11.6 C
Athens
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021
- Advertisement -

Πέντε ταχύπλοα σκάφη αξίας $2,4 εκατ. δωρεά της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στο Λιμενικό

- Advertisement -

Πέντε ταχύπλοα σκάφη αξίας 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων δώρισε στο Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή η καπνοβιομηχανία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ (θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International).
Η εν λόγω δωρεά πραγματοποιήθηκε, σε αναγνώριση των επιτυχιών που σημειώνει το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη δίωξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, μετά τη συμμετοχή του μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου στο παγκόσμιο πρόγραμμα PMIIMPACT της Philip Morris International, που έχει σκοπό την υποστήριξη δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων και συναφών εγκλημάτων.
Στον εν λόγω διαγωνισμό κατατέθηκαν περισσότερες από διακόσιες προτάσεις από δημόσιους και ιδιωτικούς Οργανισμούς καθώς και από Ερευνητικά Ιδρύματα από όλο τον κόσμο, οι οποίες αξιολογήθηκαν από ένα ανεξάρτητο συμβούλιο εμπειρογνωμόνων.
Τα πέντε ταχύπλοα σκάφη κατασκευάστηκαν από την εταιρεία «NORSAFE» και οι τεχνικές προδιαγραφές τους τα καθιστούν από τα πλέον σύγχρονα του είδους στον επιχειρησιακό στόλο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με υψηλές επιδόσεις σε ταχύτητα και αυτονομία.

H τελετή παράοδης έγινε αρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστου Λαμπρίδη, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργου Κασσάρα και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Σταμάτιου Ράπτη .
Στην τελετή παρέστη επίσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Παπαστράτος κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, οι Υπαρχηγοί Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης και Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, αντιπροσωπεία της ανωτέρω εταιρείας καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης στο χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε : «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά σας στο Λιμενικό Σώμα. Στο Λιμενικό Σώμα που όλα τα χρόνιa, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία, όχι μόνο ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή του αλλά τα στελέχη του ακούραστα, με αυταπάρνηση και με κίνδυνο τη ζωή τους έχουν σημαντικά αποτελέσματα τόσο σε υποθέσεις που αφορούν στον έλεγχο και στη πάταξη κάθε είδους παράνομων ενεργειών, ιδιαίτερα στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και στο προσφυγικό, για το οποίο νομίζω ότι η θετική συνεισφορά του ΛΣ όχι μόνο αναγνωρίζεται αλλά έχει γραφτεί στις καλύτερες στιγμές της νέας ελληνικής ιστορίας .
Το δεύτερο θέμα αφορά στην κοινωνική δικαιοσύνη. Ξέρετε η χώρα μας βγαίνει από μια δύσκολη κρίση, τη δυσκολότερη μετά τη μεταπολίτευση με μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες. Έχουμε θετικά σημάδια. Επιστρέψαμε στην ανάπτυξη .Μειώθηκε η ανεργία .Αυξήθηκε ο κατώτερος μισθός αλλά έχουμε ακόμα δυσκολίες. Ο ελληνικός λαός συνεχίζει να παλεύει. Απαιτεί όμως δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να ανεχθεί τον παράνομο πλουτισμό, δεν μπορεί να ανεχθεί να δίνει άνισες μάχες με αυτούς που δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν μπορεί να ανεχθεί την ύπαρξη αυξημένου κινδύνου για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών της. Εδώ επίσης η συνεισφορά του Λ.Σ. είναι τεράστια.
Θέλω, κλείνοντας, να ευχαριστήσω και πάλι την εταιρεία γι΄αυτή την σημαντική προσφορά .Μια προσφορά η οποία κατά τη γνώμη μου δεν εντάσσεται μόνο στο πλαίσιο της άσκησης μιας επιτυχημένης πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και σε μια ευρύτερη προσπάθεια να πάμε σαν χώρα σε μια επόμενη μέρα, με έλεγχο, δικαιοσύνη, ασφάλεια, τα οποία είναι στοιχεία δηλωτικά της ποιότητας της δημοκρατίας . Και είμαι βέβαιος ότι το ΛΣ θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σημαντική προσφορά.»
 
