Θαύμα στην Τουρκία: Ούτε κρούσματα Κορωνοϊού, ούτε Βασανισμοί, ούτε fake news, μια χώρα Παράδεισος! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ)

27
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

Μας έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μερικές χιλιάδες βασανισμένων ή μη ανθρώπων, έχουν μαζευτεί έξω από τα χερσαία ή θαλάσσια σύνορα της χώρας. Όλοι τους βρίσκονται από την πλευρά της Τουρκίας, μιας χώρας, που υπό κανονικές συνθήκες, όλοι εμείς στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουμε φορτώσει τα μπογαλάκια μας και να τρέχουμε ολοταχώς για εκεί.

Εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα “μέτωπα” του Προσφυγικού, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, απαιτούνται άλλες ενέργειες

Καταρχάς, η Τουρκία είναι το μόνο μέρος στον πλανήτη που ο Κορωνοϊός δεν έχει εμφανιστεί! Ίσως είναι το εξαιρετικό σύστημα υγείας, ίσως είναι το ανώτερο DNA της τουρκικής ράτσας (ναι, το υποστήριξε δημόσια αυτό η τηλεόραση στη χώρα), ίσως είναι ότι ο Κορωνοϊός φοβήθηκε πως δεν θα είχε τύχη απέναντι στον Ερντογάν. Σε κάθε περίπτωση, η χώρα αυτή μοιάζει απρόσβλητη από την παγκόσμια πανδημία που έχει πλήξει τον πλανήτη μας, όπως είπε χτες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Αλλά η Τουρκία δεν ανήκει στον ταπεινό μας πλανήτη, αλλά είναι σε δικό της, δεν εξηγείται αλλιώς.

Επίσης, στην Τουρκία είναι μια χώρα που η λέξη “βασανισμός” είναι άγνωστος. Γιαυτό και κατηγορούν την Ελλάδα για “βασανισμούς” και “φόνους” στον Έβρο. Είναι λογικό αυτό που λένε τα ΜΜΕ στην Τουρκία, στη χώρα εκεί δεν θα τολμούσε ποτέ αστυνομικός ούτε καν να ακουμπήσει κάποιος ο οποίος θα έκανε παράνομη πράξη. Ενώ η Ελλάδα, έχει μεγάλη ιστορία στην παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό δε λέει και η χτεσινή έκθεση του State Department; Τι, όχι;

Βασίλης Νέδος (Κ): Τουρκικά πυρά πάνω από ελληνικό στρατιωτικό όχημα στον Έβρο. Η Τουρκία προσπαθεί να έχει ένα θερμό επεισόδιο

Είναι λοιπόν, άνευ λογικής, η προσπάθεια μερικών ΜΜΕ, που λένε πως οι λαθρομετανάστες προσπαθούν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Το αντίθετο συμβαίνει, και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προσπαθούν να τους κρατήσουν στη χώρα κολαστήριο που λέγεται Ελλάδα. Ευτυχώς, κάποιοι, κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα, και βρήκαν θαλπωρή στον Παράδεισο που λέγεται Τουρκία. Απλά, επειδή μπήκαν πολλοί από τον Έβρο, τους μάζεψαν κοντά στην Ανδριανούπολη, και τους μεταφέρουν σιγά σιγά σε παραθαλάσσια ξενοδοχεία στη Νότια Τουρκία, προκειμένου να ξεχάσουν τα βασανιστήρια που πέρασαν σε ελληνικά χέρια. Τι, όχι;

Το θέμα είναι πως αυτά δεν τα γράφουν μόνο τουρκικά ΜΜΕ, τα γράφουν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Παρακολουθούμε ιστοσελίδες, που “ανδρώθηκαν” κάποτε με το “ΑντιΜνημόνιο”, να μεταδίδουν αμάσητα τα τουρκικά ψεύδη. Να μιλούν για νεκρούς, να μιλούν για κολαστήρια, από το πληρωμένο άρθρο των NYTimes. Ευτυχώς το κατέρριψε άμεσα το site e-amyna.com. Να μιλούν μετά κάποιοι, βασισμένοι σε fake news, για “παραβιάσεις” ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να μιλούν για “φόνους”! Όχι οι Τούρκοι, αλλά οι Έλληνες!

