Ένταλμα σύλληψης για Αμερικανίδα που έδωσε απόρρητα μυστικά και αυτομόλησε στο Ιράν

7
2675
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η πρώην αξιωματικός της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Monica Witt, κατηγορείται για κατασκοπία για λογαριασμό του Ιράν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για την 39χρονη Witt, η οποία εγκατέλειψε τις ΗΠΑ για το Ιράν το 2013. Η Witt εργαζόταν ως κρυπτογράφος και αναλύτρια αντικατασκοπίας, για πάνω από 10 χρόνια, για λογαριασμό της USAF.

Το κατηγορητήριο εναντίον της περιλαμβάνει συνωμοσία για την μετάδοση διαβαθμισμένων αμυντικών πληροφοριών στο Ιράν, με πρόθεση να βλάψει τις Η.Π.Α.

Η Witt φαίνεται να διακατέχεται πρωτίστως από ιδεολογικά κίνητρα, ενώ οι πληροφορίες που παρέδωσε στο Ιράν, θα μπορούσαν να προκαλέσουν «σοβαρή ζημιά» στα συμφέροντα των ΗΠΑ, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
George_K
Guest
George K.

Εμ δεν έχετε μια Carrie Mathison να βγάλει το φίδι απο την τρύπα… grin

megisteas
Guest
Γιάννης

Χα χα χα

chikichiki
Guest
chikichiki

Απίστευτο πως ένα άτομο τόσο κούκου κατάφερε να γίνει και να παραμείνει αξ/κός.

Panos71
Guest
panos71

Ποιο κούκου ακόμα το οτι όντως βλέπουμε homeland…,αυτο θα πει ιστορίες βγαλμένες απο την ζωη.

observer
Guest
observer

Το ότι ήταν ικανή και άξια ως αξιωματικός είναι σίγουρο.Φακελωμένη από το δημοτικό και σίγουρα με καλές σχολικές και πανεπιστημιακές επιδόσεις. Εκεί που έκανε το σύστημα λάθος είναι στη θρησκευτική συνείδηση, όπως επίσης και το συνειδησιακό της υπόβαθρο να αποδεχθεί ώς άνθρωπος το τι περιέγραφαν τα προς κρυπτογράφηση και ιδιαίτερα αν αυτά δίνουν ένα αρνητικό ηθικό βάρος στις ΗΠΑ.Έτσι ένα άτομο με διάτρητη (προτεσταντική)συνείδηση γίνεται εύκολα λεία των πολύ συνειδητοποιημένων σιιτών.”Τουρκεύοντας” η κοπελίτσα (βοηθούντος ίσως και ωραίου Πέρση) έγινε η μεταστροφή.Να θυμηθούμε όλοι μας τις μεθόδους στρατολόγησης του ΚΚΕ στην πατρίδα μας.Μάλιστα κάποιος αξιωματικός του ΕΣ κατά τον εμφύλιο(αδελφός καπετάνιου… Read more »

Νικόλας Κ.
Guest
Νικόλας Κ.

Απίστευτες ηλιθιότητες.

Diogenis
Guest
Διογένης

Να θυμηθούμε όλοι μας τις μεθόδους στρατολόγησης του ΚΚΕ στην πατρίδα μας.Μάλιστα κάποιος αξιωματικός του ΕΣ κατά τον εμφύλιο(αδελφός καπετάνιου του ΔΣ) παρασύρθηκε από γυναικείο δόλωμα σε ρεματιά,ενώ είχε ξεφύγει αιχμαλωσίας του ΔΣ, και δολοφονήθηκε. Στο αρλεκεν την διάβασες την Ιστορία !!!!!!! Μάλιστα το ΚΚΕ έβαζε γυναίκες ενώ οι άλλοι τι έβαζαν ουδέτερους χαχαχαχα είπαμε έχουμε κολλήματα άλλα έλεος !!!!!