Η MiG ακολουθεί κι αυτή στην ανάπτυξη δόγματος “Loyal Wingman” με συνέργεια μαχητικών – UCAVighters

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η ρωσική κυβέρνηση έχει αποδεχτεί τα δύο πρώτα αεροσκάφη MiG-35. Όμως πέρα ​​από την παραγωγή νέων αεροσκαφών για τη ρωσική Αεροπορία, η MiG σχεδιάζει και αναπτύσσει επί του παρόντος και μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να επιχειρούν στη μάχη από κοινού με τα επανδρωμένα δήλωσε η εκπρόσωπος της Αναστασία Κραφτσένκο .

“Εξετάζουμε τη δικτυοκεντρική συνεργασία τόσο των επανδρωμένων όσο και των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Και επιπλέον θα χρησιμοποιήσουμε και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης” δήλωσε η Κραφτσένκο μέσω ενός μεταφραστή κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Military.com στα πλαίσια της αεροπορικής έκθεσης του Παρισιού

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό το δόγμα είναι παρόμοιο με αυτό που άλλες χώρες όπως οι Η.Π.Α. επιδιώκουν να αναπτύξουν, η Κραφτσένκο είπε: “Φυσικά. Επειδή όπως ξέρετε, αυτό είναι το μέλλον, έχουμε ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες, ακόμα και σε αεροσκάφη MiG-35. Το MiG-35 μπορεί να είναι σαν μια θέση ελέγχου και να ελέγχει άλλα αεροσκάφη. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για το πώς θα χρησιμοποιηθεί το αεροσκάφος στο μέλλον”.

Το μέλλον είναι εδώ: Πρώτη πτήση για τον μη επανδρωμένο πιστό Wingman της USAF!

Το μέλλον της αεροπορίας: Οι “Βαλκυρίες” θα πολεμούν πλάι στα επανδρωμένα μαχητικά


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Thomas
Member
Noble Member
Thomas

Έτσι όπως το πάμε θα μας έρθει και ο Terminator unamused