Ξεκινά σε λίγη ώρα το πανεθνικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία – Live εικόνα από webcam

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ξεκινά σε λίγα λεπτά το πανεθνικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ήδη δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί από όλες τις περιοχές της χώρας, σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη που έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα. Στην βασική φωτογραφία η τεράστια ελληνική σημαία που κυματίζει πάνω από την Πλατεία Συντάγματος.

Δείτε live εικόνα από webcam που είναι τοποθετημένη στο Μεγάλη Βρετανία, πατώντας εδώ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kanenas
Member
Kanenas

Η σημερινή απαξίωση του συλλαλητηρίου , όπως και του προηγουμένου της Θεσσαλονίκης , νομίζω ότι καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο , ότι αυτή η διακυβέρνηση προχωράει σε απολυταρχικές λύσεις και προσομοιάζει με μία χούντα αριστερών αποχρώσεων. Όλοι μας πλέον καταλαβαίνουμε ότι οι κυβερνώντες ξεπληρώνουν αυτήν την στιγμή τα γραμμάτια που οφείλουν στον ξένο παράγοντα , Ευρωπαίους και Αμερικανούς . Και το μέγα ερώτημα είναι : όταν εμφανιστεί ο νέος Αρμόδιος και Αριστογείτονας και πάρει φωτιά όλη Ελλάδα , τότε τι ; Ή μήπως νομίζουν κάποιοι , ότι θα δράσει το συλλαλητήριο ως βαλβίδα ασφαλείας και μετά πάλι , business… Read more »

Desert_Falcon
Member
Desert_Falcon

Οτι εκαναν με το δημοψηφισμα του 15, οτι εκαναν με τις δηθεν διαπραγματευσεις…η μερα της μαρμοτας!!! Ειναι μερα και σου λεει πλεον μεσ’τη μουρη σου οτι ειναι νυχτα!!!!!!! Δεν παει αλλο, το εχουν τερματισει (ΟΛΟΙ!!!).

zipo's
Guest
zipo's

Το έχουμε πει: το ΜΕΓΑ πρόβλημα της ελληνικής πολιτικής είναι η πρωθυπουργική “καρέκλα” (και οι υπουργικές δεν είναι κακές). Προκειμένου να το πετύχουν, αποδέχονται “βοήθειες” από κάθε εσωτερικό και ξένο παράγοντα, τους οποίους φυσικά θα πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να “ξεπληρώσουν” με τις ανάλογες “ενέργειες”, γεγονός που δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα. Τι και αν λέγεται Βόρεια Ήπειρος, τι και αν λέγεται Μακεδονία, τι και αν λέγεται Θράκη. Το σπίτι μας να είναι καλά στο Κολωνάκι ή στην Εκάλη, τα ιδιωτικά σχολεία στα οποία στέλνουμε τα τέκνα-μελλοντικούς πολιτικούς μας, τα τέννις κλάμπς για τη διασκέδασή μας και οι “αιθέριες” υπάρξεις… Read more »