Φωτορεπορτάζ: Μουσείο Βασιλικής Αεροπορίας, Λονδίνο (image heavy)

2
1188

Το μουσείο της Βασιλικής Αεροπορίας βρίσκεται στο Λονδίνο και αποτελεί ένα από τα πολλά αξιοθέατα που είναι εκ των ων ουκ άνευ για επισκέπτες στην χώρα αυτή με… αεροπορικές ανησυχίες!

Πρόσφατα είχε κλείσει για ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του χώρου και των εκθεμάτων, οι εργασίες όμως ολοκληρώθηκαν και άνοιξε ξανά τις πόρτες του για το κοινό.

Πρόκειται αναμφίβολα για το απαύγασμα της αεροπορικής ιστορίας με δεκάδες αεροσκάφη από όλες τις περιόδους του εικοστού αιώνα καθώς και πλειάδα άλλων εκθεμάτων.

Για όλες οι φωτογραφίες ©: Abra Georgakarakos, παλιός μας αναγνώστης και κάτοικος Λονδίνου τον οποίο και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον ιστότοπό μας και τους επισκέπτες του! 😉

Notify of
Νίκος Βασιλάκης
Guest
Νίκος Βασιλάκης
Offline

Καταπληκτικές φωτογραφίες, μπράβο!

jimeta
Guest
jimeta
Offline

Καταπληκτικό Μουσείο το είχα επισκεφτεί το 2010 και έμεινα άναυδος,δίπλα ακριβώς έχει το shop του μουσείου που μπορείς να αγοράσεις ότι δώρα ή αναμνηστικά θέλεις και στα 200 μέτρα από το μουσείο υπάρχει καιμ ο περίφημος Hannants για εμάς τους μοντελιστές,υπόψιν το μουσέιο είναι δωρεάν όπως όλα τα δημόσια μουσεία στην Αγγλία.