Στο παζλ των συνεργασιών Κύπρου και Ελλάδας με χώρες της περιοχής μπαίνει το Ιράκ

6
1795
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 24
  •  
  •  

Στο παζλ των συνεργασιών που Κύπρος και Ελλάδα αναπτύσσουν με χώρες της περιοχής μπαίνει το Ιράκ, μετά και τη σημερινή συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας σε συνάντηση με τους Υπουργούς Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, που πραγματοποιήθηκε στο Αμάν, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η συμμετοχή του Ιράκ, είτε στο τριμερές σχήμα Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, είτε στο τριμερές σχήμα Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται και η πιθανότητα δημιουργίας ενός πολυμερούς σχήματος συνεργασίας με τη συμμετοχή Κύπρου, Ελλάδας, Ιορδανίας και Αιγύπτου.

(ΚΥΠΕ)


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 24
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Pantelis
Guest
Pantelis

Επιτέλους κάτι κινείται στην διπλωματία και κυκλωνει αργά αλλά σταθερά τον ταραξια της περιοχής. Βρε λες να έχει δίκιο η yeni safak;

George_K
Member
Noble Member
george_k

Ανοίγει το παιχνίδι.., γεωπολιτικά αλλά κυρίως γεωστρατηγικά..

GPA
Member
Member
GPA

Διπλωματικα είμαστε πολύ καλά. Εκεί παίζεται το παιχνίδι αυτή την στιγμή και όχι στην στρατιωτική ισχύ οπότε όσοι έχουν πανικοβληθει και φοβούνται είναι λάθος. Χρόνια είχαμε να αναπτύξουμε τόσο δραστήρια διπλωματία. Ελληνικό δεκαετες στο 3,25%η απόδοση. Αφιερωμένο σε όσους τους έχει κυριεύσει ο φόβος και ο πανικός

Pakos
Guest
Π.Κ.

Μην μπερδεύεσαι το 3,25 ειναι πολυ ακριβό επιτόκιο. Δεν αγοράζεις αυτοκίνητο με 48 δόσεις.

Pantelis
Guest
Pantelis

Μόνο που είναι το καλύτερο επιτόκιο που είχες από το 2005. Επιπλέον δεν νομίζω πως μας παίρνει να συγκριθουμε με με καμία άλλη χώρα αυτή τη στιγμή. Ούτε με τη Γερμανία ούτε καν με την Πορτογαλία. Είμαστε μια χώρα διαλυμένη που τώρα προσπαθεί να ξανασταθει στα πόδια της. Και οι στόχοι σε περίπτωση που δεν το ξέρουμε, κατακτωνται λίγο λίγο.

Miscojones
Member
Active Member
Miscojones

Γιαυτό λέω να μοιράσουμε το Αιγαίο και την ΑΟΖ μας στη μέση για να μην είμαστε μοναχοφάηδες.