Το Πεντάγωνο αποθαρρύνει τον στρατό να χρησιμοποιεί μάσκες για ιατρούς και νοσηλευτές

7
JOINT BASE LEWIS-MCCHORD, Wash. -- Parachute riggers with 1st Special Forces Group (Airborne), Group Support Battalion, sew surgical masks for medical patients at Joint Base Lewis-McChord, Wash., March 31, 2020. (U.S. Army photo by Sgt. Joe Parrish) (Sgt. Joe Parrish)
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται με καταιγιστικό ρυθμό στις ΗΠΑ, το Πεντάγωνο προχωρά στην έκδοση οδηγιών αναφορικά με τη χρήση μασκών από το προσωπικό.

Οι οδηγίες συστήνουν την προστασία του προσώπου σε ανοικτούς χώρους και τους χώρους εργασίας, όταν δεν μπορεί να διατηρηθεί απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων ανάμεσα στους ανθρώπους. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Military.com», αποθαρρύνουν τη χρήση μασκών τύπου N95 ή χειρουργικών μασκών, λέγοντας ότι πρέπει να διατεθούν στο υγειονομικό προσωπικό.

Αντίθετα, προτείνονται καλύμματα από καθαρά T-shirt και άλλα υλικά που υπάρχουν στο σπίτι. Οι οδηγίες απευθύνονται στους στρατιώτες, τους υπαλλήλους, τα μέλη των οικογενειών τους, τους συνεργάτες και όλους όσους σχετίζονται με το Πεντάγωνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

7
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
YiorgosNikolaoschriss8Jolly_Roger Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Yiorgos
Member
Famed Member
Yiorgos

Αγαπητή Πτήση,

Νομίζω ότι ο τίτλος του άρθρου σας δεν είναι σωστός γιατί αλλοιώνει την αλήθεια. Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι ο εξής:

Το Πεντάγωνο αποθαρρύνει το στράτευμα να χρησιμοποιεί μάσκες για ιατρική χρήση και να χρησιμοποιεί μάσκες από ύφασμα ρούχων.

Την διαταγή από τον ΥΠΕΘΑ την έχω στο υπολογιστή της υπηρεσίας στο σπίτι.

Φιλικά πάντα,
Γιώργος

Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

Οι συγκεκριμένες οδηγίες που προτείνει το Πεντάγωνο στις ΗΠΑ είναι καθαρή ανοησία, αφού η αυτοσχέδια gadget-ιά ΔΕΝ προστατεύει από εισπνοή σωματιδίων διαμέτρου ιού. Το ύφασμα από το απλό T-shirt είναι ακατάλληλο και στην πραγματικότητα όλοι κοροϊδευονται μεταξύ τους (placebo), απλά για να αποτρέψουν την εξάντληση των εξειδικευμένων μασκών χειρουργικού τύπου. Αντίστοιχα κοροϊδευουν τον εαυτό τους όσοι βλέπω να φοράνε κάτι αστείες μάσκες που χρησιμοποιούν οι ξυλουργοί για να μην αναπνέουν ροκανίδια.

comment image

Yiorgos
Member
Famed Member
Yiorgos

Jolly_RogerJolly_Roger Αγαπητέ φίλε,

Χωρίς να συμφωνώ η να διαφωνώ με την υφιστάμενη πολιτική πού μεταδίδεται από τον Λευκό Οίκο, απλά θα πω ότι “Από την Ποτενα καλή και η Παναγιωτενα” Αφού δεν βρίσκεις μάσκα πουθενά, στην κυριολεξία, φτιάξε μία δικιά σού και να κρατάμε αποστάσεις. Άλλωστε η διαταγή είναι για χώρους πού δεν μπορείς να κρατήσεις 2μ απόσταση.

Και ο Θεός βοηθός.
Φιλικά πάντα
Γιώργος

chriss8
Member
Famed Member
chriss8

Πριν μια βδομάδα έψαχνα να βρω εάν οι μάσκες από ύφασμα είναι κατάλληλες. Έτσι έπεσα στις οδηγίες του CDC που έλεγαν ότι ΔΕΝ προσφέρουν προστασία και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε απόλυτη ανάγκη.

Έψαξα να βρω την σελίδα και να την παραθέσω εδώ. Ε! Πλέον οι οδηγίες έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ και λένε ότι είναι καλές. Επίσης προτείνει να χρησιμοποιούν όλοι τέτοιες εκτός από το ιατρικό προσωπικό (όπως τα λέει και το άρθρο)

Yiorgos
Member
Famed Member
Yiorgos

chriss8chriss8
Αγαπητέ Chriss8,

Αυτό είναι ένα δείγμα της επιρροής ενός ανθρώπου με ξανθό πορτοκαλί μαλλιά πού ότι πει άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος γίνετε επίσημη πολιτική του κράτους. Το ίδιο και για τα χάπια κατά της μαλεριας η οτιδήποτε άλλο θα ακούσει από τους ανίδεος που εμπιστεύεται άσχετα αν οι ειδικοί λένε το αντίθετο. Κλαφτα Χαράλαμπε.

Φιλικά πάντα
Γιώργος

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Όπως και στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, πολύ κόσμο πήραν στο λαιμό τους Π.Ο.Υ. και κυβερνήσεις με το επαίσχυντο “η μάσκα είναι περιττή” …

Yiorgos
Member
Famed Member
Yiorgos

From the article’s photo, please see bellow the link to the original article the photo was in.

https://www.defense.gov/Explore/News/Article/Article/2136501/special-forces-soldiers-make-masks-for-health-care-workers/

The Soldiers at Joint Base Lewis-McCord are doing their best to support the hospital doctors and medical crews.
V/R
Yiorgos