Η Αμερικανική Αεροπορία σταματά ξανά την παραλαβή των KC-46 λόγω “παρατημένων” υλικών!

4
1386
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 14
  •  
  •  

Η Αμερικανική Αεροπορία έχει σταματήσει τη διαδικασία παραλαβής των αεροσκαφών εναέριου ανεφοδιασμού KC-46, επειδή βρήκε πάλι «ξένα υλικά» παρατημένα σε αεροσκάφος!

 

Το πρόβλημα έγινε αρχικά γνωστό πριν περίπου ένα μήνα, όταν η κατασκευάστρια εταιρεία του αεροσκάφους Boeing προχώρησε σε ενημέρωση του προσωπικού, που διέρρευσε στον αμερικανικό Τύπο. Σε σημείωμα της εταιρείας αναφερόταν πως βρέθηκαν τότε εργαλεία σε KC-46 το οποίο βρισκόταν στο τελικό στάδιο κατασκευής και σε δύο KC-46 που είχαν ήδη παραδοθεί στην αεροπορία των ΗΠΑ.

 

Τώρα είναι η σειρά της Γραμματέας της Αεροπορίας Heather Wilson να αποκαλύψει, σε ακρόασή της την Τρίτη, ότι εργαλεία και μικρά κομμάτια αλουμινίου βρέθηκαν σε κλειστά μέρη αεροσκάφους, αναγκάζοντας για δεύτερη φορά την αεροπορία να σταματήσει τις παραλαβές. Η Wilson επανέλαβε ωστόσο πως γίνονται οι αναγκαίοι έλεγχοι του συνόλου των μερών των KC-46 για την επίλυση του ζητήματος. Η απόφαση διακοπής των παραλαβών έγινε στις 23 Μαρτίου 2019, ενώ η Boeing έχει παραδώσει στην Αμερικανική Αεροπορία συνολικά επτά KC-46.

 

Καθήλωση των αμερικανικών KC-46 για ξεχασμένα εργαλεία και άσχετα υλικά που άφησαν οι μηχανικοί της Boeing!


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 14
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
observer
Guest
observer

Δεν τους έκαναν τα Airbus……

GiannisKr
Member
Active Member
Γιάννης Μ.

Δηλαδή θεωρούν ότι τα παρατημένα εργαλεία, είναι ένα σφάλμα στις τεκμηριώσεις της διαδικασίας συναρμολόγησης και όχι δόλος ή αμέλεια κάποιου ή κάποιων εργαζόμενων;

alxs
Guest
alxs

FOD

Agamemnon
Member
Noble Member
Agamemnon

Εχω την αισθηση οτι η ολη ιστορια ειναι αντι-τραμπικο σαμποταζ καποιων εργαζομενων….