Η Στρατοχωροφυλακή παρέλαβε επίσημα τα δύο S-70i

15
2571

Η Στρατοχωροφυλακή έχει ενισχυθεί με δύο ελικόπτερα γενικής χρήσης S-70i Black Hawk, ανακοίνωσε στο Twitter η ίδια.

 

Τα δύο ελικόπτερα αφίχθησαν στην Τουρκία πριν λίγες ημέρες και κατασκευάσθηκαν στην Πολωνία. Τα δύο S-70i αποτελούσαν κρίσιμη αναγκαιότητα για τη Στρατοχωροφυλακή, κάτι που αποδεικνύεται από την άμεση υλοποίηση της παραγγελίας.

 

Δύο επιπλέον ελικόπτερα για την Στρατοχωροφυλακή

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντύπωση προκαλούν τα χρώματα που παραπέμπουν σε πολιτική υπηρεσία (πυροσβεστική, αστυνομία, λιμενικό κλπ) και όχι στρατιωτική για πρώτη ίσως φορά στη γείτονα.

  2. Διαβάζοντας το άρθρο αναρωτήθηκα αν έχουμε δημιουργήσει στρατοχωροφυλακή.. Γιατί θεωρείτε ότι αυτό το άρθρο είναι ενδιαφέρον για τον μέσω έλληνα αναγνώστη σας; Ηδικα η αρχή του άρθρου φαντάζει σα να μιλάτε για κάτι δικό μας..

    • Όντως, στην Τουρκία σε λίγο όταν θα κατεβαίνουν σε πορεία θα τους πυροβολούν από ελικόπτερα. Τον Μακρόν λέγαμε, στη Γαλλία, που έβγαλε ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες. Μετά διαμαρτυρόμαστε και εμείς που στην Ελλάδα έχουμε μόνο τα ΜΑΤ, σαν μονάδες καταστολής, με οπλισμό μόνο τα γκλοπ τους.

  3. Καλό και αναγκαίο είναι να γράφεται «η τουρκική σημαία». Δεν είναι δικαιολογημένη η απουσία της λεπτομέρειας, επειδή η Ελλάδα δεν έχει. Επίσης, το «Στρατοχωροφυλακή» με κεφαλαίο σίγμα είναι περισσότερο από περιττό.

    Με εκτίμηση,
    Αδέσποτος

  4. Συγχωράτε την αφελή μου ερώτηση, αλλά να φανταστώ πως οι παραδόσεις αμερικανικού στρατιωτικού υλικού, συνεχίζονται κανονικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here