Η νέα «Πτήση & Διάστημα» ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

3
1670

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

και ΕΔΩ

Εάν τυχόν και δεν βρίσκετε το περιοδικό (εκτός του ότι θα πρέπει να ζητήστε από τον εφημεριδοπώλη σας να το φέρνει καθώς αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος να το εξασφαλίστε) στείλτε μας ένα e-mail ([email protected]) για να φροντίσουμε και εμείς από την δική μας πλευρά το θέμα της διανομής. Τηλεφωνικά μας βρίσκετε και στο 6907.65.51.02

Να υπενθυμίσουμε ότι διαθέσιμα υπάρχουν όλα τα τεύχη της Π&Δ στην… «μετά τις Τεχνικές Εκδόσεις» εποχή, δηλαδή από τον Νο 327 και νεότερα. Επίσης υπάρχουν και κάποια παλαιότερα τεύχη από το Νο 250 έως και το Νο 326, αν και ορισμένα σε πολύ περιορισμένες ποσότητες. Για πληροφορίες ή παραγγελίες στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση [email protected] ενώ τηλεφωνικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 35.11.750 και 6907.65.51.02 (στο οποίο μας βρίσκετε συνεχώς)

Notify of
Παναγιωτης
Guest
Παναγιωτης
Offline

μόλις προσγειώθηκε στο αναγνωστήριο

Μήτσος Μάντζος
Guest
Μήτσος Μάντζος
Offline

Τι τυχερός ο φίλος Παναγιώτης.
Πω ακου τι είπε,《 μόλις προσγειώθηκε στο αναγνωστήριο》 Το σκέφτομαι κάπως έτσι, ένα δωμάτιο με ένα ωραίο ξύλινο γραφείο και ένα μικρό φως που θα φωτίζει ακριβώς πάνω στο περιοδικό, μέσα στην απόλυτη ησυχία, με άπλετο χρόνο, να διαβάζεις να πορωνεσαι και να ταξιδεύεις.
Και εγώ, από τα δύο τελευταία τεύχη δεν πρόλαβα να διαβάσω ούτε μία σελίδα, να με Συγχωρείτε Πτήση.
Τυχεροί οι απανταχού Παναγιώτηδες.