Σε συνέχεια της πρόσφατης αναφοράς μας για το εκσυγχρονισμένο Mi-26, περισσότερο ψηφιακή παραλλαγή από την έκθεση «ARMY 2018» στην Ρωσία με το Mi-28N «1770 ΚΙΤΡΙΝΟ» και το Mi-35M «2302 ΚΙΤΡΙΝΟ».

(πηγή @Missilito)

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς να είμαι ειδικός, αυτή η «μόδα» του «digitize it», πιο πολύ μου φέρνει για μια προσπάθεια μοντερνοποίησης και προώθησης του προιόντος τύπου «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», παρά προσθήκη επιχειρησιακής χρησιμότητας. Δλδ αν ήταν τα ίδια χρώματα σε κλασική παραλλαγή, θα άλλαζε κάτι στο οπτικό φάσμα;; Όσο και να βαφτούν οι γριές, γριές θα μείνουν.Τώρα να μου έλεγε κάποιος οτι υπάρχουν σοβαρές μελέτες που να αποδυκνείουν οτι αυτή η βαφή έχει επιχειρησιακά πλεονεκτήματα ή έχει μέσα ειδικά υλικά RAM, που είναι άσχετα με το οπτικό φάσμα. το καταλαβαίνω, αλλά πολύ μόδα αυτό το ψηφιακό στα Ανατολικά..

    • Περί του digicamo και την πραγματική αποτελεσματικότητά του έχουν γραφεί πολλά. Από την άλλη έχετε απόλυτο δίκαιο ότι κάποιες περιπτώσεις είναι απλώς μόδα…

  2. Είναι ανάγκη το πανέμορφο Mi-28 να μιαίνεται με αυτή την ακαλαίσθητη παραλλαγή; Τα μέχρι τώρα χρώματα του πηγαίνουν μια χαρά!

Comments are closed.