Ο ΑΓΕΕΘΑ της Σουηδίας τραγουδά Presley στο Pride Parade! (βίντεο)

3
1642

Ενας μικρός χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα social media με ένα βίντεο που απεικονίζει τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Σουηδίας να τραγουδάει το “Suspicious Minds” του Elvis Presley κατά τη διάρκεια του Pride Parade στη Στοκχόλμη.

Οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στο θέμα της “διαφορετικότητας” και συχνά υποστηρίζουν ανάλογα event. Ο Σουηδός ΑΓΕΕΘΑ Micael Bydén, δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει “Elvis” στα πλαίσια της εκδήλωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων για αυτό το ομολογουμένως σπάνιο θέαμα ήταν θετικά, ωστόσο δεν ήταν λίγοι και αυτοί που διατύπωσαν ενστάσεις, δίοτι πιστεύουν πως το θέαμα δεν αρμόζει για τον ανώτατο διοικητή των ΕΔ της Σουηδίας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποθετικό σενάριο: Ελληνας Α/ΓΕΕΘΑ όχι κατεβαίνει σε Pride, όχι τραγουδά Elvis, αλλά τολμά να μνημονεύσει σε ομιλία το ΛΟΑΤ προσωπικό* των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σκεφτείτε αντιδράσεις.

    (*) Στατιστικά και μόνο αν το δούμε, υπάρχει

    • Αν κρίνω από αναφορές σχετικές με το θέμα του ατόμου που σήμερα είναι πολιτικός του προϊστάμενος, μάλλον θα καρατομούταν.

Comments are closed.