Συγκινητικό μήνυμα αλληλεγγύης από Αυστραλό πυροσβέστη

2
987

Ο πυροσβέστης Johny McGirr μπορεί να μην είναι Έλληνας, αλλά νιώθει μια στενή σύνδεση με τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η αγάπη του για την Ελλάδα ξεκίνησε από τη παιδική του ηλικία, μεγαλώνοντας δίπλα από μια ελληνική οικογένεια, της οποίας ο γιός, ήταν ο καλύτερός του φίλος.

Παρακολουθώντας τη καταστροφή στη τηλεόραση, ένιωσε την ανάγκη να μεταφέρει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης, μέσα από το πυροσβεστικό σταθμό του Newton όπου και εργάζεται.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να χαιρόμαστε τους αρχηγούς μας, τους δημάρχους μας, και τους πολιτικούς μας. Καλά για τους δύο τελευταίους δεν περίμενα και κάτι καλύτερο, αλλά η αρχηγοί; έπρεπε έστω από ντροπή, από τσιπα, από υπερηφάνεια η από πατριωτισμό να παραιτηθούν. Τι διάολο έχουν αυτές οι καρέκλες; Ότι Και Να νομίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν παραπάνω, και ας νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι των καλύτερων Άμα είσαι πραγματικός πατριώτης και έχεις λίγο ντροπή πάνω σου, με 81 νεκρούς και βάλε ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ, τέλος.

    • η δύναμη που δινει η θέση και το κύρος συν τα καπποια επιπλέον χρήματα δεν αφήνει κανένα να παραιτηθεί συν του ότι δεν σκάνε και πολύ για ότι γινεται

Comments are closed.