Συντήρηση Super Puma με χορηγία της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»

13
2182
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τελετή στην οποία τιμήθηκε η εταιρεία «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», η οποία με δωρεά ανέλαβε το κόστος επισκευής και προμήθειας ανταλλακτικών Super Puma της ΠΑ, ύψους 3.250.000 ευρώ, προκειμένου να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά αξιοποιήσιμα πραγματοποιήθηκε χθες στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, παρέστησαν ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρείας ‘’ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ’’ και της εφοπλιστικής κοινότητας.

Η εν λόγω πρωτοβουλία, μια από τις πολλές  της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» αποσκοπεί στη στήριξη της ετοιμότητας στον τομέα της έρευνας και διάσωσης.

 

Στο τρέχον τεύχος μας παρουσιάζουμε μια άλλη αξιέπαινη πρωτοβουλία εθνικής χορηγίας 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Agamemnon
Member
Trusted Member
Agamemnon

Μπραβο στην ”ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ” για την κινηση και ντροπη στην Πολιτεια για την κατασταση των πτητικων μεσων….

NikolakiEfentis
Member
Noble Member
NikolakiEfentis

Ευτυχώς υπάρχουν και τα Ιδρύματα.

Κατά άλλα βέβαια, ετοιμότητα… Δηλαδή αν δεν ήταν η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, εκτός από ΝΗ-90 δεν θα είχαμε ούτε Super Puma, μόνο Huey…

MisCo
Member
Noble Member
MisCo

Θα προτιμουσα τα μελη της Συν-Ενωσις να φορολογουνταν κανονικα και να αφηναν τις “αγαθοεργιες”.

YannisPavlidis
Member
Active Member
YannisPavlidis

Μπράβο ρε φίλε, το ίδιο ήθελα να γράψω. Γλυτώνουν δεκάδες αν όχι εκαντοντάδες εκατομύρια κάθε χρόνο απο την φορολογία και το παίζουνε και εθνικοι ευεργέτες! Η ελληνική σημαία άλλωστε προσφέρει πάρα πολλά πλεονεκτήματα εντός ευρωζώνης σε σχέση με τις σημαίες ευκαιρίας.

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Επειδή αυτό το θέμα επανέρχεται κατά καιρούς, κατά κανόνα ως “ευχαριστώ” του Έλληνα για δωρεές που κάνουν φιλοπάτριδες εφοπλιστές (και άλλοι είναι πλούσιοι, αλλά τα τρώνε στις πουτάνες και τα ναρκωτικά …), και πολλά λέγονται για τη φορολογική μεταχείριση του εφοπλισμού, είναι ίσως ενδεδειγμένο να κατατεθεί ένα καίριο νομικό δεδομένο που παραλείπεται: Τόσο τα οικεία κεφάλαια του Ν. 27/1975 (αφορολόγητο ναυτιλιακής δραστηριότητας), όσο και η προ της 21.4.1967 θεσπισθείσα, αυξημένης τυπικής ισχύος, νομοθεσία περί προστασίας κεφαλαίων εξωτερικού, διατηρούν την αυξημένη τυπική ισχύ τους κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 107 του Συντάγματος. Δεν επιτρέπεται δηλαδή στον κοινό νομοθέτη… Read more »

Iomar
Member
Noble Member
Iomar

Καλησπέρα,

Επιτέλους, κάποιος άνθρωπος που ξέρει τους νόμους.

Παρακαλώ να μας διαφωτίζετε με αυτό τον τρόπο και στο μέλλον.

dimitrisx
Guest
dimitris x

Από την μια να κατέχεις τι δεύτερη θέση στα εξοπλιστικά εντός του νατο, επί του ποσοστού του αεπ και από την άλλη να χρειάζεσαι δωρεές, για να διατηρήσεις επιχειρησιακό των εξοπλισμό σου.

NikolakiEfentis
Member
Noble Member
NikolakiEfentis

Δεν είναι περίεργο. Ένα F-16 πχ, κοστίζει όσο κοστίζει, ασχέτως αν το ΑΕΠ σου μικραίνει!

iapetos1945
Guest

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ $$$$$ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.

NikolakiEfentis
Member
Noble Member
NikolakiEfentis

Μπράβο!!!

Ήθελα κι εγώ να απαντήσω αλλά με τις ειδικές γνώσεις σας με υπερκαλύψατε κατά πολύ!

Αυτά κάνει ο δογματισμός, κάνεις την δουλειά τους κι εσύ νομίζεις ότι τους πολεμάς (τον Dr. Schäuble)!

Greg
Member
Greg

Αν καί τό αποφεύγω, συνδέθηκα μόνο γιά νά σού πώ ένα μεγάλο μπράβο γιά τή νομική τεκμηρίωση καί γιά τό σχόλιο – άποψή σου στό θέμα. Εβαλες τά πράγματα στή θέση τους, αλλά άν νομίζεις ότι οί κολλημένοι θά …ξεκολλήσουν ματαιοπονείς. Αλλωστε σ’ αυτή τή χώρα, τό νά τρώς τά λεφτά τών άλλων είναι πιό ξεκούραστο απ’ τό νά τά βγάζεις ο ίδιος. Νόμος.

MisCo
Member
Noble Member
MisCo

Πολυ ωραια ολα αυτα τα νομικα. Εγω ειμαι ανθρωπος των νούμερων, της δικαιοσύνης και της ισοτητας. Δεν μπορω πχ να εχω την ΔΕΗ Α.Ε με μια Α φορολογήση και την ΑΝΕΚ LINES με μια Β φορολογηση. Αν θελει το κράτος, ο νομοθέτης ή ο οποιοσδήποτε να μου πει οτι ειναι εθνικα επωφελες να έχω ενα ιδιαιτερο φορολογικο καθεστώς σε μια δραστηριοτητα, θα πρεπει να μου το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. Πόσα θα κέρδιζα ως κράτος αμα τους φορολογουσα οπως ολες τις αλλες επιχειρησεις και ποσο κερδίζω εχοντας τους σε ειδικο καθεστώς. Η Ελλαδα ειναι μελος της ΕΕ και οχι η Ρωσία… Read more »

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Όσα λέτε είναι, de lege ferenda, υποστηρίξιμα και εύλογα, άλλωστε στη δημοσιονομική επιστήμη κρατεί η άποψη ότι το αρχέτυπο του δικαίου φορολογικού συστήματος είναι εκείνο με προοδευτικούς συντελεστές, ενιαίους για όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως πηγής, χωρίς αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα και με όλα τα εισοδήματα αθροιζόμενα σε ενιαία κλίμακα για κάθε υποκείμενο του φόρου. Ωστόσο αυτό δεν απαντάται στην πραγματικότητα, διότι χωρίς εξαίρεση οι νομοθεσίες θέλουν να δημιουργούν κίνητρα και αντικίνητρα με τη φορολογική μεταχείριση επιμέρους εισοδημάτων. Οι φοιτητές των νομικών σχολών διδάσκονται στο α’ έτος ότι οι κανόνες δικαίου (νόμοι) είναι νόρμες που ρυθμίζουν τη συμπεριφορά των κοινωνών. Γρήγορα, οι… Read more »