Αμερικανικά Reaper, Global Hawk και Poseidon συνέδραμαν στην επιτήρηση πάνω από τις καμένες εκτάσεις

7
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Αμερικανικά εναέρια μέσα έχουν συνδράμει με πτήσεις επιτήρησης πάνω από τις πληγείσες περιοχές. Για το θέμα υπήρξε χθες σύσκεψη του Αμερικανικού πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

https://twitter.com/CivMilAir/status/1021992587866062850

Κατά τις πληροφορίες διατέθηκαν χθες ΜΕΑ MQ-9 Reaper, τα οποία βρίσκονται στη Λάρισα. Σύμφωνα με διαδικτυακές εφαρμογές, το Αμερικανικό Ναυτικό διέθεσε ΜΕΑ RQ-4 Global Hawk και ΑΝΦΣ P-8A Poseidon.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Iomar
Guest
Μάριος

Καλημέρα,

Δεν μπορούμε να παρακαλέσουμε τους Αμερικανούς να αναλάβουν την επιτήρηση των δασών – όσων επιζούν ακόμη – με τα Reaper φορτωμένα με Hellfire, και άμα εντοπίζουν κανένα α@#$&ι με γκαζάκι ή οτιδήποτε εύφλεκτο να το κομματιάζουν χωρίς προειδοποίηση;

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Στο παρλεθόν έχει τύχει χειριστές ελικοπτέρου Χιούι του στρατού να δουν εμπρηστή να βάζει φωτιά σε δάσος. Αυτός μετά πήγε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του. Ο κυβερνήτης του Χιούι κατέβηκε πολύ χαμηλά και του έκλεισε τον δρόμο. Ο εμπρηστής παρόλα αυτά επέμενε να συνεχίσει την πορεία του και έτσι ο κυβερνήτης του Χιούι τούμπαρε το αυτοκίνητο του εμπρηστή, σπρώχνοντας το και τουμπάροντας το με τα πέδιλα του Χιούι. Ο εμπρηστής έφυγε με τα πόδια τρέχοντας. Ο κυβερνήτης ρώτησε μετά να μάθει αν ο εμπρηστής πήγε να καταγγείλει ότι ένα στρατιωτικό ελικόπτερο του τούμπαρε το αυτοκίνητο του. Φυσικά δεν είχε… Read more »

Faethon
Guest
Faethon

Κατόπιν εορτής και για κυβερνητική προπαγάνδα , τα “αμερικκανικά” μέσα τώρα έγιναν πανάκεια δια πάσα νόσον και πάσαν μαλακίαν. Όταν έχεις μπροστά σου , απο πολυετή εμπειρία, ένα “καυτό” διήμερο, έχεις κάνει την πρόβλεψή σου και αιτείσαι , σε αυτούς που κάποτε “έφτυνες”, τα εναέρια αυτά μέσα και για αποτροπή εμπρησμών και έγκαιρη προειδοποίηση.

Γ.Μ.
Guest
Γ.Μ.

Πάλι καλά που δεν βγήκε κανένας συνομωσιολόγος να πει ότι “κατασκοπευτικά αεροπλάνα των φονιάδων των λαών Αμερικάνων, πετούσαν για να συντονίσουν το έργο των εμπρηστών”…..

Γ.Μ.
Guest
Γ.Μ.
Thras
Guest
Thras

Καμμένοι εγκέφαλοι!!!

jimeta
Guest
jimeta

@Γ.Μ. το είπαν και αυτό φίλε μου.