Επγος (Ι) Αθανάσιος «Warrior» Μαρίνης – Ένας από τους Έλληνες χειριστές που τιμούν την χώρα μας στην Αλπαθέτε

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η αεροπορική συμμαχική διοίκηση του ΝΑΤΟ έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από ένα «δικό μας παιδί» τον Επισμηναγό (Ι) Αθανάσιο «Warrior» Μαρίνη, χειριστή μαχητικού αεροσκάφους F-16 της 347 Μοιρας που συμμετέχει με την ελληνική αποστολή στο σχολείο εκπαίδευσης τακτικής ηγεσίας (Tactical Leadership Program) που διεξάγεται σε τακτική βάση στην αεροπορική βάση Αλμπαθέτε στην Ισπανία.

Hellenic Air Force pilot during TLP Flying Course

Here's a quick impression report of a Hellenic Air Force pilot from the Tactical Leadership Programme's Flying Course at Ejército del Aire Albacete Air Base.#NATO #Train2BReady HAFspokesman Photo by Sébastien Raffin, Allied Air Command

Gepostet von NATO Allied Air Command am Mittwoch, 12. Juni 2019

Στο βίντεο, ο χειριστής μας δηλώνει τα εξής: «Γεια σας, είμαι ο επισμηναγός Αθανάσιος Μαρίνης με κωδικό κλήσης Warrior (σ.σ. Πολεμιστής) κι είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω στο 2019/2 σχολείο TLP. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για συνεργασία με άλλους χειριστές με πολλά διαφορετικά αεροσκάφη προκειμένου να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι να δημιουργήσουμε δύσκολα και ρεαλιστικά σενάρια στον αέρα.»

Οι δηλώσεις βέβαια έχουν την δικιά τους ξεχωριστή αξία και σημασία καθώς έχουν τους αποδέκτες τους, όσον αφορά την ΠΑ και τους χειριστές μας όμως οι μόνες δηλώσεις που μένουν στο τέλος της ημέρας είναι αυτές στον αέρα. Κι οι χειριστές μας έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι αυτοί έχουν την «τελευταία» δήλωση.

Απλώς στα πλαίσια της συμμαχίας, υπάρχει και το επικοινωνιακό κομμάτι των εκπαιδευτικών και άλλων δραστηριοτήτων, με βάση το οποίο είναι απαραίτητο να βγαίνει μία εικόνα προς τα έξω με το συμμετέχων προσωπικό που περιγράφει την αντίστοιχη εμπειρία. Αυτό είναι συνηθισμένο κι είχαμε αναφερθεί σε παρόμοια περίσταση και στο παρελθόν:

«Τα μέλη του ΝΑΤΟ μιλάμε την ίδια γλώσσα»

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Aris
Guest
Aris

Να είναι καλά όλοι οι Αετοί μας και να προσγειώνονται τελευταίοι

Tasos
Guest
Τάσος

Μπράβο στο παλικάρι και σε αυτούς που τον εκπαίδευσαν….Μπράβο και στην οικογένειά του που τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Αίσχος για το πολιτικό προσωπικό της χώρας διότι στοιχίζουν πολύ περισσότερο από τις ικανότητές του και που δεν είχαν το σθένος να κάνουν περικοπές στις πλούσιες αποδοχές που απολαμβάνουν χωρίς να έχουν τα προσόντα….

ira-ant
Guest
ira-ant

Όχι φωτογραφίες.