Ν. Παναγιωτόπουλος: Δεν έχουν καταγραφεί γεγονότα παραβίασης εθνικού εδάφους στον Έβρο από στρατιωτικό προσωπικό της Τουρκίας

Αναγνώστες μας, μας έδειξαν δημοσιεύματα ελληνικών ιστοσελίδων που διαψεύδουν (!!!) την ύπαρξη κρούσματος κορωνοϊού στην Τουρκία. Ελληνικών, όχι μόνο τουρκικών! Ενώ την ίδια στιγμή, στις ΗΠΑ, βρίσκεται σε νοσηλεία ασθενής που ήρθε από Τουρκία. Προφανώς, όταν φεύγεις από τα Ιερά Χώματα της Τουρκίας, χάνεις την προστασία που σου παρέχουν τα γεωμαγνητικά κύματα της ανώτερης τουρκικής ιδεολογίας.

Καθώς παρατηρούμε πως τα δημοσιεύματα, και οι αναρτήσεις στο twitter, προέρχονται από ΜΜΕ και ανθρώπους συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, θα θέλαμε να ζητήσουμε, ειλικρινά, να είμαστε όλοι Έλληνες. Θα γράψουμε κάτι που είχαμε γράψει και για την προηγούμενη κυβέρνηση. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις εκλέγονται δημοκρατικά από τον λαό. Συνεπώς, θα πρέπει, όσοι δεν τις ψήφισαν, να τις “ανεχτούν” για 4 χρόνια. Δεν θα πέσουν με ψέμματα. Ούτε κατασκευασμένα fake news, που δημιουργούνται από την Τουρκία, αλλά αναπαράγουν αφειδώς οι χρήσιμοι εγχώριοι ηλίθιοι (ευγενικά πάντα το λέμε).

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον υφυπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ για «υβριδική απειλή εναντίον της χώρας μας, με υποκίνηση της Τουρκίας»

Αυτή τη στιγμή, ο Ελληνικός Λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, είναι ενωμένος. Κυβέρνηση, Αξιωματική Αντιπολίτευση, λοιπά Κόμματα, θεωρούν την προσπάθεια της Τουρκίας, εισβολή. Κι αυτό είναι. Είμαστε σε μια πρωτόγνωρη, ημι-εμπόλεμη κατάσταση. Και σε τέτοιες καταστάσεις, όποιος δρα υπέρ του αντιπάλου, ή διαδίδει την προπαγάνδα του, θεωρείται 5η Φάλαγγα.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

27
Leave a Reply

Please Login to comment
13 Comment threads
14 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
MaryPoppinsJolly_RogerKimonMy_name_is_NobodyAslan Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nasos
Member
Active Member
Nasos

Ψέματα για τα πάντα . . . μια χώρα ΨΕΎΤΗΣ, απορώ πως οι δικοί μας δέχονται να συνομιλούν με αυτούς, καμία περίπτωση να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα.

Nick
Member
Famed Member
Nick

Αυτοί οι κύριοι ας βάλουν κάτι καλά στο μυαλό τους. Τον προδότη δεν τον θέλει κανένας και αυτοί είναι Προδότες με κεφαλαίο Π. Όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθούν όπως πρέπει, η χώρα έχει αυστηρούς νόμους για προδοτικές πρακτικές.

