Rafale Bird, Φωτογραφία της Ημέρας

19
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Καλημέρα, καλή Κυριακή και καλή Εβδομάδα

 

(Πηγή )


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Konstantinos_Zikidis
Member

“Wing Commander Abhinandan being shot down is the real Rafale scandal” https://theprint.in/opinion/the-factivist/wing-commander-abhinandan-being-shot-down-is-the-real-rafale-scandal/212399/ Το υπόψη άρθρο αναφέρει ότι η πρόσφατη επίθεση του Πακιστάν στην Ινδία θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο επιτυχημένη και θέτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν να έχει βρεθεί σε τέτοια δεινή θέση η Ινδία, η οικονομία της οποίας είναι 8 φορές αυτή του Πακιστάν. Για προβληματισμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα μεγέθη Ελλάδας – Τουρκίας είναι ακριβώς αντίστροφα: η Τουρκία είναι 8 φορές η Ελλάδα… Βέβαια, εμείς έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας… (Φυσικά, η αγαπημένη μου φράση από το άρθρο είναι: “Fortunately, two of the… Read more »

recce
Member
Noble Member
recce

Πότε φτάσανε το 1.5 τρισ. ευρώ αεπ οι τούρκοι και δεν το πήραμε χαμπάρι? 8 φορές στον πληθυσμό ναι, όχι και στο αεπ όμως…

Konstantinos_Zikidis
Member

Ορθόν, ήταν τρόπος του λέγειν. Πέραν του θέματος της αξιοποίησης των γαλλικών Α/Φ, το συμπέρασμα είναι ότι το (μικρό) Πακιστάν πήγε να παίξει σκληρή μπάλα με την (μεγάλη) Ινδία και παραλίγο να του βγει. Μήπως λοιπόν θα πρέπει κι εμείς τουλάχιστον να δείχνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ανάλογη μπάλα; Και όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην ουσία;

x-m
Member
Famed Member
x-m

Ενδιαφέρον άρθρο !!! Εμένα μου έκαναν εντύπωση τα εξής: “it is only because of IAF’s good training shock , situational awareness, and some luck that this audacious PAF mission failed” και “Two were upgraded by Dassault. HAL said it would do the rest. How many has it done yet? I warned you, you can’t face the truth”. Όσον αφορά το πρώτο απόσπασμα , πως σχετίζονται καλή εκπαίδευση και συνεχείς πτώσεις δεν μπορώ να το καταλάβω, ενώ το δεύτερο βγάζει μάτι!

Nick
Guest
Nick

Καλημέρα !!
24 κομμάτια και παίζεις μονότερμα

Mich
Member
Trusted Member
Mich

Και είναι και κουκλί, όχι σαν κάτι αμερικανες 35αρες…. wink

MPAMPIS
Member
MPAMPIS

……για άλλη δουλειά οι Γαλλίδες για άλλη δουλειά οι Αμερικανες, καλύτερα και τις δυο απο……λιγο wink

Π.Α
Guest
Π.Α

Aμα εισαι μονογαμικος ομως το ξεζουμιαμα γινεται στο 100% ενω με δυο παιζει και να μπερδευτης, βλεπεις διαφορετικο σασι το καθενα…

MPAMPIS
Member
MPAMPIS

Ετσι κάνουν τα καλα παιδιά…….αγοράζουν 120 f-16 στην αγορά του αιώνα(δες τους θεοσεβούμενους Τούρκους)………αλλα εμείς οπως ξερεις δεν είμαστε καλα παιδιά lol

stpanos
Member
stpanos

Τα Γαλλικά κατά κοινή ομολογία είναι από τα πιο όμορφα αεροσκάφη, δεν ξέρω βέβαια αλλά φαντάζομαι τα συναισθήματα των πιλότων της γειτόνισσας χώρας όταν θα εχουν αυτό το θέαμα στην ώρα 6.
Βέβαια…αυτά τα όνειρα κοστίζουν ακριβά.

Gilan
Member
Noble Member
Gilan

Καλημέρα, αυτές είναι φωτογραφίες για να σου φτιάξουν την μέρα…! mrgreen envy mrgreen envy mrgreen envy silly

THAN
Member
THAN

Καλημέρα ..Αχ και να είχαμε 2 μοίρες απο αυτά…ο ερωτάς μου….

Nestoras
Member
Famed Member
Nestoras

Εξαιρετικό μαχητικό.
Χθες μάθαμε ότι το κόστος των Αμερικανικών F 18 Super Hornet block III, είναι 66 εκ δολάρια και το κόστος ανά ώρα πτήσης 18 χιλ δολάρια. Αν τα νούμερα είναι έστω και στοιχειωδώς συγκρίσιμα, το Rafale αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Komis Dracula
Guest
Komis Dracula

…όμορφο το άτιμο – αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν Bugatti!!!!

montif74
Member
montif74

Γαλλική σαβούρα. Εδώ δεν μπορούνε να φτιάξουνε σωστά ηλεκτρονικά για τα αυτοκίνητα τους, θα φτιάξουνε για τα μαχητικά?

Spirit
Guest
Spirit

Στην κόντρα πάντως με τα αμερικανικά ίδια χρονολογίας, ρίχνουν φάπες. Κατα τα άλλα καταλάβαμε και το επίπεδο των τοποθετήσεων.

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης Renault; grin

Πέρα από την πλάκα, τα γαλλικά στρατιωτικά ηλεκτρονικά είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

x-m
Member
Famed Member
x-m

Εγω μπορεί να είμαι πολύ δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης Renault mad , αλλά απο το 2005 που το είδα απο κοντά είναι στην καρδιά μου smile .

montif74
Member
montif74

Ακόμα χειρότερα: ιδιοκτήτης Pegeuot ….