Η Irkut παρουσιάζει το επιβατικό αεροσκάφος MС-21, το μεγάλο στοίχημα της Ρωσίας

1
3596
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Irkut Corporation (ως τμήμα της UAC) δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει στην διεθνή αεροδιαστημική έκθεση MAKS 2019 στην Μόσχα. Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το επιβατικό αεροσκάφος νέας γενιάς MC-21-300.

Νέα κρατική επένδυση 5,7 δις Ευρώ για την ανάπτυξη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους MC-21

Συγκεκριμένα, ένα αεροσκάφος θα συμμετέχει στο πρόγραμμα πτητικής επίδειξης της έκθεσης, και θα είναι το ίδιο πρωτότυπο αεροσκάφος που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση. Δύο ακόμη αεροσκάφη του τύπου θα βρίσκονται στον χώρο σε σε στατική έκθεση. Ένα από αυτά θα είναι εξοπλισμένο με καμπίνα επιβατών δύο θέσεων και θα είναι ανοιχτό για επισκέψεις από ειδικούς και πελάτες.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά δυο εκπαιδευτικά αεροσκάφη της εταιρείας, το Yak-130 και το Yak-152, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Έχουν αναπτυχθεί από το γραφείο σχεδιασμού Yakovlev και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο αεροναυπηγικής στο Irkutsk.

Το μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων Su-30SM και τα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Yak-130 που κατασκευάζει η Irkut Corporation θα παρουσιαστούν στον χώρο της έκθεσης για τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις και το Ναυτικό.

H Ρωσική ναυτική Αεροπορία ενισχύεται με δυο νέα Su-30SM

Παράλληα, η ακροβατική ομάδα Russian Knights θα παρουσιάσει τις μοναδικές της δυνατότητες υπερ-ελιγμών των μαχητικών Su-30SM ενώ κι οι πιλότοι της ναυτικής αεροπορίας θα παρουσιάσουν μαχητικά αεροσκάφη Su-30SM στο πτητικό πρόγραμμα της έκθεσης.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Yannis
Guest
Γιάννης

MC-21 ; Γιατί; Για ποιο λόγο; Εδώ ακόμη και η Bombardier απέτυχε, και θα επιτύχει η Irkut που δεν έχει εμπειρία στον τομέα;
Γιατί τόσα δισεκατομύρια πεταμένα; Τι τάμα έχουν κάνει εκεί πάνω;