Η Oshkosh Defense αναζητά πελάτες στην Ευρώπη για το JLTV

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Oshkosh Defense δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην εξαγωγική προώθηση του στρατιωτικού οχήματος JLTV στην Ευρώπη, με πρώτο στόχο την ολοκλήρωση των πωλήσεων σε Σλοβενία, Λιθουανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως δηλώνει ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των διεθνών προγραμμάτων της εταιρείας, Mike Ivy, η υπογραφή του συμβολαίου με τη Σλοβενία για 38 JLTV είναι πολύ σημαντική, καθώς η Σλοβενία θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα εντάξει σε υπηρεσία τον τύπο, ακόμη κι αν η ποσότητα είναι μικρή. Το συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί τον Δεκέμβριο και η Σλοβενία σκοπεύει να εξοπλίσει τα οχήματα με το ισραηλινό Κ/Β Spike LR.

Σύμφωνα με το «National Defense», 200 JLTV εκτιμάται ότι θα περιλαμβάνει η αρχική παραγγελία για τη Λιθουανία. Υπενθυμίζεται, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει εγκρίνει την πιθανή πώληση 500 JLTV στη Λιθουανία, με εκτιμώμενο κόστος $170,8 εκατομμύρια.

Επιπλέον, η Oshkosh Defense αναμένει την πώληση του JLTV στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πιθανή πώληση περιλαμβάνει 2.700 οχήματα, με κόστος τουλάχιστον $1 δις, αλλά η υπογραφεί του συμβολαίου αγοράς ακόμη εκκρεμεί. Το JLTV προωθείται, τέλος, στη Σουηδία και άλλες χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Η νέα «ΠΤΗΣΗ & Διάστημα» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Σταματης Παππας
Guest
Σταματης Παππας

Άλλη μια ευκαιρία που θα έδινε ζωή στην ΕΛΒΟ….θέσεις εργασίας κ ανανέωση στόλου οχημάτων

aris32
Member
aris32

εκεινα τα oskhosh φορτηγα τα θελουμε η οχι ;

nikos
Guest
nikos

Αυτό θα έπρεπε να είναι το μελλοντικό όχημα του Ε.Σ η παρόμοια κ οι καναδεζες για το καθημερινό γύρω γύρω, που δεν καινε σε σύγκριση με jltv.