19.6 C
Athens
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020
- Advertisement -

Όχι άλλη ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, θα σκάσουν τα καζάνιααααααα!

- Advertisement -

 
Έχει χρειαστεί να γράψουμε άλλο ένα τέτοιο άρθρο, πριν χρόνια, εδώ στο site μας. Ήταν τότε, που ομάδα δημοσιογράφων, προσπαθώντας να εξωραϊσει την εικόνα του τότε Υπουργού Άμυνας, “πουλούσε” αβέρτα F-15. Ενώ η συμφωνία για τον εκσυγχρονισμό των F-16 ήταν ήδη έτοιμη από το …2016, εντούτοις η Ελλάδα αδιαφορούσε και ζητούσε … F-15. Άντε μετά να σε πάρουν στα σοβαρά στο State Department.
https://www.ptisidiastima.com/no-more-f15-for-greece/
Όπως θα δείτε από το άρθρο, ήταν σχεδόν 3 χρόνια πριν. Το πρόβλημα είναι, πως η τότε ομάδα μέσων που προσπαθούσε να εξωραϊσει την κατάσταση, με την wannabe προσφορά F-15 από την USAF, και την αγορά Brahmos (!!!) σήμερα, με την ίδια στιβαρότητα, παίζει καθημερινά το θέμα της “αποστρατιωτικοποίησης”. Το πως προέκυψε για την Ελλάδα θέμα αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, είναι άγνωστο, το ξέρουν μόνο αυτοί που το γράφουν. Η αλήθεια όμως είναι πως και η Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά και οι ΗΠΑ και Γερμανία διεύψευσαν επανειλλημένως το θέμα. Για την ακρίβεια, κυκλοφορούσε η φήμη πως οι ΗΠΑ και Γερμανία πιέζουν την Ελληνική Κυβέρνηση να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά. Και η Ελλάδα, το “σκέφτεται”.
https://www.ptisidiastima.com/oi-kakoi-kai-filotourkoi-amerikanoi-syn/
Πριν συνεχίσουμε, θα σας προτείνουμε να διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο που έγρσψε ο Σάββας Βλάσσης στο ΔΟΥΡΕΙΟ, εδώ. Κάνει μια προσεγμένη αποτίμηση του “φαινομένου”, και μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Το φαινόμενο το έχουμε ξαναδεί. Εϊτε με το F-16 που έφτασε στην Καβάλα, είτε με τα στρέμματα του Έβρου, είτε με την υφαλοκρηπίδα, είτε, είτε, είτε… Τώρα έχουμε για πρώτη φορά ενδεχόμενη διατάραξη της τουρκικής υπεροπλίας, με το εξοπλιστικό εξπρές (όχι μαμμούθ), και αντί να ασχολούμαστε με αυτό, όπως και με την διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας, ασχολούμαστε με ένα πραγματικό ανύπαρκτο θέμα. Λογικό είναι, όσοι τα γράφουν αυτά, να πιστεύουν ότι κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση. Αντιπολίτευση κάνεις σε θέματα οικονομίας, υγείας, παιδείας, δημόσιας τάξης, περιβάλλοντος. Δεν κάνεις σε πολύ ευαίσθητα εθνικά ζητήματα.
https://www.ptisidiastima.com/psy-ops-trap-for-greece/
Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε για την ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Διαψεύδονται τα πάντα, πάλι εμείς εκεί το βιολί μας. Έρχεται πχ ένας Καλίνν, αξιοσέβαστος εκπρόσωπος της τουρκικής δημοκρατίας, και λέει τα δικά του. Τα υιοθετούμε. Έρχεται ο Σ. Πέτσας, λέει τη θέση της Κυβέρνησης, τον κοροϊδεύουμε. Οκ, κάπου έχει χαθεί το μέτρο.
https://www.ptisidiastima.com/mlrs-in-ionian-islands/
Για να κλείσουμε το θέμα, δεν υπάρχει περίπτωση αποστρατιωτικοποίησης των νησιών μας. Αντίθετα, προβλέπεται περαιτέρω ενίσχυση των δυνάμεων εκεί. Μην τσιμπάτε.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

- Advertisement -
- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gunner
Noble Member
Gunner (@gunner)
27 days ago

Ο κόσμος φοβάται και τσιμπάει γιατί η Ηγεσία αυτή όπως και η προηγούμενη θεωρούνται αναξιόπιστες.

