Ένας Αυστριακός “σκυλάς” με τον Κ9 του! Φωτογραφία της ημέρας

9
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό σαββατοκύριακο

Ένας Αυστριακός, μέλος των Special Operations Forces (SOF), χειριστής K9 σε ελεύθερη πτώση πάνω από τη Νορβηγία, τον Μάρτιο του 2010, σε κοινή άσκηση με τις Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις και τους Royal Marines.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Aris
Member
Noble Member
Aris

Εμείς ακόμα εδώ αυτό το δόγμα με τους σκύλους δεν το έχουμε εφαρμόσει γιατί;;;

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Να τους χρησιμοποιήσουμε δηλαδή σε κάτι άλλο από άμυνα/φρούρηση εγκαταστάσεων; Θα με ενδιέφερε να μάθω, γιατί είναι η μόνη εφαρμογή που γνωρίζω καλά από τη θητεία μου σε ΜΑΦ της ΠΑ …

Agamemnon
Member
Noble Member
Agamemnon

Γιατι το δογμα μας ειναι για πολεμο του ’50….

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Για “ασύμμετρες” ή “αντιτρομοκρατικές” δουλειές, απ’όσω γνωρίζω αξιοποιούμε ήδη σκύλους σε αρκετά ευρύ φάσμα (ανίχνευση εκρηκτικών, σύλληψη υπόπτων, κλπ). Τώρα ο εν λόγω κύριος τι κάνει με το σκύλο του σε άλμα ελεύθερης πτώσης δεν το γνωρίζω, αλλά μην είστε σίγουρος ότι έχει σχέση με τις δικές μας ανάγκες και απειλές. Μπορεί ας πούμε να πρόκειται για “αντιτρομοκρατική” επιχείρηση (άλλωστε οι Αυστριακοί δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν), όπου οι σκύλοι έχουν εφαρμογή σε ειδικές επιχειρήσεις, στο δικό μας συμβατικό περιβάλλον όμως δε γνωρίζω να υπάρχει τέτοια αντιστοιχία. Αν κάποιος που γνωρίζει περισσότερα περάσει από δω, ας πει κι αυτός… Read more »

Komis Dracula
Guest
Komis Dracula

Φήμες λένε ότι ρωτήθηκαν φιλοζωικές & ΜΚΟ και δεν το επέτρεψαν…