Η Μαλαισία επενδύει $300 εκατομμύρια για νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η πολεμική αεροπορία της Μαλαισίας σχεδιάζει την προμήθεια 12 νέων εκπαιδευτικών αεροσκαφών με δυνατότητα εναλλακτικής αξιοποίησης ως ελαφρά μαχητικά.

 

Σύμφωνα με το “Jane’s”, ο προϋπολογισμός του προγράμματος θα ανέλθει στα $300 εκατομμύρια. Πέρα από τα 12 αεροσκάφη, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της παραγγελίας για ακόμη 24 μονάδες στο μέλλον.

 

Μία από τις υποψηφιότητες αναμένεται να είναι το M-346FA, το οποίο διατηρεί τις ικανότητες του εκπαιδευτικού M-346 AJT, αλλά μπορεί να μεταφέρει όπλα σε επτά φορείς ανάρτησης όπλων. Το M-346FA είναι επίσης εφοδιασμένο με το ραντάρ Grifo 346 και βελτιωμένα ηλεκτρονικά.

 

Η Μαλαισία ενδιαφέρεται να αποκτήσει το FA-50


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ΒΑΣΙΛΗΣ
Guest
ΒΑΣΙΛΗΣ

Εμείς, μια ντουζίνα από αυτό το Μ-346 για να του φορτώσουμε, πέρα από τον υπάρχοντα οπλισμό του, μερικούς Brimstone (2 ή 4 εξάδες) ή Spike NLOS (2 ή 4 τετράδες) στους υποπτερυγικούς πυλώνες του, για να μπορούν να υποστηρίζουν αντιαποβατικές επιχειρήσεις στα νησιά, πέρα από την προκεχωρημένη εκπαίδευση που παρέχουν, γίνεται να πάρουμε ή πολλά ζητάμε..?

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

H Mαλαισία έχει (13 μονάδες) εδώ και πολλά χρόνια το ελαφρύ μαχητικό Hawk-200. Ένα μαχητικό, ελάχιστα προβεβλημένο, ξεχασμένο σχεδόν από όλους, που είναι που το έχουν μόλις τρεις χώρες στον κόσμο. (οι άλλες το Ομάν και η Ινδονησία)