Βίντεο από τη χθεσινή κατάρριψη λιβυκού MiG-21

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένα αεροσκάφος MiG-21 της Αεροπορίας της Λιβύης καταρρίφθηκε χτες από δυνάμεις του “Στρατάρχη” Χαφτάρ που πολιορκούν τη πρωτεύουσα Τρίπολη.

Από τα βίντεο φαίνεται πως δυο αντιαεροπορικά βλήματα εκτοξεύτηκαν εναντίον του αεροσκάφους, πιθανότατα φορητά MANPADS.

Οι πιλοτοι φαίνεται πως πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους όπως προκύπτει από εικόνες αλεξιπτώτων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kimon
Guest
Κίμων

Από το βίντεο φαίνεται σίγουρα ένα πράγμα,ότι υπάρχει μεγάλος φανατισμός σε αυτές τις ομάδες, αν κατάλαβα καλά (δεν είμαι ειδικός στα αραβικά) φώναζαν το ο αλλάχ είναι μεγάλος; Επίσης λυπάμαι τους 2 πιλότους, έρχονται στο μυαλό μου οι εικόνες από τους Αμερικανούς αιχμαλώτους στην Σομαλία από την πτώση του black hawk…

Spider
Member
Noble Member
Spider

Παντού, τα τελευταία χρόνια σε πολέμους με μουσουλμάνους, τα ίδια κ@ρ@γκιοζιλίκια ακούγονται. Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία είναι κύριο χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των μουσουλμάνων. Όσο για τους πιλότους και αυτοί μουσουλμάνοι είναι και πιθανόν-εάν μπορούσαμε να ακούσουμε την ενδοεπικοινωνία τους όταν έκαναν άφεση των βομβών ή όταν έκαναν ρίψη ρουκετών-να ακούγαμε τα ίδια …θρησκευτικά. Άσε που και αν ήταν στο έδαφος με τον όχλο, το ίδιο θα συμπεριφερόταν.

Komis Dracula
Guest
Komis Dracula

άσχετο αλλά: Πότε θα μάθουν να κρατάνε σωστά το τηλέφωνο?…. ,,

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Όταν θα έρθουν ως πρόσφυγες στην Ομόνοια…

SpaceMan
Member
Noble Member
SpaceMan

Από τα βίντεο πάντως δεν προκύπτει έκρηξη που να δικαιολογεί κατάρριψη παρότι είναι ξεκάθαρο ότι εκτοξεύονται δύο πύραυλοι προς την πορεία του.