυντική βιομηχανία θα είναι στην MAKS 2019, αν και το αντίθετο δεν συνέβη στην Eurosatory

1
1638
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ο GIFAS, ο Γαλλικός Σύνδεσμος Αεροδιαστημικών Βιομηχανιών, θα είναι επικεφαλής στο Γαλλικό Περίπτερο (Hall F3) όπου θα έχει παρουσία μια αντιπροσωπεία 15 γαλλικών εταιρειών που θα παρουσιάσουν την τεχνογνωσία τους στην διεθνή αεροδιαστημική έκθεση MAKS 2019, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου.

Οι εταιρείες είναι κυρίως κύριοι εργολάβους, κατασκευαστές εξοπλισμού, ΜΜΕ και ειδικούς συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουν παρουσία κι υπό την αιγίδα του GIFAS στο Γαλλικό Περίπτερο οι ακόλουθες εταιρείες: AEROMETALS & ALLOYS, ALKAN, ATEQ – MEASUREMENT SOLUTIONS, AXON’CABLE, DEDIENNE AEROSPACE, DRAKA FILECA, HUTCHINSON, LAMECO, NICOMATIC, PERMASWAGE, RADIALL, SAFRAN, SEREME, THALES, TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS.

Επιπλέον, οι εταιρείες AIRBUS, CFM International και η ZEHR AERO (που εκπροσωπεί 5 εταιρείες: COBHAM, ADR, LISI AEROSPACE, TITEFLEX) θα διατηρήσουν τα δικά τους περίπτερα.

Ο GIFAS, η Γαλλική Ένωση Αεροδιαστημικών Βιομηχανιών, είναι μια βιομηχανική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1908 και συγκεντρώνει περίπου 400 εταιρείες από τους κυριότερους κύριους εργολάβους και προμηθευτές συστημάτων μέχρι πολλαπλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του χώρου που ειδικεύονται σε προϊόντα κι εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την εμπορία και τη συντήρηση όλων των αεροναυτικών και διαστημικών προγραμμάτων και εξοπλισμού, πολιτικών και στρατιωτικών, καθώς και συστημάτων άμυνας και ασφάλειας – αεροσκάφη, ελικόπτερα, αεροσκάφη, κινητήρες, συσκευές και πυραύλους, δορυφόρους και διαστημικούς εκτοξευτές, μεγάλα συστήματα και εξοπλισμό, συστήματα άμυνας και ασφάλειας.

Ο GIFAS από την πλευρά του διοργανώνει το Διεθνές Αεροπορικό Σαλόνι Le Bourget στο Παρίσι κάθε δύο χρόνια, το οποίο είναι ένα κορυφαίο αεροδιαστημικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 53ο Le Bourget Air Show θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 27 Ιουνίου 2021.

Ο GIFAS αντιπροσωπεύει μια βιομηχανία της οποίας ο κύκλος εργασιών το 2018 ήταν € 65,4 δισεκατομμύρια, από τα οποία το 85% της παραγωγής αφορά εξαγωγές.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι ρωσικές εταιρείες δεν είχαν δυνατότητα συμμετοχής σε ευρωπαϊκές αμυντικές εκθέσεις και δη στην Γαλλία λόγω των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί από την Ε.Ε.

Γιατί ρωσικές και κινεζικές εταιρείες θα λάμψουν διά της απουσίας τους από την Eurosatory;


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Epam Papas
Guest
Epam Papas

Aφορμή για να γλιτώσουν από τον ανταγωνισμό ψάχνανε. Οι Ρώσοι όμως δε φοβούνται. Απεναντίας επιζητούν τον ανταγωνισμό για να επιδείξουν την υπεροχή τους. H ανοικτή οικονομία ευνοεί τους καλύτερους. Οι υπόλοιποι ψάχνουν για δασμούς, κυρώσεις και όποιο άλλο τέχνασμα για να κρύψουν τις αδυναμίες τους.