Ο Αρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης στο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής :
Χαίρομαι ιδιαίτερα, που βρίσκεστε σήμερα εδώ μαζί μας, στη σεμνή αυτή τελετή.
Στις αρχές του προηγούμενου έτους, όταν υπεγράφη η Σύμβαση με την εταιρία «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.» για την δωρεά των πέντε (05) ταχυπλόων σκαφών μεγάλης απόστασης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, το συναίσθημα χαράς και ικανοποίησης που συνόδευε αυτή την υπογραφή ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.
Αφενός μεν, γιατί προχωρούσαμε στην κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών του Σώματος, με ταυτόχρονη ανανέωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των επιχειρησιακών μέσων, που θα μας επέτρεπαν να ανταπεξέλθουμε στην αποστολή μας ακόμα πιο αποτελεσματικά και, αφετέρου, γιατί επιβραβεύονταν το έργο και η προσπάθεια που καταβάλλει το Λιμενικό Σώμα, για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και του λαθρεμπορίου.
Αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε έμπρακτα, απέδωσε καρπούς, και είχε ως αποτέλεσμα ο φορέας μας να ξεχωρίσει με τη δράση του, και να επιλεγεί εκ μέρους σας ως αποδέκτης της δωρεάς αυτής.
Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή, στο πλαίσιο της Συνάντησης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) στη Λετονία το καλοκαίρι του 2016, η πρόθεση της Philip Morris International να διεξάγει διαγωνιστική διαδικασία, μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος, στοχεύοντας στην υποστήριξη και ανάδειξη καινοτόμων και αποτελεσματικών δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.
Τον Φεβρουάριο του 2017 κατατέθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου μας η πρόταση με τίτλο “Contraband Sea Shield”, στο πρώτο διεθνές χρηματοδοτικό πρόγραμμα με τίτλο Philip Morris International (PMIImpact.
Ήταν τιμή μας που η πρότασή μας αυτή, επιλέχθηκε μέσα από ένα σύνολο διακοσίων (200) άλλων υποψήφιων προτάσεων από όλον τον κόσμο, για να λάβει την σχετική χρηματοδότηση, αποτελώντας τον μοναδικό φορέα στην Ελλάδα του οποίου η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων που ορίστηκε για τον σκοπό αυτό.
Η σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που προκύπτουν από παράνομες δραστηριότητες, όπως το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποδεικνύεται αποτελεσματική και ως εκ τούτου σημαντική.
Κατόπιν ανάλυσης και αξιολόγησης σχετικών περιστατικών και των συνηθέστερων διαδρομών διακίνησης παράνομων φορτίων, τα σκάφη της δωρεάς, επιχειρούν ήδη σε θαλάσσιες περιοχές ανά την Επικράτεια, όπου τείνουν να δραστηριοποιούνται τα διεθνή κυκλώματα διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων.
Τα πέντε (05) αυτά υπερσύγχρονα σκάφη φέρουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχουν υψηλές επιδόσεις σε ταχύτητα, αυτονομία, ακτίνα δράσης και επιχειρησιακή ικανότητα υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Κύριε Πρόεδρε,
Η αξία της προσφοράς της εταιρείας σας, και της μητρικής της “PhilipMorrisInternational”, δεν εκτιμάται μόνο για το οικονομικό της μέγεθος, αλλά μέσα από αυτή την ευγενική σας πρωτοβουλία, είναι έκδηλη και ειλικρινής η διάθεσή σας να προσφέρετε στην κοινωνία.
Έχετε επιλέξει να σταθείτε αρωγοί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες και σύμμαχοι στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, όπως είναι αυτή του λαθρεμπορίου και του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος.
Η κοινωνική σας αυτή ευαισθησία, συνεισφέρει παράλληλα και στην αναβάθμιση των επιχειρησιακών μέσων του Λιμενικού Σώματος, ενός φορέα ο οποίος είναι ταγμένος στην σημαντική εθνική και κοινωνική αποστολή του, κατακτώντας με την αξιοπιστία που τον χαρακτηρίζει και τις επιτυχίες του στον τομέα της καταπολέμησης των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, υψηλή θέση στην συνείδηση του ελληνικού λαού.
Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για την πολύτιμη αρωγή σας, προς το Λιμενικό Σώμα.
Σας διαβεβαιώνω, ότι θα αξιοποιήσουμε τα σκάφη αυτά, επιχειρησιακά στο μέγιστο βαθμό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να καταφέρουμε καίρια πλήγματα στο λαθρεμπόριο των καπνικών προϊόντων και στο οργανωμένο έγκλημα, στην χώρα μας.
Σας ευχαριστώ.
«Η εταιρική ευθύνη της Παπαστράτος επιβεβαιώνεται και σήμερα μέσα από μια δράση που φέρνει στο προσκήνιο την Ελλάδα, την κοινωνία και τους ανθρώπους της» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Χρήστος Χαρπαντίδης μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Ο κ. Χαρπαντίδης δήλωσε επίσης : «Το παράνομο εμπόριο τσιγάρων συνεχίζει να “ανθεί” στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της KPMG, τα χαμένα έσοδα για τα κρατικά ταμεία ξεπέρασαν τα 500 εκ. ευρώ το 2017. Η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την καταπολέμηση κοινών προβλημάτων είναι ένας ιδιαίτερα γόνιμος δρόμος, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κοινούς σκοπούς και να προσφέρουμε πολλαπλασιαστικά οφέλη, τόσο για την οικονομία όσο και για την κοινωνία συνολικά. Η πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πλαίσιο του διεθνούς χρηματοδοτικού προγράμματος PMI IMPACT της Philip Morris International, εκτός από το ότι φέρνει πόρους στην Ελλάδα, προσφέρει και σημαντική αναγνώριση στο έργο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που με αυτοθυσία, υπευθυνότητα και συνέπεια, συμβάλλουν τα μέγιστα στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και την προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας. Σε κάθε περίσταση όπου αναδεικνύονται αυτά τα ζητήματα και γίνεται αγώνας για την καταπολέμησή τους, το όφελος είναι πολλαπλό. Είναι ηθικό απέναντι στην κοινωνία και υλικό απέναντι στην οικονομία μας. Και, σήμερα, αποδεικνύουμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας μπορεί να λειτουργήσει για το καλό του συνόλου».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

