Η ΙΑΙ παρουσιάζει σύστημα που επιτρέπει τη λειτουργία του GPS σε περιβάλλον παρεμβολών

4
1567
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 51
  •  
  •  

Η ισραηλινή εταιρεία IAI έχει παρουσιάσει το ADA-O, ένα σύστημα που τοποθετείται σε στρατιωτικά οχήματα ή τοποθεσίες και επιτρέπει την ομαλή διαθεσιμότητα του GPS σε περιβάλλον παρεμβολών.

 

Όπως μεταδίδει το “Israel Defense”, το ADA-O είναι εξέλιξη του ADA, που απέσπασε πρόσφατα πολυδάπανο συμβόλαιο από χώρα της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Ένα παρόμοιο σύστημα, πάλι από την IAI, επέλεξε να προμηθευτεί το 2017 η αεροπορία του Ισραήλ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 51
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Spirit
Guest
Spirit

Πρωτοπορία σε πολλά πράγματα, μικρό κράτος και να έχουν καταφέρει τόσα… δεν τους έχουμε μοιάσει σε τίποτα όμως.

Chris
Guest
Chris

Στο ότι είναι μικρό κράτος ίσως ἐξαντλοῦνται οι ομοιότητες με μας. Και πριν γίνουν κράτος ήταν αξιοθαύμαστοι. Πέραν της γνωστής σε όλους οικονομικής επιτυχίας των Εβραίων, συνέβαλαν καταλυτικά στη διαμόρφωση του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού. Για παράδειγμα ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων βραβείων Νόμπελ ίσως και πάνω από 50% ήταν Εβραϊκής καταγωγής. Επομένως ως μέρος του δυτικού κόσμου ανήκαν στην πρωτοπορία της οικονομίας, των τεχνών και των επιστημών. Λογικό είναι με τέτοιο πλήρως ανεπτυγμένο πνευματικό δυναμικό να καταφέρουν τόσα και όταν έγιναν κράτος. Φυσικά και με την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ μετά από κάποιο σημείο. Εμείς είμαστε περήφανοι για τα 2 βραβεία… Read more »

Makis
Guest
Makis

Αντίθετα με εμάς δεν είναι κράτος ανάδελφον. Εμάς το Motto είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. (και ο γειτονας) Μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται μονίμως σε πολεμική κατάσταση.

Stavrogin
Guest
Κωνσταντίνος

οπως είναι ρατσισμός το να θεωρείς μια φυλή κατώτερη, έτσι και είναι ρατσισμός το να την θεωρείς ανώτερη. Ο λόγος που οι εβραίοι διαπρέπουν είναι η διασπορά και η πολυπολιτισμικότητα που έφερε καθώς και οι ατελείωτοι διωγμοί με αποκορύφωμα το ολοκαύτωμα. φτάνωντας τόσο κοντά στον αφανισμό οι Εβραίοι δεν θεωρούν την επιβίωση τους κερδισμένη γι αυτό και παλεύουν καθημερινά ακόμα και τώρα που είναι σε θέση σχετικής ισχύος.