Συντριβή Gulfstream II ύποπτου για μεταφορά ναρκωτικών!

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένας ακαταχώρητο ιδιωτικό επιβατικό αεροσκάφος Gulfstream II, ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών συνετρίβει στην παραμεθόρια περιοχή του Μπελίζ της Γουατεμάλα στις 30 Σεπτεμβρίου!

Άντρες των σωμάτων ασφαλείας που έσπευσαν στο σημείο περιέργως δεν βρήκαν κανένα μέλος του πληρώματος στο αεροσκάφος ή στην περιοχή αλλά ούτε και τίποτα άλλο στο αεροσκάφος που να υποδήλωνε ανθρώπινη παρουσία όπως αποσκευές. Πιστεύεται τώρα ότι το αεροσκάφος χρησιμοποιήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών ή άλλων απαγορευμένων αντικειμένων.

Το αεροσκάφος με αριθμό σειρά G1159B συνετρίβει κάτω από άγνωστες συνθήκες σε ένα χωράφι αφού το πλήρωμα προσπάθησε πρώτα να προσγειωθεί σε έναν χωματόδρομο χωρίς επιτυχία με αποτέλεσμα την συντριβή του αεροσκάφους, που κόπηκε στα δυο.

Τη στιγμή του ατυχήματος, το αεροπλάνο δεν έχει επίσημο καταχωρημένο αριθμό σειράς στην άτρακτο, εκτός από τα γράμματα PVO στα ατρακτίδια των κινητήρων. Σύμφωνα με το Scramble, η βαφή του αεροσκάφους θυμίζει ένα αεροσκάφος ίδιου τύπου με αριθμό σειράς N511TL, το οποίο εξήχθη σε έναν άγνωστο αγοραστή στο Μεξικό το Νοέμβριο του 2017.

Λόγω της αύξησης της αστυνομικής παρουσίας γύρω από την περιοχή και τον εντοπισμό και καταστροφή πολλών «παράνομων» κρυφών διαδρόμων προσγείωσης, είναι πιθανό οι πιλότοι να αναγκάστηκαν να αλλάξουν εκτάκτως την προγραμματισμένη διαδρομή της πτήσης τους.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Nick
Guest
Nick

Μάλλον έμεινε από καύσιμα ……