Το Κατάρ έκανε διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά από παραβίαση του εναέριου χώρου του από μαχητικό F-16 των ΗΑΕ, αναφέρει το «Al Jazeera».

Όπως υποστηρίζει η καταριανή πλευρά, το περιστατικό συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου 2017, όταν ένα μαχητικό των ΗΑΕ εισέβαλε στον εθνικό εναέριο χώρο του Κατάρ για ένα λεπτό. Το F-16 αναγνώρισαν και συνόδεψαν εκτός του καταριανού ουρανού δύο Mirage 2000-5.
Ο εκπρόσωπος του Κατάρ στον ΟΗΕ προειδοποίησε ό, τι η χώρα του θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα εφόσον τέτοιες παραβιάσεις επαναληφθούν.

14 ΣΧΟΛΙΑ

     • Διακρίνω έναν εκνευρισμό σύντροφε Μπέρια.Ξεχνάς επίσης πως στο USSR το Κόμμα φρόντιζε για εμάς πριν από εμάς παρέχοντας μας τις κατάλληλες εκθέσεις με τις σωστές απόψεις..
      Άλλωστε είχες την επίβλεψη του εγχειρήματος..

     • Καλή η λάσπη, αλλά να έχει και αντίκρυσμα. Στο κάτω-κάτω, εσείς νοσταλγείτε, όχι εμείς. Εμείς καλά περνάμε εδώ στην καπιταλιστική καταπίεση.

     • Σύντροφε Μπέρια,καλή η αυτοκριτική σου αλλά με αυτή την ρητορική δεν οδηγείσαι πουθενά.

 1. Ενδιαφέρον, τώρα που σκέφτομαι υπάρχουν κι άλλα σημεία στον πλανήτη που δυνητικά μπορουν να αποτελέσουν αρένες για f-16 και Μ2000.

 2. Αν δεν τους μαζεψει καποιος αμεσα εκει κατω βλεπω να τρωγονται μεταξυ τους και να κανουν ξεκαθαρισμα λογαριασμων..ηδη τα εξοπλιστικα τους προγραμματα εχουν παει σε αλλο επιπεδο..

 3. «ταν ένα μαχητικό των ΗΑΕ εισέβαλε στον εθνικό εναέριο χώρο του Κατάρ για ένα λεπτό. Το F-16 αναγνώρισαν και συνόδεψαν εκτός του καταριανού ουρανού δύο Mirage 2000-5.»

  πόση ώρα τον περίμεναν να μπει στον ΕΕΧ για να τον αναχαιτήσουν στο λεπτό πάνω…

 4. Εχει αρχισει και τον τρωει ο κ…ς του του σειχη…ποιος περιμενε οτι τα ΗΑΕ να ψαχνονται για αιμα…γιατι ψαχνονται!!!

 5. Πότε σήκωσαν τα Mirage και αναχαίτισαν το F-16 σε 1′; Ακόμη και αν ήταν στον αέρα τα Mirage για να ισχύει το γεγονός θα πρέπει να πετούσαν στον ίδιο χώρο…ΟΚ, δεν έχει και κανά τεράστιο εναέριο χώρο το Κατάρ, αλλά και πάλι κάτι δεν κολλάει

Comments are closed.