Η ρωσική τηλεόραση έδειξε ρωσικά στρατεύματα στην ζώνη που κατείχαν οι Αμερικανοί

1
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν σήμερα πως ρωσικά και συριακά στρατεύματα κατέλαβαν θέσεις στην περιοχή του Μάνμπιτζ όπου μέχρι χθες στρατοπέδευαν Αμερικανοί στρατιώτες.

Το κρατικό κανάλι «Ρωσία -24» έδειξε ρωσικά στρατεύματα να περιπολούν στη βόρεια αυτή πόλη της Συρίας.

Ένα άλλο ρωσικό κανάλι, που χρηματοδοτείται από το ρωσικό κράτος, το RT (Russia Today), έδειξε σε βίντεο εικόνες που δείχνουν ένα αμερικανικό κομβόι να διασταυρώνεται σε έναν δρόμο, που συνδέει το Μάνμπιτζ με το Κομπάνι, με συριακές κυβερνητικές δυνάμεις που κατευθύνονταν προς το Μάνμπιτζ.

Μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, τα συριακά στρατεύματα κατέλαβαν θέσεις στην πόλη Μάνμπιτζ, μετά την συμφωνία που έκαναν με τους Κούρδους της περιοχής για να αναχαιτίσουν την διείσδυση των τουρκικών στρατευμάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
agnostosependytis
Guest
agnostosependytis

Αν είναι αλήθεια, τότε αυτό που συμβαίνει δεν υπάρχει, οι Ρώσοι όχι απλά τα έχουν πάρει όλα, αλλά δεν σταματάν εκεί, αυτό που κάνουν είναι ότι τους ξεφτυλίζουν εντελώς. Αν ήθελαν απλά να πάρουν τις περιοχές αυτές θα έστελναν δυνάμεις του Ασαντ, όχι όμως αυτοί ήθελαν να γελοιοποιήσουν τους Αμερικανούς, αυτοί που φεύγουν με την ουρά στα σκέλια και οι μάγκες που ήρθαν να βοηθήσουν. Η δύναμη μιας τέτοιας εικόνας, σε συνδυασμό με την προδοσία των Κούρδων, το εξευτελιστικό γλύψιμο στον Σουλτάνο και τον Βλαδίμηρο, οι δηλώσεις για τρομοκράτες Κούρδους και κάθε μέρα χειρότερα είναι κατι απίστετο, έχτιζαν το όνομά… Read more »