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

@ Nick,

Δυστυχώς, ο λαός αυτής της χώρας έχει μνήμη χρυσόψαρου κι όχι μόνο δεν τιμωρεί προδότες, αλλά τους ξανα-ψηφίζει και τους ξανα-κάνει πρωθυπουργούς ακόμη κι αν στο μεταξύ μεσολαβήσουν «ατυχείς συγκυρίες» πχ Κύπρος, Ίμια, Πρέσπες κλπ

Θυμήσου τα λόγια μου! Αυτοί, θα ξαναέρθουν! Μη γελάς, το εννοώ. Θα ξαναέρθουν! Δυστυχώς μεν, αλλά θα ξαναέρθουν! Και μην γελιέσαι – όλοι αυτοί οι «ταμτάκοι», δεν ανέβηκαν από μόνοι τους στην εξουσία! Κάποιοι Έλληνες ψηφοφόροι τους ανέδειξαν.

https://www.youtube.com/watch?v=_mt09bIOyGs

comment image

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

Γνωρίζω πως ο διαχειριστής του Π&Δ πολλές φορές αμφιταλαντεύεται να εγκρίνει προς δημοσίευση αυτά που στέλνω, αλλά…

Για παράδειγμα παρατηρήσατε τον τρόπο γραφής στην ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση; Λέει «οι Έλληνες ΕΙΝΑΙ ενωμένοι» και όχι «ΕΙΜΑΣΤΕ ενωμένοι»! Επίσης, γράφει «της χώρας» και όχι «της χώρας ΜΑΣ»! Φραστικό λάθος ερήμην του λόγου; Ίσως!

comment image

comment image

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

comment image

Iomar
Member
Noble Member
Iomar

cool lol razz Μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ αυτά που ανεβάζεις;

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Ελεύθερα!

Myrmidonas
Member
Active Member
Myrmidonas

Εδώ μας πήρανε χαμπάρι και στα ξένα…
Το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει

https://www.youtube.com/watch?v=qU9Vb-IGmCk

Το συσχετίζω με μια συζήτηση που έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή

Antebellum
Member
Trusted Member
Antebellum

Επειδη τη συμπαθουμε τη Μεγαλη Βρετανια, που προσφατα βγηκε απο την ΕΕ με κεντρικο λογο το μεταναστευτικο, οποτε θελει της γεμιζουμε μια δυο καραβιες προσφυγες και τους στελνουμε Ντοβερ. Εξοδα δικα μας. Αναμενουμε τηλεφωνημα.

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Μη βλέπετε σαν προδοσία εκείνο που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία.
(Παραφράζοντας τον Spider Robinson)

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

@ Αγαπητέ admin Π&Δ,

Ναι, αντιλαμβάνομαι πως μερικές φορές δυσκολεύεσαι να εγκρίνεις τα post μου, αλλά όταν βλέπω τι κυκλοφορεί, δεν μου μένει άντερο από τα γέλια. Λαμβάνοντας λοιπόν ως αφορμή το εξαιρετικά εύστοχο post του My_name_is_Nobody «…μη βλέπετε σαν προδοσία εκείνο που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία…», συμπληρώνω με το ακόλουθο δημοσίευμα του LEFT GR (χρειάζεται να αναφέρουμε πως είναι βραχίονας συγκεκριμένου κόμματος;). Με λίγα λόγια «ο κομουνισμός ως βότανο δια πάσαν νόσον και πάσαν #$^@@&»

https://left.gr/news/pagkosmios-kommoynismos-i-o-nomos-tis-zoygklas-o-koronoios-mas-anagkazei-na-apofasisoyme

comment image

Dimitris_jp
Member
Noble Member
Dimitris_jp

[email protected]@[email protected] μου, η Ελενη Λουκα με μπουρκα smile

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

«…Το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει https://www.youtube.com/watch?v=qU9Vb-IGmCk…»

Τόσες ΛΕΣΒΙΕΣ (εννοώ καταγόμενες από το όμορφο νησί της Μυτιλήνης – μην πάει ο νούς σας στο κακό) μαζεμένες, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδει.

Ενδιαφέρον πάντως που κρατούν σημαίες του FSA – δηλαδή τζιχαντιστών που κόβουν κεφάλια.

comment image

comment image

comment image

MaryPoppins
Member
Active Member
MaryPoppins

Στο βίντεο, αυτός στο 1:53 δε μοιάζει λίγο (εως πολύ) με Τσίπρα?