- Advertisement -
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
darede

Τα σκάφη είναι της έκδοσης Munin S1200, και βέβαια για τον οπλισμό των σκαφώ ούτε κουβέντα. Μάλλον για θαλλάσια ταξί θα τα ζήτησαν.
https://www.youtube.com/watch?v=wHXoFDsPgZk&fbclid=IwAR04vng4k4gx_KvcCdxVEiUPpJS0xl2_-bfS8–Fpie-ltKc8a2BEQJZWw8

p270

Ας βαλει και το κρατος κατι το οποιο μεχρι τωρα δεν βαζει τιποτα κσι πουθενα

antonios

Εσυ που ζητας καλυτερα σκαφη για το Λιμενικο ΕΒΑΛΕΣ το χερι στην τσεπη σου για να εχεις απαιτησεις? Εκανες στο Λιμενικο εστω και ενα (1) ΕΥΡΩ δωρεα? Καλα ειναι να ζηταμε αλλα εμεις στην απ’εξω ετσι?

p270

εδω εισαι λαθος ,ναι δεν μπορουμε να ζηταμε καλυτερα ο καθενας που κανει δωρεα αγοραζει οτι μπορει απο την αλλη εμεις οι απλοι φορολογουμενοι σταζουμε καθε μερα για το αδηφαγο κρατος χωρις αποτελεσμα και χωρις να βλεπουμε κατι να γινεται

Δημήτρης Τριανταφύλλου

Αν έβαλα το χέρι στην τσέπη για να απαιτώ; Πληρώνω στο κράτος κάθε μήνα από τον μισθό μου πάνω από 2000 ευρώ. Πληρώνω 24% σε οποιαδήποτε αγορά μου κάνω σε αυτό το κράτος όπως όλοι μας.
Δεν βάζω πόσα ακόμα πληρώνει η σύζυγος μου. Να προσέχουμε τι λέμε.
Θα απαιτώ όπως και όλοι οι άλλοι που το μόνο που ξέρουν είναι να με αρμέγουν.
Ρωτάς πόσα κερδίζει η παπαστράτος κατ επέκταση Philip Morris από τα λαθραία που πιάνει το λιμενικό;
Οπλισμό δεν ήθελαν να φέρει το σκάφος. Αυτές ήταν οι προδιαγραφές. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια πρόβλεψη για βάση για 50άρι στην πλώρη. Αγόρασαν ότι καλύτερο υπάρχει για τον σκοπό που το θέλουν.
Δεν τους έβαλε όριο η εταιρεία στην δωρεά, να τα λέμε και αυτά.
Συγκρητικά με αυτά που είχαν αυτό είναι 50 χρόνια μπροστά.
Δεν θα βρέχονται και θα μπορούν να κάτσουν όταν ταξιδεύουν.
Τα σκάφη αυτά έχουν έδρα τον Πειραιά και καλύπτουν όλες τις Ελληνικές θάλασσες. Από Κέρκυρα μέχρι Καστελόριζο, για την πάταξη λαθρεμπορίου και ναρκωτικών.
Φύγε εσύ με το προηγούμενο φουσκωτό από Πειραιά να πας να κυνηγήσεις και να κάνεις ρεσάλτο σε τζιγαράδικο στην ανοιχτα της Κορώνης.
Αυτό έκαναν και αυτό θα κάνουν και με τα νέα σκάφη.

