ΑΣΕΠΕ GlobalEye, δοκιμών συνέχεια στην Ισπανία

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το ΑΣΕΠΕ GlobalEye της Saab συνεχίζει τις δοκιμές, με τον φωτογραφικό φακό να το «πετυχαίνει» αυτή την φορά στη Γρανάδα της Ισπανίας.

Να θυμίσουμε, το GlobalEye παρουσιάστηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018 και ακολούθησε η παρθενική πτήση του συστήματος στις 14 Μαρτίου 2018. Το GlobalEye αποτελείται από το ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης Erieye ER και φέρεται σε αεροσκάφος-φορέα Bombardier 6000.

Πρώτη πτήση για το ΑΣΕΠΕ GlobalEye AEW&C

Πρώτος πελάτης του GlobalEye είναι τα ΗΑΕ, τα οποία αναμένουν την παράδοση δύο συστημάτων.

Globaleye, μια λύση ενάντια στα F-35; Μήπως αξίζει να δούμε το τι έχουν σκεφτεί τα ΗΑΕ για την αεράμυνά τους


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Spirit
Guest
Spirit

Αξιόλογο σύστημα καμιά αντίρρηση, αλλά ψάχνουμε λύση έγκαιρης προειδοποίησης ενάντια στο F-35 λύση είναι έτοιμη το E-2D Advanced Hawkeye… αν μπορούσαμε να τοποθετούσαμε το ραντάρ σε ένα φορέα όπως το global 6000 ή 7500 ακόμα καλύτερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Πάντως για αεροπλάνα ,,ιπτάμενα ραντάρ,, δεν ψάχνουμε. Tα 4 ERIEYE επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες μας ενώ η επόμενη αγορά ανάλογων αεροπλάνων θα αργήσει πολύ να γίνει.
Ο περιστρεφόμενος δίσκος σε αυτά τα αεροπλάνα είναι ξεπερασμένη τεχνολογία. Η σύγχρονη τεχνολογία είναι η επίπεδη κεραία όπως στα ERIEYE, E-7, σε αυτό εδώ στην φώτο κ.α.

nicolas
Guest
nicolas

αναβαθμιση ΣΑΕ, ρανταρ των ασεπε και ζευξεων. διαλειτουργικοτητα με οσο το δυνατον περισσοτερους αισθητηρες εντοπισμου και shooters.ακριβως οτι κανουν οι αμερικανοι με το nicfa και το distributed lethality.δασκορπισμενες πλατφορμες σε ξηρα θαλασσα και αεραγια επιβιωσημοτητα και πυρ απο παντου.

Spirit
Guest
Spirit

Καλο ειναι να έχουμε μια εικόνα τι είναι, για να εχουμε και άποψη τι ειναι ξεπερασμένη τεχνολογία, εκτός αν θεωρούμε οτι οι Ιάπωνες ειναι χάπατα που θέλουν να αγοράσουν 9 E-2D Advanced.
Αν μου βρεις άλλο ραντάρ να εκπέμπει στην μπάντα των UHF πάω πάσο.