Η Leonardo προωθεί πακέτο αναβάθμισης του M60A3

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Μία νέα πρόταση αναβάθμισης του άρματος μάχης M60A3 εμφανίζεται στη διεθνή αγορά, αυτή την φορά από την Leonardo.

 

Η πρόταση περιλαμβάνει την αύξηση της φονικότητας και ικανότητας ανίχνευσης των πιθανών απειλών. Το M60A3 λαμβάνει το πυροβόλο των 120/45mm που αναπτύχθηκε για τον καταστροφέα αρμάτων Centauro II. Επιπλέον στο άρμα τοποθετούνται το ΣΕΠ TURMS και RWS HITROLE για πολυβόλο των 12,7mm. Στην πρόταση, τέλος, υπάρχει δυνατότητα αύξησης της ισχύος ανά βάρος, βελτιώνεται το επίπεδο θωράκισης και εγκαθίσταται σύστημα αυτόματης ανίχνευσης πυρών και εκρήξεων.

 

Το αναβαθμισμένο όχημα παρουσιάζεται στην έκθεση οπλικών συστημάτων “BIBEC”, που διοργανώνεται στο Μπαχρέιν. Το τελευταίο διατηρεί σε υπηρεσία 180 M60.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
montif74
Member
montif74

Κατι που θα είχε ενδιαφέρον για εμας πριν 15 χρόνια.Δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει ανα άρμα ο εκσυγχρονισμός αλλα δεν νομιζω να ειναι και οικονομικός.Με τα ίδια λεφτα σκουπίζουμε τα αποθέματα γερμανων,Ολλανδών,Βελγων και παίρνουμε Leo2A5 (καποιος θα πεταχτει τώρα να πει για την πολυτυπία πάλι)

Gunner
Member
Gunner

Παίζει κάποιο πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό Μ60 στην Μέση Ανατολή; γιατί μετά τους Αμερικανούς (Raytheon), τώρα και οι Ιταλοί(Leonardo) παρουσιάζουν ανάλογο πρόγραμμα.

Raytheon
https://www.youtube.com/watch?v=fFPuYIy3hB8

Leonardo
https://www.youtube.com/watch?v=AZevZpQwggY