Προς Υπουργείο Άμυνας: δίνοντας κίνητρα υπηρέτησης στην Σκωτία…

0
2513
Exercise Joint Warrior 2018
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Βρετανική κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει το προσωπικό της, ώστε να μην βρίσκει “αντικίνητρα” για να αποφευγει να υπηρετήσει στη Σκωτία.

Έτσι, για να αντιπαρέλθει την αυξημένη (Σκωτσέζικη) φορολόγηση για τους υπηρετούντες εκεί (περίπου 7000 άνδρες και γυναίκες και στα 3 Σώματα) έχει προγραμματίσει πρόσθετη χρηματική εισφορά στο τέλος του Ιουνίου. Πρόκειται για ένα συνολικό κονδύλι £4.1M με μέση πληρωμή £580, μια εφάπαξ καταβολή που είναι μεν φορολογήσιμη άλλα θα βοηθήσει σημαντικά τα Στελέχη των Σωμάτων

Η Υπουργός Άμυνας Penny Mordaunt είπε: “Η Σκωτία παίζει σημαντικό ρόλο στην άμυνα του Ηνωμένου Βασιλείου προσελκύοντας χιλιάδες άτομα προσωπικού με ικανότητες που χρειαζόμαστε και στο στρατό μας. Γι αυτό, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους προσέξουμε – τους ίδιους και τις οικογένειές του. Το έξτρα “επίδομα” θα βοηθήσει ώστε η Σκωτία να παραμείνει ένας αξιοσημείωτος τόπος για να υπηρετήσει κάποιος.”

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου προέβη σε αυτή την “οικονομική διορθωτική” κίνηση μετά από ανησυχίες που εκδηλώθηκαν στο ότι η Σκωτία θα έπαυε να είναι ελκυστική μετάθεση για τα στελέχη των στρατιωτικών σωμάτων μετά τα νέα μέτρα φορολόγησης (η Αγγλία, η Ουαλία και η Βόρεια Ιρλανδία έχουν κοινό σύστημα φορολόγησης αλλά διαφορετικό από της Σκωτίας)

Επίσης το Υπουργείο ευελπιστεί ότι θα δώσει κίνητρα κατάταξης και παραμονής, καθώς το προσωπικό που υπηρετεί στην Σκωτία έχει αυξημένες ικανότητες, ειδικά στον αεροπορικό αλλά και τον υποβρυχιακό τομέα.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •