Ελληνο-ινδονησιακή συνεργασία

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

 

Σύμφωνα με το ΥΕΘΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, o οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδονησία μετά από πρόσκληση του Ινδονήσιου ομολόγου του, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ινδονησίας Ryamizard Ryacudu. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα και αποφάσισαν την υπογραφή μνημονίου αμυντικοτεχνικής συνεργασίας. Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και ινδονησιακών εταιρειών στον αμυντικό τομέα και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής Μάκης Μπαλλής. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης «Indo Defence 2016» και επισκέφθηκε τα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση.

Δεν βλάπτει βέβαια να προσπαθεί κανείς –το αντίθετο μάλιστα- αλλά η Ινδονησία «τουρκοκρατείται» εδώ και πολλά χρόνια από όπου μάλιστα η τουρκική πολεμική βιομηχανία κάνει ανοίγματα και σε άλλες χώρες της περιοχής (όσες βέβαια έχουν φιλικές σχέσεις με την Τζακάρτα). Οπότε και με δεδομένη την κατάσταση της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας (εξαίρεση αποτελούν κάποιες ιδιωτικές εταιρίες)… κουβέντα να γίνεται…

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
MΠΙΖΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Guest
MΠΙΖΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ….ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ Η ΜΗ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ 22 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.

famas
Guest
famas

Μονο απο τις ριψεις στεφανιών, οπως και να το κάνεις τα μίλια μαζεύονται.