Καμμένος: Προσχεδιασμένη και κατόπιν εντολής Ερντογάν η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

5
845

Για προσχεδιασμένη κίνηση κατόπιν εντολής του Ρ. Τ. Ερντογάν έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Real Fm, αναφορικά με τη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.

«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μια κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν πράξη την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή με τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια, σε μία περιοχή δύσκολη, να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο».

Η κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά ως προς το σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό, δηλαδή εάν ήταν εντός ελληνικών συνόρων, η εντός της τουρκικής επικράτειας.

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και εμείς τι κάνουμε υπουργέ μου;μήπως πρέπει να απαντήσουμε σε κάποιο δεδεμένο χρόνο με τον ίδιο τρόπο ή άλλον ή συνεχίζουμε να είμαστε οι γνωστοί και μη εξαιρετεοι καρπαζοεισπράκτορες της υφηλίου .

 2. Και τη θα κάνετε γιαυτο…….τίποτα…..αν το έκαναν αυτό σε οργανωμένο κράτος θα σας έλεγα εγώ…..θα επρεπε να κλησετε χτες τα προξενιά τα τουρκικά…να έχετε είδη πάρει άλλους δυο τρεις Τούρκους αιχμάλωτους πιλότους που θα τολμούσαν να παραβιάσουν εναέριο χώρο κτλ…αλλά ξέχασα έχουμε την καλύτερη αεροπορία για παρελάσεις …φανταστητε να είχαμε την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ ….

  • Μην αφήνεις τη στρατιωτική “ηγεσία” απέξω.
   Το ξέραν πως οι γείτονες ψάχναν για ομηρους ιδιαιτερα με τα τον εμβολισμό του ΓΑYΔΟΣ
   Ωστόσο επικτρατούσε χαλάρωση με περιπολίες 2 ατόμων στη συνοριακή γραμμή και με εκπολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δo
   Παραιτήθηκε κανένας ?
   Από photo opportunity σε photo opportunity γυρνάει ο AΓES

 3. Που είναι το ισότιμο τετελεσμένο που αναφέρεται στο αμυντικό δόγμα; Όταν το έλεγε ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης , του έλεγαν πως δεν είναι έτσι και μην λέει τέτοια πράγματα!

Comments are closed.