Ηχηρό μήνυμα ΠτΔ προς πάσα κατεύθυνση για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

8
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, δύναμη υπεράσπισης του Τόπου, της Διεθνούς Νομιμότητας, της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην αεροπορική βάση της Τανάγρας και στο Αthens Flying International Airshow.

O κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «Η Ελλάδα υπερασπίζεται την νομιμότητα και παράλληλα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι τα σύνορα της Ελλάδας. Είστε δύναμη αποτροπής επιδιώκοντας την εμπέδωση της Ειρήνης, αλλά είστε και η δύναμη εκείνη, η οποία αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή, ότι μπορεί να υπερασπισθεί τον Τόπο όπως ταιριάζει στην Ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει πάντα τα φτερά τους και να τους οδηγεί στο δρόμο της Νίκης, και πάνω από όλα στο δρόμο της Ειρήνης, όπως είναι η αποστολή τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
npo
Member
Noble Member
npo

Ειδικά αυτό το “της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας” πραγματικά ηχηρό.. Κράτος καρτούν είμαστε.

Dimitris
Member
Noble Member
Dimitris

Ο ελληνικός λαός επέλεξε στις προηγούμενες εκλογές μια κυβέρνηση συμβιβασμού. Το κράτος με την παρούσα δομή και μέγεθος δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα για τις πλέον επείγουσες αγορές οπλικών συστημάτων. Ο κίνδυνος να υποστεί η ήττα η ελληνική αμυντική δομή σε τοπικό επίπεδο είναι αυξημένος. Είναι θετική η εμπλοκή μας στα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ. Είναι θετική η συνεργασία μας με το Ισραήλ. Παίζουμε όμως με τις πιθανότητες ανάμεσα σε μια σχετική ακινησία της Τουρκίας και στο σενάριο ενός επιθετικού ξεσπάσματος είτε κάπου στο Αιγαίο είτε στην Ανατολική Μεσόγειο. Η πολιτική ηγεσία συνολικά καλά θα κάνει να έχει φέρει εις… Read more »

Mitsos_Mantzos
Guest
Mitsos_Mantzos

Αυτός ο πρόεδρος της Δημοκρατίας γίνετε να μην πει έστω μια φορά για τα ευρωπαϊκά σύνορα που είναι και Ελληνικά; Οι Ευρωπαίοι δεκάρα δεν δίνουν Κ.Παυλόπουλε εάν στα ευρωπαϊκά σύνορα είναι μέσα το Καστελόριζο η Όχι.
Στην τελική ουτε εμείς το πιστεύουμε, ούτε οι αεροπόροι, ούτε οι Ευρωπαίοι, ουτε οι Τούρκοι, ουτε εσύ ο ίδιος, τι το λες και το ξαναλες σε κάθε σου ομιλία;

Kostas
Guest
Kostas

Η εικόνα των κοιλαραδων με τις απροσάρμοστες ΑΤΤΙΚΗ ζώνες είναι όλα τα λεφτά

Kostas
Guest
Kostas

ΑΤ ζωνες

jimeta
Guest
jimeta

πάρεδρε,δικά σου είναι αυτά που μπορείς να προστατέψεις και ακόμα να κατακτήσεις με αίμα,άσε τις αμπελοσοφίες και τους ευρωπαίους που μόνο ευχολόγια είναι.Ενα ρητώ λέει,¨όποιος αμυνεται πεθαίνει”αλλά εμείς δεν το έχουμε καταλάβει γιατί είμαστε ζόμπι πλέον.

Makis
Guest
Makis

αυτό που διπλώνουν τα μανίκια στη στολή με ξεπερνά…

Μιχάλης
Guest
Μιχάλης

Και τα σύνορα της Ελλάδος είναι Ευρωπαικά σύνορα και ξανά μάνα τα σύνορα της Ελλάδος είναι Ευρωπαικά σύνορα και το διεθνές δίκαιο και να περνάει η ώρα.
Πολιτικό προσωπικό μόνο για να διορίζει κομματικούς στρατούς και να λέει παχιά λόγια δίχως αντίκρισμα.