Έτοιμο το νέο κινεζικό αεροπλανοφόρο;

7
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Φωτογραφίες του νέου κινεζικού αεροπλανοφόρου (του πρώτου που κατασκευάζεται στην χώρα, για το Liaoning είναι το πρώην σοβιετικό Varyag κλάσης Kuznetsov) κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, και δείχνουν ένα πλοίο στα τελευταία στάδια κατασκευής του.
(φωτογραφίες: dafeng cao μέσω twitter, @xinfengcao)


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
CondorLegionnaire
Guest
CondorLegionnaire

Φαίνεται ότι το νέο αεροπλανοφόρο είναι έντονα επηρεασμένο από την κλάση Kuznetsov. Να δούμε όμως και τις δυνατότητές του καθώς όποτε οι Κινέζοι αντιγράφουν τους Ρώσους η ποιότητα των παραγόμενων θεωρείται μέτρια αν όχι χαμηλή.

Gilan
Member
Gilan

Από πού γνωρίζετε ότι «η ποιότητα των παραγόμενων θεωρείται μέτρια αν όχι χαμηλή»; Δεν σας αμφισβητώ, αλλά αν έχετε κάποιο παράδειγμα θα μας βοηθούσε.

Θανασης
Guest
Θανασης

Κριμα που δεν εχει κατι καλυτερο λογω της ημερας.
Να το περιμενουμε στα τελη του μηνα και την πρωτομαγια και παει πολυ να το ελπιζουμε και μεταφρασμενα αλλα λενε οτι οσο ζεις πρεπει να ελπιζεις.

Faethon
Member
Faethon

Να υποθέσω οτι βελτίωσαν την “τσιμινιέρα” και δεν αντέγραψαν και το προωστήριο σύστημα του Lianoning. Το ski-jump δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για μεγάλες προσδοκίες μεταφερόμενου αεροπορικού φορτίου,Πολύ αναχρονιστικό.Περίμενα περισσότερα απο μια ανερχόμενη δύναμη.Ή έχουν λεφτά για πέταμα ή έχουν και άλλα σχέδια στα σκαριά με το συγκεκριμένο να είναι μεταβατική κατάσταση.

blaster
Guest
blaster

κάπου άκουσα να λένε ότι το καινούργιο αεροπλανοφόρο είναι εφοδιασμένο με καταπέλτες που δρουν μαζί με το ski jump

Spyros
Member
Spyros

Καταπέλτες για να απογειωθεί ποιός τύπος α/φ (που έχει αντίστοιχη υποδομή);