Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Ερντογάν

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία διήρκησε περίπου 1,5 ώρα. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που μετέχουν στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
antonios
Member
antonios

Όλα τα άρθρα για τις τελευταίες εξελίξεις, τουρκική επιθετικότητα, ευχολόγια για εξοπλισμούς της τελευταίας στιγμής, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ. 1973 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής βλέπει ότι κανείς δεν βοηθά την Ελλάδα και ιδρύει την ΕΑΒ η οποία ήταν έτοιμη για συμπαραγωγή αεροσκαφών ήδη το 1979! Την επόμενη δεκαετία οι ΕΒΟ και ΕΛΒΟ ενισχύονται για να μπορούν να κατασκευαζουν τεθορακισμενα. Έρχεται η μαύρη περίοδος 1991 – 1993. Μόνο εισαγωγές χωρίς όφελος. Μέχρι που ήρθε το 1996 που μας ξύπνησε άγρια αλλά για πολύ λίγο. Και εκεί που ο κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε μετά τα Ίμια οι κυβερνήσεις… Read more »

Athan
Member
Famed Member
Athan

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως στην μυθιστορική σου αναδρομή “ξεχνάς” την δεκαετία 1980-1990 η οποία απέβη καταστρεπτική για την Αμυντική Βιομηχανία της Ελλάδος, καθώς τότε χρεοκόπησαν όλες οι Κρατικές και οι Ιδιωτικές Βιομηχανίας του χώρου καθιστάμενες “προβληματικές” όπως τις ονόμαζε εκείνο τον καιρό ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το ότι βέβαια είσαι βαθιά προκατειλημμένος αποδεικνύεται από το ότι, παρόλη την αποστόμωση που υπέστης σε παρόμοιο παράμυθο που μας παρέθεσες πριν από ένα μήνα, επανέρχεσαι και μάλιστα με περισσή αφ’υψηλού καταγγελτικότητα για να μας “διαφωτίσεις” με την αντιληπτική σου προκατάληψη. Για να αισθανθείς λοιπόν ολίγη ταπεινότητα, κάτι ευεργετικό για τον καθένα μας βεβαίως,… Read more »

epampapas
Member
epampapas

Στο γεύμα του αμερικανού προέδρου προς τις χώρες του ΝΑΤΟ με δαπάνες 2%+ στην άμυνα έλειπε η Τουρκία. Να το πούμε αυτό γιατί δημιουργεί δύο σημαντικά θέματα: 1. ότι η διαφορά στα μεγέθη των οικονομιών είναι τέτοια που εμείς τρέχουμε και εκείνοι χαλαροί (και ας έχουν το κουρδικό) αυξάνουν διαρκώς την ψαλίδα στους εξοπλισμούς 2. δεν μπορούμε να πείσουμε εύκολα στα διεθνή φόρα ότι η Τουρκία είναι μιλιταριστικό κράτος που μας απειλεί και εμείς το δημοκρατικό και φιλειρηνικό. Όποιος βάλει τα νούμερα κάτω θα δει μια αντίθετη πραγματικότητα. Χρειάζονται επεξηγήσεις δηλαδή και αυτό έχει κόστος και δεν είναι πάντα αποτελεσματικό.… Read more »