RZA
Trusted Member
RZA (@rza)
27 days ago
Reply to  Gunner

Αυτό το “θεωρούνται” είναι εντελώς αυθαίρετο.
Είναι σαν αυτό που λένε τα παιδάκια “θα πάνε όλοι”…
Οι μετρήσεις δείχνουν πως η πλειοψηφία στηρίζει την διαχείριση του κράτους (και δεν λέω της κυβέρνησης) στην σύγκρουση με την Τουρκία.

Last edited 27 days ago by violettegillen7
Gunner
Noble Member
Gunner (@gunner)
27 days ago
Reply to  RZA

Κι εγώ αυτό θα ψηφίσω, αναλογιζόμενος τι είχαμε πριν (Πολακη, Καρανικα, Μπαλαφα, Παππα, Παπαγγελοπουλο κτλ και πιο παλιά ΓΑΠ, Μπενυ και Φώφη). Αυτό δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ αξιόπιστους.
Για Κούλη και για Ντόρα μιλάμε. Θυμάται κανείς την Ντόρα, τα λεγόμενα και τα πεπραγμένα της; Τον Ηλιάκη τον θυμάται κανένας; τον Αγαπητό Υιό της που πέταξε 2 εκατ € για να κάνει “πείραμα” στην πλάτη του κασίδη με τα χρήματα του κασίδη στο κέντρο της Αθήνας; Τον Κούλη με τον εξοπλισμό γραφείου από την Siemens;  

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  RZA

Εννοείται και της κυβέρνησης. Είναι τυχαίο γεγονός η επιτυχία το Μάρτιο στον Έβρο;
Από το Φθινόπωρο υπήρχαν οι πληροφορίες και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες.

viper3000ad
Trusted Member
viper3000ad (@viper3000ad)
27 days ago
Reply to  Koulis

Koulis Koulis Δημοκρατία έχουμε, αλλά κάποια στιγμή ίσως καταλάβεις οτι το να κάνεις εργολαβία σε σχόλια είναι το λιγότερο κουραστικό. Για να μην πω μάταιο…

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  viper3000ad

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.

Gunner
Noble Member
Gunner (@gunner)
27 days ago
Reply to  Koulis

Αφίξεις 2019 ανά μήνα από επεξ. στοιχείων της UNHCR
01/2019
ΕΒΡΟΣ:801 ΝΗΣΙΑ:1.851 ΣΥΝΟΛΟ:2.652
02/2019
ΕΒΡΟΣ:830 ΝΗΣΙΑ:1.486 ΣΥΝΟΛΟ:2.316
03/2019
ΕΒΡΟΣ:1.255 ΝΗΣΙΑ:1.904 ΣΥΝΟΛΟ:3.159
04/2019
ΕΒΡΟΣ:1.164 ΝΗΣΙΑ:1,856 ΣΥΝΟΛΟ:3.020
05/2019
ΕΒΡΟΣ:547 ΝΗΣΙΑ:2.651 ΣΥΝΟΛΟ:3.198
06/2019
ΕΒΡΟΣ:937 ΝΗΣΙΑ:3.122 ΣΥΝΟΛΟ:4.059
07/2019 ΝΔ Κυβέρνηση
ΕΒΡΟΣ:834 ΝΗΣΙΑ:5.008 ΣΥΝΟΛΟ:5.842
08/2019
ΕΒΡΟΣ:1.622 ΝΗΣΙΑ:7.712 ΣΥΝΟΛΟ:9.334
09/2019
ΕΒΡΟΣ:1.979 ΝΗΣΙΑ:10.551 ΣΥΝΟΛΟ:12.530
10/2019
ΕΒΡΟΣ:1.987 ΝΗΣΙΑ:8.983 ΣΥΝΟΛΟ:10.983
11/2019
ΕΒΡΟΣ:1.539 ΝΗΣΙΑ:8.306 ΣΥΝΟΛΟ:9.845
12/2019
ΕΒΡΟΣ:1.396 ΝΗΣΙΑ:6.014 ΣΥΝΟΛΟ:7.410

ptisidiastima
ΠΤΗΣΗ
27 days ago
Reply to  Gunner

Έχετε τα νούμερα μετά τον Μάρτιο;

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  ΠΤΗΣΗ

Αυτά δε βολεύουν.

x-m
Noble Member
x-m (@x-m)
27 days ago
Reply to  ΠΤΗΣΗ

Έχετε δίκιο και είναι αυτονόητο ότι θα πούμε μπράβο στην κυβέρνηση γι’αυτό . Πρόσφατο δημοσίευμα του al jazeera ( και όχι μόνο) που κλαίει και οδύρεται για τη δραματική μείωση στις ροές και στη χορήγηση ασύλου αποτελεί παράσημο για την κυβέρνηση και ανάσα για χώρα. Ευχόμαστε συνέχεια στη στάση αυτή.

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  Gunner

Είναι τυχαίο ότι ο Ερντογάν δε θέλει τον τωρινό πρωθυπουργό;
Αν γίνει μια δημοσκόπηση, ποιόν θα ήθελε για πρωθυπουργό, τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα;
Τι ψήφισαν οι μουσουλμάνοι στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη;
Ποιόν πρωθυπουργό δήλωσε ότι δε θέλει να τον συναντήσει; Τον Τσίπρα;
Βάλε μας και τα στοιχεία του 2015.
Το τι χρήματα φαγώθηκαν με το μεταναστευτικό δε λέγετε.

RZA
Trusted Member
RZA (@rza)
27 days ago
Reply to  Koulis

Μόνο τυχαίο δεν είναι, όπως δεν είναι και ότι ζήσαμε ολόκληρο το καλοκαίρι.
Όπως τυχαίο δεν είναι πως επιτέλους μετά από 15 χρόνια αρχίζει ο επανεξοπλίσμός της χώρας.
Πρέπει όμως κάποια στιγμή να είμαστε με την χώρα και το κράτος, ειδικά όταν η κυβέρνηση επιτέλους προσπαθεί. Και όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη.
Ας ξεπεράσουμε το παλιό ρητό του λούφα: “το μπράβο παίρνει όποιος δεν συμμετέχει”.
Ας πάρει το μπράβο αυτός που προσπαθεί.

Last edited 27 days ago by violettegillen7
Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  Gunner

Πες μας σε παρακαλώ ποιά ηγεσία θεωρείς αξιόπιστη;

x-m
Noble Member
x-m (@x-m)
27 days ago
Reply to  Koulis

Εξ όσων έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον, καμιά. Να μας αποδείξουν πρώτα ότι είναι αξιόπιστοι (γενικώς, όχι μόνο στα εθνικά) και μετά χτυπάμε παλαμάκια……. Δεν αρκεί το να εξαγγείλεις εξοπλιστικά προγράμματα. Στην κατάσταση μας είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη.

Jolly_Roger
Member
Jolly_Roger (@jolly_roger)
27 days ago
Reply to  Gunner

Ο κόσμος φοβάται & τσιμπάει διότι είναι ηλίθιοι (αυτοί που φοβούνται & τσιμπάνε)
Σε περίπτωση που κάποιος νιώσει πως τον έθιξα επειδή τον είπα ηλίθιο, για αρχή ας πάρει φόρα κι έπειτα ας δει την τηλεθέαση (2.8 εκατομ θεατές σε σύνολο πληθυσμού 10 εκατομ) των Big Brother κλπ, κι ας βγει μια βόλτα στους δρόμους να δει πόσοι βλαμμένοι δεν φορούν μάσκα επειδή έχει τσιπάκι του Bill Gates
Όχι αγαπητέ, δεν φταίει η ηγεσία που ο ηλίθιος γονιός καμαρώνει που το βλαστάρι του κάνει κατάληψη, ούτε φταίει η ηγεσία αν η εγκεφαλική δραστηριότητα μερικών συγκρίνεται με αυτή της αμοιβάδας

Last edited 27 days ago by andreasd16
Tesseract
Tesseract (@tesseract)
27 days ago
Reply to  Jolly_Roger

Οι αυθαίρετες γενικεύσεις δεν δείχνουν ιδιαίτερη ευφυΐα. Επίσης πέρα από τη νοημοσύνη του καθενός, μεγάλο ρόλο παίζει και η μόρφωση. Εκεί η ηγεσία φέρει ευθύνη, ενώ είναι αμφίβολο αν θα την συνέφερε ένας πιο μορφωμένος (ή/και ευφυής) λαός.

Jolly_Roger
Member
Jolly_Roger (@jolly_roger)
27 days ago
Reply to  Tesseract

@Tesseract,
Τις «αυθαίρετες γενικεύσεις» γενικώς τις αποφεύγω – προτιμώ στοιχεία που προκύπτουν από επίσημες μετρήσεις. Για παράδειγμα, την 5η Ιουλίου 2015 οι ενήλικοι Έλληνες σε ποσοστό 62% απέδειξαν την συγγένειά τους με τις αμοιβάδες όταν θέλησαν να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, να φύγουμε από την ΕΕ, να γίνουμε Αλβανία του Χότζα & να τρώμε πέτρες μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. Κάποιοι μάλιστα αισθανόταν τόσο περήφανοι που έστηναν χορούς στο Σύνταγμα…
…θες να μιλήσουμε και για πιο πρόσφατες επιλογές (όχι απαραιτήτως πολιτικές) & συμπεριφορές του «εξυπνότερου λαού του Κόσμου»;

Last edited 27 days ago by andreasd16
x-m
Noble Member
x-m (@x-m)
27 days ago
Reply to  Jolly_Roger

Αυτό είπαν οι Έλληνες τότε; Λάθος κάνετε. Στην απόγνωση τους για τη θηλιά που είχε σφίξει και το πανευρωπαϊκό bullying που δέχονταν από κυβερνήσεις και ΜΜΕ είπαν (αφελώς; αφελώς !!!) να “μπλοφάρουν” μήπως και χαλάρωνε λίγο το σκοινί και πάρουν αέρα. Αλλά το παιχνίδι είχε χαθεί από το 2010.
Και ο σύριζα , το κόμμα του 3% , δεν βγήκε μόνος του. Ο κόσμος έκανε το αυτονόητο: έριξε από την εξουσία αυτούς που διέλυσαν τη χώρα, γιατί όσο και αν γίνεται προσπάθεια να ξεχαστεί, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφεραν τη χώρα στα μνημόνια με τις άφρονες πολιτικές τους και το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος

A.K.
Active Member
A.K. (@a-k)
27 days ago
Reply to  Gunner

Εγώ πιστεύω πως κάνει εξαιρετική δουλειά. Και λέω “εγώ πιστεύω” γιατί εδώ μέσα γράφω την γνώμη ΜΟΥ και δεν χρησιμοποιώ σαν επιχειρήματα αυθαίρετες γενικεύσεις και αφορισμούς για το τι πιστεύει ο “κόσμος”.

GeorgeE
Trusted Member
GeorgeE (@georgee)
27 days ago
Reply to  Gunner

Θεωρείται αναξιόπιστη η ηγεσία αυτή επειδή δεν πέτυχε νίκες ή επειδή έχει αφήσει την άμυνα στη μοίρα της;; Με ποιο σκεπτικό δηλαδή το θεωρούν κάποιοι αυτό;;

Saillok
Saillok (@saillok)
27 days ago

ο κοσμος μπορει να λεει ό,τι θέλει…

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago
Reply to  Saillok

Μία μικρή μειοψηφία του κόσμου στην οποία προφανώς ανοίκουν και μερικοί σχολιαστές.

THAN
Active Member
THAN (@than)
27 days ago

Ενα συγκεκριμένο site που ασχολειται και καλα με θεματα της άμυνας διακινει ολες αυτες τις μπουρδες ξεπερνωντας τα ορια της αθλιότητας και του κιτρινισμού.
Η διεστρεύλωση και η παραποίηση της αληθειας ειναι ο σκοπός τους…
Pronews και η παπάτζα παει συννεφο…..

Hercules
Active Member
Hercules (@hercules)
27 days ago

Νομίζω πως διανύουμε μια περίοδο-ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα φοβικά σύνδρομα.

Giorgos_T
Giorgos_T (@giorgos_t)
27 days ago

Εγω ήθελα να ξερα, και συγχωρέστε μου την έκφραση, οι μαλάκες που κάνουν τέτοιου είδους άρωστη αντιπολίτευση, πώς ακριβώς, όταν και αν ποτέ, κάποια στιγμή το κόμμα τους έρθει στην εξουσία θα κάτσει σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ τις οποίες βάλλουν αδιάκοπα; Νομίζουν οτί είναι τόσο τυφλοί και γίδια οι ουσαίοι;

Tesseract
Tesseract (@tesseract)
27 days ago

Σωστά, δεν υπάρχει θέμα αποστρατικοποίησης. Δεν υπάρχει όμως και θέμα τιμωρίας της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειες της. Εμείς θα έχουμε τον ρόλο του back-up στην ευρύτερη στρατηγική των ΗΠΑ, ενώ η Τουρκία θα παίξει τον ρόλο του.. Dirty Harry. Εκεί που την χρειάζονται. Στις δύσκολες αποστολές της Μέσης Ανατολής, της Βορείου Αφρικής και του Καυκάσου. Όπου κάθε Τούρκος στρατιώτης ή κατσαπλιάς μισθοφόρος στο έδαφος, είναι ένας λιγότερος Αμερικάνος ή Βρετανός που τίθεται σε κίνδυνο.

evaggelos
Trusted Member
evaggelos (@evaggelos)
27 days ago

οταν η αντιπολιτευση εει οτι πιστευει την τουρκια κ οχι την ελλαδα τι περιμενεται? επισης πολλα σαιτ αναπαραγουν ψευδη κ δεν διοκωνται γι αυτο.
ΥΓ.αλλοι δουλευουν για της ηπα αλλοι για την γερμανια -γαλλια -ρωσια για την ελλαδα αραγε εργαζεται κανεις?

ANDREW
Active Member
ANDREW (@andrew)
27 days ago

Αποστρατιωτικοποίηση δεν πρόκειται να γίνει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνουμε το Αιγαίο μία περιοχή A2/AD. Και για να πιάσουν τόπο τα λεφτάκια μας που θα πέσουν στα rm70, Μ270, exocet κλπ θα πρέπει να αγοραστούν και τα κατάλληλα μέσα για την οικονομική προστασία τους. Άλλο είναι να ρίχνεις έναν πύραυλο για να καταρρίψεις ένα UCAV και άλλο είναι να έχεις ένα οerlikon πυροβόλο από κάτω να βαράει ή να σημαδεύει με lazer. Αυτά θα πρέπει να προσέξουμε και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που μας δίνουν τα νησιά μας.