Eman202

Συγνωμη ρε αδερφε αλλα αυτο το “πληρωνω απο τον μισθο μου 2000€ τον μηνα ” μου εβγαλε τα ματια.
Που δουλευεις κ εχεις μισθο με κρατησεις 2000€;
Υπαρχουν αυτα τα ποσα σε μισθοδοσια εταιριας;Να στειλουμε κανενα βιογραφικο.
Συγνωμη κιολας.

AESA

3500 μικτά.
συν 24,7 εργοδοτικές εισφορές 864
Σύνολο 4364
Στο χέρι 1920
2444 κρατήσεις, λάθος τα 2000.
Επί 14 το ελάχιστο.
Δουλεύω και το κράτος μου κράταει 56% των αποδοχών μου.
Να βάλουμε και το εταιρικό που το θεωρεί εισόδημα … περνάμε το 60%.
Φοβερός συνέταιρος έτσι;
Δεν έχω πάρει ποτέ επιστροφή, επιδόματα (ενοικίων, θέρμανσης, παιδιών …) και όλα τα κέρατα που λαμβάνουν πολλοί άλλοι.
Θα βγω στα 67 αν βγω να πάρω τι;
Πόσα θα έχω δώσει;
Τι μου έχει δώσει το κράτος εκτός από ανασφάλεια; Δεν έχω δικαίωμα να απαιτώ;
Θα σου συνιστούσα να κάνεις καλά την δουλειά σου και να είσαι σίγουρος πως θα τα φτάσεις άνετα.
Υπάρχουν πολλές τέτοιες και ακόμα καλύτερες θέσεις να είσαι σίγουρος.

Κώστας

Τον οπλισμό τον φροντιζει η υπηρεσια οχι ο ιδιωτης. Που φωτια να πεσει να τον καψει τον καποταλιστα…..
Συγνωμη μολις διαβασα περι αριστερης κυβέρνησης

antonios

Μπραβο στους ΔΩΡΗΤΕΣ (καποτε πρεπει να ξανα-ανασταθει η “ιδιοτητα” του Ευεργετη απο αυτους που μπορουν). Δεν ειναι δυνατον απο το 1630 μεχρι το 1900 μονο η Ηπειρος να εδωσε 1700 ευεργετες και σημερα οι Εφοπλισταδες που μονο να το παιζουν πατριωτες ζητωντας μικροτερα μεροκαματα για τους Ελληνες ναυτικους ξερουν , να ειναι ενας ή το πολυ δυο…Μπραβο και στην ελληνικη εταιρεια για τα ποιοτηκα της σκαφη!

chq

Οτι δεν κανουν οι εφοπλισταδες to κανει ο Παπαστρατος.Μπραβο του.

Davelis

Μην είστε άδικος. Κάνουν πάρα πολλά, άλλοτε φανερά κι άλλοτε όχι.

Μ.Χ

Πολυτυπία , ξενολαγνεία και υποξεπλοισμός !!!
Δεν αλλαζουμε με τιποτα τελικα ! Λυπάμαι πολύ

MisCo

Καταπληκτικά νέα! Το λιμενικο μολις πρόσθεσε ακομα εναν τύπο σκάφους στον στόλο του. Στο τελος αυτο το λιμενικο θα φτάσει να αποτελειτε απο 100 σκάφη και 101 διαφορετικους τύπους….
Ειμαι σιγουρος πως θα συμβει αυτο το παράδοξο στο τελος.

Νάσος

Χωρίς παρεξήγηση και μετά από ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον δωρητή. Κανεί δηλαδή το σκάφος της φωτογραφίας μισό εκατομμύριο ευρώ?

M.Α.

