Οι ΗΠΑ θα συνδυάσουν το Patriot με τον «εξολοθρευτή drone» Coyote

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η επίθεση σε δύο διυλιστήρια στη Σαουδική Αραβία τον Σεπτέμβριο έδειξε ότι τα Α/Α συστήματα Patriot δεν ήταν ικανά να αντιμετωπίσουν τα drones πριν πλήξουν τον στόχο τους.

Για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, ο Αμερικανικός Στρατός έχει καταλήξει να συνδυάσει τα Patriot με το σύστημα αντιμετώπισης drones Howler, που περιλαμβάνει τον «εξολοθρευτή drones» Coyote, ένα αναλώσιμο drone το οποίο είναι ικανό να εντοπίζει και να καταστρέφει εχθρικά ΜΕΑ σε υψόμετρο έως 3.500ft.

Coyote: Ο Αμερικανικός Στρατός αποκτά εξολοθρευτή εχθρικών drones

Σύμφωνα με το «Military.com», ο Αμερικανικός Στρατός επιχειρεί ήδη το Howler. Το Howler αναμένεται να καταστεί διαθέσιμο για εξαγωγή σε άλλες χώρες το 2021.

Η ενσωμάτωση του Howler στο Patriot θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε έναν χρόνο. Είναι άγνωστο όμως αν η διαδικασία σχετίζεται με την ανάπτυξη πρόσθετων αμερικανικών Patriot στη Μέση Ανατολή.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

“Η επίθεση σε δύο διυλιστήρια στη Σαουδική Αραβία τον Σεπτέμβριο έδειξε ότι τα Α/Α συστήματα Patriot δεν ήταν ικανά να αντιμετωπίσουν τα drones πριν πλήξουν τον στόχο τους.”

Άρα μισό λεπτό, τελικά υπάρχει επιβεβαίωση πως υπήρχαν Patriot στην περιοχή αλλά δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν τα RC; Και αν ναι πως συμβαδίζει αυτό με την άλλη είδηση πριν 1-1,5 χρόνο για “άγνωστο σύμμαχο” των ΗΠΑ που κατέρριψε τηλεκατευθυνόμενο;

Gilan
Member
Noble Member
Gilan

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα….; envy

Στον πόλεμο ένα από τα βέβαια θύματα είναι η αλήθεια & η οποία μπερδεύετε με την παραπληροφόρηση…..! envy eek shutmouth beg chuckle