Η UVision παρουσιάζει το ΜΕΑ “αυτοκτονίας” Hero-400EC

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των ισραηλινών ΜΕΑ “αυτοκτονίας” (loitering munition) Hero, Hero-400EC, ολοκλήρωσε με επιτυχία δοκιμή επίδειξης τον προηγούμενο μήνα σύμφωνα με ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρίας UVision.

Το Hero-400EC παρουσιάζεται ως το καλύτερο προϊόν της ομώνυμης σειράς που μετρά οκτώ παράγωγα. Η χρονική του αυτονομία φθάνει τις δύο ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έναντι στόχων που βρίσκονται μεταξύ 40 και 150km.

Τα συστήματα, όπως το Hero-400EC, έχουν την ικανότητα να πετυχαίνουν πλήγματα ακριβείας ακόμη και στα πιο σύνθετα περιβάλλοντα (για παράδειγμα αστικές περιοχές) με τη μικρότερη εφικτή απώλεια αμάχων. Στις περιπτώσεις που η επίθεση δεν εγκριθεί, το ΜΕΑ μπορεί να περιφέρεται ή να διατεθεί για την καταστροφή άλλου στόχου.

Το Hero-400EC φέρει πολεμικό φορτίο 40kg. Το σύστημα διαθέτει ηλεκτρική πρόωση που έχει ως αποτέλεσμα να είναι αθόρυβο και να μην έχει σημαντική θερμική υπογραφή. Πέρα από την καταστροφή στόχων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο ISR.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Iomar
Guest
Μάριος

Καλησπέρα,

Μάλλον μπερδέψατε το βάρος.

Το Hero-400EC ζυγίζει συνολικά 40 κιλά και έχει πολεμική κεφαλή των 8 κιλών.

Αλέξανδρος
Guest
Αλέξανδρος

ένας ουσιαστικά hellfire με ακτίνα 150 χλμ 2 ώρες πτήση tandem κεφαλή μεγάλης ακρίβειας και έναν χειριστή υπό πλήρη απόκρυψη και μακρυά από την πρώτη γραμμή … αυτά δεν είναι για εμάς , εμείς πήραμε το υπερόπλο που θα φέρνει βόλτες στο Αιγαίο πέρα δώθε και δεν θα στέκεται ούτε γλάρος στο διάβα του

Ισραήλ Σερβία χώρες που σέβονται τον εαυτό τους και πέρνουν σοβαρά την άμυνά τους όχι σαν κάτι ανωαφρικανικά υποευρωπαικά βιλαέτια

Tchass
Guest
Tchass

Σε ρόλο αντί s400 δεν το έχει σκεφτεί κανένας στρατηγαρας μας ακόμα; Καμία 300ρια από αυτά χρειάζονται τουλάχιστον. Με λίγη εμβέλεια παραπάνω ίσως.. και με αποκλειστική την παραπάνω αναφερόμενη αποστολή.