Η Ιαπωνία εξετάζει την αγορά JASSM-ER, JSM και LRASM

7
1171
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η ιαπωνική κυβέρνηση αναμένεται να αιτηθεί την προμήθεια προηγμένων βλημάτων αέρος-επιφανείας από τις ΗΠΑ εντός του νέου έτους, υποστηρίζει το “Naval Recognition”.

Μεταξύ των επιλογών είναι τα JASSM-ER, JSM και LRASM.Τα νέα όπλα πρόκειται να μεταφέρονται από τα μαχητικά F-15J και F-2. Η Ιαπωνία αναπτύσσει το δικό της όπλο, XASM-3, αλλά έχει μικρότερη εμβέλεια και δεν μπορεί να προσβάλει χερσαίους στόχους. Όσον αφορά το JSM, εφόσον επιλεγεί, θα μπορεί να φέρεται στις αποθήκες οπλισμού του F-35.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha2
Guest
tsimuha2

Kριμα ο SOM δεν ειναι υποψηφιος.

Στέφανος
Guest
Στέφανος

Με τόση διαφήμιση που πέφτει για το F-35, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τί θα γράψετε εαν σε συνθήκες μάχης αποδειχθεί ιπτάμενος κουβάς; Σε αυτή την περίπτωση. η φρασεολογία “…σημαντική αστοχία…” αλα Patriot PAC3 λειτουργεί παρηγορητικά ως προς την κυβίσθηση. Λοιπόν, θα σας πως τί πιστεύω. Οι αγαπημένοι μας “σύμμαχοι”, αυτοί που οργάνωσαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αυτοί που ενορχήστρωσαν τη διχοτόμηση του Αιγαίου, αυτοί που έχουν φεσώσει κανονικά των Ελληνικό και Τουρκικό λαό με τους αμερικάνικους πάντα εξοπλισμούς τους, αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Κιμ Γιονγ Ουν δικτάτορα αλλα ξεχνούν πόσες αμερικανοκίνητες-ΝΑΤΟικές χούντες οι ίδιοι διόρισαν ανα την υφήλιο (και φυσικά… Read more »

chikichiki
Guest
chikichiki

Με τόση παραπληροφόρηση που πέφτει για το F-35 έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα γράψετε αν σε συνθήκες μάχης αποδειχθεί ιπτάμενος χάρος; Η Π&Δ (“διαφήμιση”, επειδή ΤΟΛΜΟΥΝ να φωνάζουν το αυτονόητο, ότι 100 μαχητικά 5ης γενιάς στη γειτονιά ΔΕΝ είναι καλό πράγμα…) άμα το F-35 αποδειχθεί κουβάς θα γράψει ότι εμείς καλά κάναμε και προετοιμαστήκαμε για το χειρότερο και ότι δεν είχαμε κανένα λόγο να πιστέψουμε ότι θα ήταν κακό αεροπλάνο (τα προβλήματα ανάπτυξης εφόσον λύνονται δεν είναι λόγος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό). Μετά θα γράψουν ότι η Δύση την έχει κάτσει για τα καλά, αφού το πλέον σύγχρονό τους αεροπλάνο… Read more »

Φαίδων Γ. Καραϊωσηφίδης
Admin
Noble Member

Ευχαριστούμε θερμά για το μάθημα αν και ζαλιστήκαμε λίγο από το κούνημα του δακτύλου. Ζητούμε να μας συγχωρήστε και θα προσπαθήσουμε να το συνηθίσουμε στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε όμως με όλη την καρδιά μας που μας δώσατε την ευκαιρία να συμβάλουμε στην ψυχοθεραπεία σας. Όποτε αισθάνεστε την ανάγκη να εκτονώστε το αντιαμερικανικό σας … οποιοδήποτε μένος, εδώ είμαστε Ο ιατρός είναι συνεχώς εντός για να προσφέρει την επιστημονική ιατρική φροντίδα του.

ΥΓ Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι κάθε τι από αυτά που προσπαθείτε να… σκαλίστε στο σχόλιό σας ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ αλλά αυτή η ψυχοθεραπεία… θα σας κοστίσει…

Spyros
Guest
Σπύρος

Τελικά όλα τα θέματα σε αυτή τη χώρα αργά ή γρήγορα μετατρέπονται σε συζήτηση ποδοσφαιρικού επιπέδου.

(εντελώς τυχαίο σχόλιο)

Φαίδων Γ. Καραϊωσηφίδης
Admin
Noble Member

Μην βρίζετε και υποβιβάζετε το ποδόσφαιρο… δεν το αξίζει…

Spyros
Guest
Σπύρος

grin

Αν και πέρα απ’ τη πλάκα όχι, δεν υποβιβάζω το ποδόσφαιρο, στον Ελληνικό τύπο σχολιασμού του, τουλάχιστον.