Σβαρτσενέγκερ + M-47 εναντίον λιμουζίνας

1
1301

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ειναι ιδιοκτήτης ενός άρματος μάχης M-47 Patton και για χάρη της εκπομπής του Τζέι Λένο, το χρησιμοποίησε για να συνθλίψει μια λιμουζίνα.

Ο Σβαρτσενέγκερ έμαθε να οδηγεί άρματα μάχης στην Αυστρία, όταν υπηρετούσε ως κληρωτός τη δεκαετία του ’60. Μπορεί τότε να ήταν άσημος και χωρίς λεφτά, πολλά χρόνια αργότερα όμως και αφού μεσολάβησαν πολλές ταινίες και 8 χρόνια ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια (και κατόπιν και άλλες ταινίες), μπόρεσε να αποκτήσει το δικό του τανκ.

Το M-47 Patton, ζυγίζει 50 τόνους, φέρει πυροβόλο των 90mm και κινητήρα ιπποδύναμης 800 ίππων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο.

Notify of
Sly
Guest
Sly
Offline

Όταν ο Άρνι υπηρέτησε την θητεία του στον Αυστριακό στρατό την δεκαετία του ’60 τον έκαναν οδηγό αρμάτων. Το 1991 όταν τα Μ 47 αποσύρθηκαν ζήτησε το εν λόγω άρμα. Ο Αυστριακός στρατός δεν είχε πρόβλημα να του το χαρίσει, αρκεί να έπαιρνε την άδεια της Αμερικανικής κυβέρνησης και να πλήρωνε τα μεταφορικά. Έγιναν και τα δύο (η μεταφορά κόστισε 20.000$) και το άρμα δόθηκε σε ένα τοπικό μουσείο με τον ίδιο να πληρώνει και την αποκατάσταση του. Αργότερα, όταν έγινε κυβερνήτης το πήρε σπίτι. Σήμερα, το χρησιμοποιεί ως βόλτες-δώρο, σε παιδιά από προβληματικές οικογένειες που κατάφεραν να μην παρατήσουν… Read more »