Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη κατά 99% να αρχίσει άμεσα τις παραδόσεις των S-400 στη Τουρκία

3
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 5
  •  
  •  

Η Ρωσία είναι έτοιμη κατά 99% να ξεκινήσει τις παραδόσεις των τουρκικών S-400 τις επόμενες ημέρες, επισημαίνει ο επικεφαλής της Rosoboronexport Alexander Mikheyev.

 

Κατά τον Mikheyev, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υποστήριξης της επικείμενης παράδοσης της αρχικής παρτίδας του συστήματος, που πρόκειται να μεταβιβαστεί στην Τουρκία άμεσα.

 

Σύμφωνα με το «Russian Aviation», οι πρώτες επισημάνσεις ότι Ρωσία και Τουρκία διαπραγματεύονταν την απόκτηση του S-400 έγιναν τον Νοέμβριο του 2016, με την επιβεβαίωση του συμβολαίου να συμβαίνει τον Σεπτέμβριο του 2017. Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Rostec, Sergei Chemezov, το κόστος είναι $2,5 δις.

 

Η Τουρκία αποτελεί το πρώτο κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ που προχωρά στην αγορά των S-400 και οι ΗΠΑ πιέζουν το σύστημα να μην παραληφθεί από την Άγκυρα. Σε αυτές τις πιέσεις συμπεριλαμβάνεται η απειλή μη παράδοσης των μαχητικών F-35 στην Τουρκική Αεροπορία, εφόσον οι S-400 φθάσουν στην Τουρκία.

Η Ρωσία σκοπεύει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για τους τουρκικούς S-400


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 5
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
stelios1974
Member
Active Member
stelios1974

Αυτό το 1% είναι πάντα που κάνει την διαφορά.

Φαίδων Γ. Καραϊωσηφίδης
Admin
Noble Member

Τις.. ετικέτες των πακέτων αφορά, αλλά στο τρέχον διπλωματικό bras de fer κάνει… 99% της διαφοράς

agnostosependytis
Guest
agnostosependytis

Βιάζονται να παραδώσουν για να περιορίσουν το χρονικό διάστημα και την πιθανότητα του να γίνει καμιά αστρική κολοτούμπα.