Παράδοση επιπλέον ANKA-S στη Τουρκική Αεροπορία

10
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Στις 8 Απριλίου 2018 η TAI παρέδωσε στην Τουρκική Αεροπορία δύο ακόμη ΜΕΑ ANKA-S. Με τη συγκεκριμένα παραλαβή η τελευταία διαθέτει πλέον έξι συστήματα ANKA-S.

Το ANKA αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται από την TAI με μοναδικό μέχρι σήμερα χρήστη την Τουρκία. Το σύστημα είχε επιλεγεί από την Αίγυπτο κατά τη θητεία του προέδρου Μόρσι, αλλά η πώληση ακυρώθηκε μετά την άνοδο στην εξουσία του στρατηγού Σίσι. Συστήματα ANKA-A έχουν αποκτήσει η αστυνομία και η στρατοχωροφυλακή, ANKA-B το Τουρκικό Ναυτικό, ANKA-I η MIT και ANKA-S η Τουρκική Αεροπορία.

Χάρη στη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου με χρήση δορυφόρου, το ANKA-S μπορεί να επιχειρεί σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha
Guest
tsimuha

Στην φωτο τερμα δεξια(πισω απο τον κινητηρα του ΑΝΚΑ) βλεπουμε το τραπεζακι με την οθονη του υπολογιστη επανω και τις μπλε πλαστικες καρεκλες, γραφειο πτησεων η γωνια του καφε (τσαγιου );

neighbour
Guest
neighbour

Did you look at the chair not the Anka? What else did you see? grin do we paint the walls?

tsimuha
Guest
tsimuha

Eye of the Tiger!

Fatih
Guest
Fatih

I think there are bigger things to pay attention to;)

Christos
Member
Christos

Έχεις δίκαιο Fatih υπάρχουν μεγαλύτερα και σημαντικότερα πράγματα για να προσέξεις. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι οι καρέκλες εινεί μπλέ (στα χρώματα του εχθρου) και όχι κόκκινες μήπως οι κώλοι που κάθονται σε αυτές είναι κώλοι γκιουλενιστον ; Ιδού η απορία.

Christos
Member
Christos

Μήπως με αυτον τον τρόπο ( μπλε καρέκλες) στέλνουν ένα μήνυμα αντίστασης;

Alexandros
Member

I think that the blue chairs makes the difference, they are better than the white ones that you can find in the balconies, red ones would be too dramatic and drones must be relax before the mission! Excellent choice. Is that a subwoofer under the table?

kafes_filtrou
Guest
kafes_filtrou

εδώ που φτάσαμε καλύτερα να ζητήσουμε να αγοράσουμε από αυτούς φθηνά είναι και πάρα πολύ καλά κατασκευασμένα φαίνονται

FOX
Guest
FOX

Θα το λέω μέχρι να μαλλιασει η γλώσσα μου και ξυπνήσει κανείς στο ΥΠΑΜ, η ΑΣΔΕΝ είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει UAV σε μεγάλα ύψη, ενώ αυτά έχουν οπλισμό.

Stamatis
Guest

Αν δεν ανέβει η οικονομία την κάτσαμε. Πρέπει να αυξηθεί το ΑΕΠ, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις.