Η Βόρεια Κορέα απειλεί (άγνωστο πως) να καταστρέψει τα νοτιοκορεατικά F-35

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η ενίσχυση της αεροπορίας της Νότιας Κορέας με 40 μαχητικά F-35 αναγκάζει τη Βόρεια Κορέα να αναπτύξει και να δοκιμάζει ειδικά οπλικά συστήματα για την καταστροφή τους, υποστηρίζει το βορειοκορεατικό πρακτορείο Τύπου «KCNA».

Το ρεπορτάζ του «KCNA» βασίζεται σε μαρτυρία ανώνυμου Βορειοκορεάτη ερευνητή, ο οποίος θεωρεί πως η Πιονκγιάνκ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναπτύξει και να δοκιμάσει ειδικά όπλα που θα καταστρέψουν τα «φονικά όπλα» της Νότιας Κορέας.

Για την ώρα πάντως, η Βόρεια Κορέα θα πρέπει να “συμβιβαστεί” με τα απαρχαιωμένα, σοβιετικής προελεύσεως Α/Α συστήματα που διαθέτει και στα οποία συμπεριλαμβάνονται S-200, S-75, και S-125.

Η Νότια έχει παραγγείλει 40 F-35 από τις ΗΠΑ αντί $6,1 δις και ελπίζει να έχει τα πρώτα 10 σε ενεργή υπηρεσία μέχρι το τέλος του έτους.

Διαθέσιμο ηλεκτρονικά το Τεύχος Ιουλίου 2019 στο Joomag!


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
desperadonik
Member
Active Member
desperadonik

ειναι ηδη ετοιμες οι μοιρες αναχαιτησης των πολικαρπωφ Po 2

GEORGE
Guest
GEORGE

Πρόεδρα δώσε μας τη λύση μήν και τα πάρουν οι Τούρκοι!!!

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Αναπτύσσουν τον διάδοχο του Ρο-2 το Ρο-3, γνωστό και ως ” Ο κυνηγός των αστραπών”.
Τρέμετε Αμερικανάκια.

G.164g ag-cat
Guest
G.164g ag-cat

Man to man: κάθε F35 η Βόρεια Κορέα θα to μαρκάρει με ένα Tactical Nuke!

KonTim
Guest
KonTim

Καλό θα είναι να μην αντιμετωπίζονται υποτιμητικά η αεράμυνα και η αεροπορία της Βορείου Κορέας. Πέραν του ότι διαθέτει εκσυγχρονισμένα συστήματα S-75,S-125,S-200 και αναπτύξει βελτιωμένα εγχώρια έκδοχα αυτών,έχει στην διάθεση της εγχώρια κατασκευασμένα(κατόπιν αδείας) συστήματα BUK,ενώ έχει θέσει ή αναπτύσσει σε υπηρεσία Α/Α συστήματα Pong’hae 5(βασισμένο στα ρωσικά S-300P και στα κινέζικα HQ-9) και Pong’hae 6(βασισμένο μάλλον στο κινέζικο HQ-16 ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές στο ρωσικό S-300V). Μάλιστα πιθανολογείται η ύπαρξη στο οπλοστάσιο της και εκδόσεων ρωσικών συστημάτων S-300P και S-300V. Η δε αεροπορία της διαθέτει μεγαλύτερο από ό,τι γίνεται παραδεκτό αριθμό μαχητικών MIG-29(εκσυγχρονισμένων μάλιστα,με ικανότητα χρησιμοποίησης προηγμένων R-27,R-73… Read more »