Φωτογραφίες του νέου κινεζικού αεροπλανοφόρου (του πρώτου που κατασκευάζεται στην χώρα, για το Liaoning είναι το πρώην σοβιετικό Varyag κλάσης Kuznetsov) κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, και δείχνουν ένα πλοίο στα τελευταία στάδια κατασκευής του.
(φωτογραφίες: dafeng cao μέσω twitter, @xinfengcao)

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαίνεται ότι το νέο αεροπλανοφόρο είναι έντονα επηρεασμένο από την κλάση Kuznetsov. Να δούμε όμως και τις δυνατότητές του καθώς όποτε οι Κινέζοι αντιγράφουν τους Ρώσους η ποιότητα των παραγόμενων θεωρείται μέτρια αν όχι χαμηλή.

    • Από πού γνωρίζετε ότι «η ποιότητα των παραγόμενων θεωρείται μέτρια αν όχι χαμηλή»; Δεν σας αμφισβητώ, αλλά αν έχετε κάποιο παράδειγμα θα μας βοηθούσε.

  2. Κριμα που δεν εχει κατι καλυτερο λογω της ημερας.
    Να το περιμενουμε στα τελη του μηνα και την πρωτομαγια και παει πολυ να το ελπιζουμε και μεταφρασμενα αλλα λενε οτι οσο ζεις πρεπει να ελπιζεις.

  3. Να υποθέσω οτι βελτίωσαν την «τσιμινιέρα» και δεν αντέγραψαν και το προωστήριο σύστημα του Lianoning. Το ski-jump δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για μεγάλες προσδοκίες μεταφερόμενου αεροπορικού φορτίου,Πολύ αναχρονιστικό.Περίμενα περισσότερα απο μια ανερχόμενη δύναμη.Ή έχουν λεφτά για πέταμα ή έχουν και άλλα σχέδια στα σκαριά με το συγκεκριμένο να είναι μεταβατική κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here