Η Βουλγαρία επιθυμεί την προμήθεια νέων ραντάρ

7
1197
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 11
  •  
  •  

Η Βουλγαρική Αεροπορία θα ήθελε να αποκτήσει νέα ραντάρ επιτήρησης για τη βελτίωση του δικτύου επίγειας αεράμυνας μαζί με το ΝΜΑ, ανέφερε στις 10 Μαΐου ο υπουργός άμυνας της Βουλγαρίας Krassimir Karakachanov.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Aeropress-bg”, ο ίδιος εκτιμά εφικτή την προμήθεια επτά νέων ραντάρ, με το πιθανό κόστος να φθάνει τα $110 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή η Βουλγαρία επιχειρεί συστήματα ραντάρ Σοβιετικής προέλευσης, για την απόδοση των οποίων έχουν γραφθεί κακές κριτικές σε διεθνή δημοσιεύματα, ιδιαίτερα ως προς την αποκάλυψη εναέριων ιχνών που πετούν σε χαμηλά ύψη. Η αγορά νέων ραντάρ εμπεριέχεται στις σημαντικότερες προτεραιότητες του “Οράματος 2014-2020”, του εξοπλιστικού σχεδιασμού της Βουλγαρίας για την χρονική περίοδο μεταξύ 2014 και 2020.


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 11
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha
Guest
tsimuha

“Αυτή τη στιγμή η Βουλγαρία επιχειρεί συστήματα ραντάρ Σοβιετικής προέλευσης, για την απόδοση των οποίων έχουν γραφθεί κακές κριτικές σε διεθνή δημοσιεύματα, ιδιαίτερα ως προς την αποκάλυψη εναέριων ιχνών που πετούν σε χαμηλά ύψη.”

Ξερουμε ποια ειναι αυτα;

Γ.Μ.
Guest

Τα ραντάρ ή τα δημοσιεύματα (για να τα διαψεύσεις); :):):)

jasonark
Guest
jasonark

Kαι αυτό σε αναβολή θα πάει. Τους μάθαμε πια, χειρότερα και από τα ινδικά εξοπλιστικά σίριαλ έχουν γίνει.

tsimuha
Guest
tsimuha

Το πιο “συγχρονο” που εχει ειναι το ST-68/Tin Shield που ειναι συστημα του 1981( το χρησιμοποιει και στα S-300P-αρχικη εκδοση ).
comment image

vtheofilis
Guest
vtheofilis

Δεν το λες και τεχνολογία αιχμής οπότε.

tsimuha
Guest
tsimuha

Μπροστα στο P-12 της φωτο (τεχνολογια του 55 ) ειναι.

A
Guest
A

Για. την. υποθεση. σκριπαλ. δεν. μας. κρατατε. ενημερους. γιατι? Μηπως. ειστε. φιλορωσοι?