«Ημέρα Αλεξιπτωτιστή» στην έδρα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Με γνώμονα τη Μέριμνα για το προσωπικό, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σχεδιάζει, πραγματοποιεί και εγκρίνει δράσεις, που ως σκοπό έχουν τη γνωριμία από τις οικογένειες των στελεχών, του στρατιωτικού περιβάλλοντος εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, η Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων, διοργάνωσε για τα μέλη των οικογενειών του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, την «Ημέρα Αλεξιπτωτιστή», στην έδρα της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 200 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και προβολή οπτικοακουστικού υλικού από την εκπαίδευση των αλεξιπτωτιστών, περιήγηση στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις αλεξιπτώτων στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης της Σχολής, ενώ οι μικροί επισκέπτες παρακολούθησαν την ιστορία των πλανητών σε φορητό πλανητάριο.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Jolly Rogers
Guest
Jolly Rogers

Προφανώς η έννοια OpSec είναι εντελώς άγνωστη στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΣ. Δεν εξηγείται αλλιώς, να βγαίνουν στη φόρα δημοσίως πρόσωπα στελεχών της ΣΧΑΛ και των ανήλικων μελών οικογενειών τους. Την ώρα που κάποιοι εκεί έξω συλλέγουν σχολαστικά κάθε διαθέσιμη ψηφίδα του πληροφοριακού παζλ που θα τους βοηθήσει στο να μας προκαλέσουν πλήγματα, κάποιοι δικοί μας προσφέρουν αφελώς στο πιάτο υλικό που δεν πρέπει να βγαίνει εκτός περίφραξης στρατοπέδου. Μάλλον μερικοί νομίζουν πως οι εικονιζόμενοι είναι μέλη πολιτιστικού σωματείου μετά των οικογενειών τους και όχι ενός Στρατού που θα κληθεί να σκοτώσει ή να σκοτωθεί.