ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμιρατινό ομόλογό του, σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν (Abdullah Bin Zayed Al Nahyan), είχε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν η περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σε συνέχεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άμπου Ντάμπι, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, όπως γνωστοποιεί στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.
Συνομίλησα τηλεφωνικώς με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ @ABZayed. Στο επίκεντρο η περαιτέρω ενίσχυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης 🇬🇷&🇦🇪, σε συνέχεια της επίσκεψης του @PrimeministerGR στα ΗΑΕ, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. pic.twitter.com/WfK5EGr84S
— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 24, 2020
Παιδιά κάτι γίνεται , έχει μιλήσει με τους πάντες ο Δένδιας τις τελευταίες ώρες , ρε μπας όντως κάνει το μπαμ ο Τούρκος ? Μέχρι να μπεί η νέα Κυβέρνηση στις ΗΠΑ μήπως όντως γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Μήπως περιμένει την χριστιανική γιορτή ο Τούρκος για να κάνει την κίνηση του.
Μα ετσι κανει ο Δενδιας τους τελευταιους μηνες, αν δεν ειναι στο τηλεφωνο θα ειναι σε ταξιδι για καποια χωρα. Απο τους λιγους βουλευτες που αξιζουν το μεροκαματο.