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago

Ο Βλάσσης γράφει και ένα άλλο σημαντικό. Κατά 516 και για πέντε χρόνια αυξάνονται οι σπουδαστές στις παραγωγικές σχολές. Συνολικά περίπου 2600.

x-m
Noble Member
x-m (@x-m)
27 days ago

“US Secretary of State Mike Pompeo has called on every nation involved in an ongoing Eastern Mediterranean energy and maritime rights dispute to “reduce the tension” and the “military footprint” in the region”
https://www.ekathimerini.com/256973/article/ekathimerini/news/pompeo-calls-for-reduction-of-military-footprint-in-east-med
Θα περιμένουμε να δούμε τι σημαίνει (αν σημαίνει….) το “footprint”.

ptisidiastima
ΠΤΗΣΗ
27 days ago
Reply to  x-m

Ξεκαθαρίστηκε

Orion
Active Member
Orion (@orion)
27 days ago

Αν και η φωτιά σβήστηκε κακήν κακώς, ο καπνός δεν έχει διαλυθεί ακόμα…

Koulis
Trusted Member
Koulis (@koulis)
27 days ago

Και επειδή θα προβούμε σε αποστρατικοποίηση των νησιών, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ναυτικής βάσης στη Σούδα, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας.

Jolly_Roger
Member
Jolly_Roger (@jolly_roger)
27 days ago
Reply to  Koulis

…και για να μην μας κρατήσουν μουτράκια οι Τούρκοι, η προαναφερθείσα Ναυτική Βάση, θα στελεχωθεί με Λυκόπουλα & ενωμοτίες Ναυτοπροσκόπων. Κρα, κρά, κρα!

x-m
Noble Member
x-m (@x-m)
27 days ago
Reply to  Koulis

Τι αγχώνει περισσότερο την τουρκία; NSM στη Λήμνο και GMLRS -ER στην Λέσβο ή η ναυτική βάση στην Κρήτη;

- Advertisement -

Το Σχόλιο της Ημέρας

Μήπως τελικά είναι άθλια η κατάσταση του τουρκικού ναυτικού; αυτός είναι ο λόγος που ελληνική φρεγάτα “ακουμπά” πλέον το Oruç Reis “ξεδιάντροπα”;

 Τι πάμε και συζητάμε σαββατιάτικα...  έχουμε όμως καλούς λόγους. Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία, που δείχνει ξεκάθαρα μια ελληνική φρεγάτα κλάσης S, δίπλα...
- Advertisement -

Το τεύχος μας που κυκλοφορεί

- Advertisement -

Κύριο Άρθρο

Τουρκικά Type 214TN, ο νέος κίνδυνος για το ΠΝ, αν και...

15
 Είναι κοινό μυστικό πως τα ελληνικά υποβρύχια 214ΗΝ είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός πονοκέφαλος για το τουρκικό ναυτικό. Όχι πως τα άλλα υποβρύχια...
- Advertisement -
Card image

October 2020

Αγορά 3.99
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2015 March 2015 #346

Αγορά
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2019 final_398

Αγορά

Related News

Μητσοτάκης: Αναφαίρετο δικαίωμά μας η επέκταση στα 12 μίλια

ΑΠΕ-ΜΠΕΤην απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Χρήστου Σταϊκούρα εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας...

Σεργκέι Λαβρόφ: Κυρίαρχο δικαίωμα κάθε κράτους να καθορίσει το εύρος των χωρικών υδάτων έως τα 12 μίλια

ΑΠΕ-ΜΠΕΌταν προκύπτει ζήτημα οριοθέτησης της αιγιαλίτιδας ζώνης μεταξύ όμορων χωρών, αυτό πρέπει να επιλύεται σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, τονίζει με σαφήνεια, σε συνέντευξή...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γερμανικό άδειασμα στην Τουρκία, Ελληνική ΑΟΖ το κομμάτι νότια της Κρήτης σε επίσημο γερμανικό έγγραφο

 Η έρευνα του AegeanHawk έφερε στην επιφάνεια κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, για μια ακόμη φορά. Νότια της Κρήτης βρίσκεται το γερμανικό θαλάσσιο ερευνητικό σκάφος RV...