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Η Τουρκία είναι παράδεισος και η γη είναι επίπεδη.
Αξίωμα!

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

comment image

milman
Member
Trusted Member
milman

και το αστείο συνεχίζεται,γιατί ο αρμόδιος υπουργός βρήκε μεν ένα κρούσμα του ιού,άλλα δεν λέει που !

Ilias_Skaltsiotis
Member
Famed Member
Ilias_Skaltsiotis

Ενας λόγος για τα χαμηλά κρούσματα, είναι και οτι οι Τούρκοι χρησιμοποιούν test kits για τον ιό, τουρκικής κατασκευής. Προφανώς είναι τόσο καλά όσο και το TFX και τα λοιπά τουρκικά υπερόπλα!!

Myrmidonas
Member
Active Member
Myrmidonas
epampapas
Member
Noble Member
epampapas

Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ένα αξιολογότατο άρθρο όπως πάντα του κ.Μάνου

https://www.kathimerini.gr/1068105/opinion/epikairothta/politikh/afhrhmena-kai-sygkekrimena?fbclid=IwAR35j53MW7pySl2PXe598dW5COxc9DXDcDFCSdMI-8lS0NxvNCQJkdrqrXI

kK19641970
Member
Famed Member
kK19641970

Πρόταση προς όλους τους φίλους της Π&Δ. Οποια από τα καλά παιδιά που δηλώνουν επαναστάτες του Κολωνακίου και ενστερνίζονται τις δηλώσεις του μεμετοσουλτάνου θέλουν να μετακομίσουν στην γείτονα χώρα ,μπορούν να μας δώσουν τραπεζικό λογαριασμό και να τους κάνουμε τα έξοδα να πάνε να ζήσουν στον επίγειο παράδεισο που λέγεται Τουρκία.

Chris
Member
Famed Member
Chris

Επειδή ο κορωνοϊός έχει πλέον θεωρηθεί πανδημία από τον ΠΟΥ και η κατάσταση στην Τουρκία είναι ομιχλώδης, ο κίνδνος είναι πολύ μεγάλος. Ασχέτως του ότι συμβαίνει με την επιχειρούμενη εισβολή και τις παραβιάσεις, καλό θα ήταν να κλείσουμε τα σύνορα για λόγους δημοσίας υγείας.

AESA
Member
Famed Member
AESA

Για τα ευνόητα δεν θα μιλήσω. Αφήνει να εξελιχθεί ο ιός για να τους στέλνει ενισχυμένους. Δεν μπορείς να ζητάς πολλά από αυτούς που χθες έμαθαν το ψυγείο !! Με λύπη το λέω γιατί οι καταστάσεις που θα ζήσουμε θα είναι πρωτόγνωρες. Θέλω μια χάρη από κάποιον που είναι κοντά στα σύνορα. Να μπει με turkcel και να προσπαθήσει να μπει στην πτήση. Μάλλον έχουμε φάει ban από το καθεστώς για αυτό έχει εξαφανιστεί ο Moustafa. Που να του εξηγείς το vpn …

DangerJetExhaust
Member
Noble Member
DangerJetExhaust

Τα κρούσματα στην Τουρκία πρέπει να είναι χιλιάδες! Αλλιώς γιατί για ένα κρούσμα να κλείσει σήμερα σχολεία, πανεπιστήμια και μεγάλες εκδηλώσεις. Είναι βλακεία αυτό που κάνουν, ο κορονοϊός θα τους θερίσει και στο τέλος θα αναγκαστούν να πουν την αλήθεια και θα ζητάνε ξένη βοήθεια

Aslan
Member
Aslan

It is good to be cautious. Take the measure and leave the discretion to Allah.

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

comment image

Kimon
Member
Famed Member
Kimon

Για ένα κρούσμα ; Τόσο προσεκτικοί εκεί στην Τουρκία; Δεν μας έχετε συνηθίσει!!