Αν σκεφτείς ότι 100Κ€ κοστίζουν μόνο οι μηχανές δε θα μου φανεί παράξενο. Επιπλέον, δεν ξέρουμε πόσο κοστίζει ο εξοπλισμός που έχουν πάνω.

altius

https://norsafe.com/company/
……Norsafe Worldwide
Norsafe has true global coverage with its network of certified service agents able to provide maintenance checks in over 300 ports worldwide. We were the first European lifeboat manufacturer to invest in full production facilities in China and also have manufacturing facilities in Greece and Norway…..
https://norsafe.com/academy/norsafe-academy-greece/
……Training
As a complete provider within maritime safety, Norsafe offers courses and training through Norsafe Academy, with state-of-the-art training facilities at the Port of Lavrion in Greece and at Rosendal in Norway.

Gunner

Αν ήθελε η εταιρία να κάνει μια δωρεά, ας πλήρωνε για την συντήρηση του υπάρχοντος στόλου. Το να δίνουν στο κράτος 5 σκάφη άσχετα με τον υπόλοιπο στόλο, κακό κάνουν καλό δεν κάνουν. Αντιλαμβάνομαι ότι οι ευεργέτες δεν θέλουν να δώσουν χρήματα για να μην τα φάνε τα λαμόγια, πρέπει όμως να ρωτάνε πρώτα και μετά να πράττουν.

montif74

Ο Παπαστράτος, αναγνώρισε πως το λιμενικό κατέβαλε αξιόλογη προσπάθεια κατά του λαθρεμπόριου τσιγάρων, και θέλησε να τους επιβραβεύσει. Τους ρώτησε λοιπόν, πως θα μπορούσε να τους βοηθήσει στο έργο τους.
Το λιμενικό αποφάσισε τι ήθελε! Και επέλεξε τι σκάφος χρειάζεται. Και σαν πιο ειδικοί απο εμάς αποφασίσανε πως χρειάζονται γρήγορα περιπολικά με προστασία για το προσωπικό τους και όχι φρεγάτες! Οσο για την πολυτυπία, τα 5 σκάφοι θα αντικαταστήσουν παλιά καρυδότσουφλα που αφθονούνε δυστηχώς στον στόλο του λιμενικού.

- Advertisement -

Το Σχόλιο της Ημέρας

Sigma 11515 HN, ιδού η ολλανδική πρόταση φρεγατών για το ΠΝ

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε την μεγάλη προσπάθεια της χώρας μας να προμηθευτεί νέα οπλικά συστήματα και να επαναφέρει την διαθεσιμότητα άλλων εκ των υπαρχόντων...

Το τεύχος μας που κυκλοφορεί

- Advertisement -

Κύριο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως, προχωράει η κατασκευή το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου ΑΓΗΝΩΡ...

12
 Με δυο φωτογραφίες, θα θέλαμε να δώσουμε μια μικρή νότα αισιοδοξίας για τον Ναυπηγικό Τομέα στην Ελλάδα. Το ταχύπλοο σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου ΑΓΗΝΩΡ προχωρά...
- Advertisement -
Card image

January #008

Αγορά 4.49
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2019 Αύγουστος #399

Αγορά 4.49
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2016 July 2016 #362

Αγορά 2.29

Related News

ΗΠΑ: Κτίρια του Κογκρέσου εκκενώνονται, λόγω των διαδηλώσεων υποστηρικτών του Τραμπ

ΑΠΕ-ΜΠΕ.Κτίρια του Κογκρέσου εκκενώνονται από την αστυνομία, λόγω των διαδηλώσεων υποστηρικτών του Τραμπ.Διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ παραβίασαν οδοφράγματα ασφαλείας περιμετρικά του Καπιτωλίου, ανέβηκαν στην...

ΗΠΑ: Ο αντιπρόεδρος Πενς δεν θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση της νίκης του Μπάιντεν

ΑΠΕ-ΜΠΕ.Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, καταφεύγοντας πίσω...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως, προχωράει η κατασκευή το Σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου ΑΓΗΝΩΡ στα Ελληνικά Ναυπηγεία

 Με δυο φωτογραφίες, θα θέλαμε να δώσουμε μια μικρή νότα αισιοδοξίας για τον Ναυπηγικό Τομέα στην Ελλάδα. Το ταχύπλοο σκάφος Ανορθόδοξου Πολέμου ΑΓΗΝΩΡ προχωρά...