- Advertisement -

Προσφυγικό: Κατακόρυφη μείωση των ροών στα νησιά του Αιγαίου, εκπληκτική η δουλειά που έχει κάνει το ΠΝ και το Λιμενικό

- Advertisement -

 

Σημαντική μείωση των προσφυγικών ροών δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως αυτά αποτυπώνονται στο γράφημα που δημοσίευσε σήμερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έτσι έχουμε νησιά όπου οι ροές έχουν ουσιαστικά μηδενιστεί (Λέρος), αλλά και στις χειρότερες επιδόσεις, όπως η Λέσβος, πάλι έχουμε μείωση της τάξης του 74%. Ταυτόχρονα, μειώνονται οι διαμένοντες στα νησιά, είτε με χορήγηση διαδικασιών ασύλου, είτε με την μεταφορά στην ενδοχώρα.

Φυσικά, κάπου εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε το ΠΝ και το Λιμενικό, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

- Advertisement -
- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vlad

Ναι , παίρνουν άσυλο ή μεταφέρονται στην ενδοχώρα. Αφού δεν γυρνάνε πίσω αποτυχία είναι.

GeorgeP

Μα… αυτο σημαινει ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. Οτι φευγουν απο την Ελλαδα.
Λιιιιγο περισσοτεροι φευγουν απο οτι ερχονται.

Αποχωρηση ΔΕΝ σημαινει ασυλο ή μεταφορα!
Για τις μεταφορες εχει αλλο πινακα, εκει που λεει “αποσυμφορηση”

Last edited 1 month ago by GeorgeP
viper3000ad

Υπήρχε ένας πολύ γνωστός πολιτικός της κυβέρνησης που έλεγε οτι θα τους έστελνε πίσω σε 10 μέρες ! ΜΑΛΙΣΤΑ…66.000 αποφάσεις ασύλου μόνο το 2020 ! ΑΥΤΑ είναι.

Ted

Οι αποφάσεις ασύλου, είναι αποφάσεις, δεν είναι μόνο θετικές. Είναι και αρνητικές. Και σε κάθε περίπτωση αφορούν 3ετία και στην συνέχεια επανεξετάζονται

viper3000ad

Το ίδιο λέμε. Από μπλα μπλά πριν τις εκλογές έχουμε μπόλικο και μόλις φτάσουμε στα αδιέξοδα, ωωωπ τώρα πια είναι θέμα διεθνές.

Apostolis

Στις αποχωρήσεις η κυβέρνηση βάζει και αυτούς που φεύγουν εθελοντικά μέσω ΔΟΜ και στην πλειοψηφία τους είναι Γεωργιανόι και Πακιστανοί.Απο αυτούς που έρχονται τώρα κυρίως αφγανοι κάνεις δεν φεύγει και μόνο κάποιους ανήλικους παίρνουν οι Ευρωπαίοι συν κάποιες συνενώσεις οικογενειων

chriskri

Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν θέμα πολιτικής απόφασης και η παρούσα ενεργοποιήθηκε μετά τα γεγονότα του Έβρου. Για τους προηγούμενους….Τώρα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και για το ποιοι και πόσοι θα παίρνουν άσυλο.Το όποιος δικαιούται δεν με ικανοποιεί μιας και ο αριθμός αυτών είναι δυνητικά τεράστιος. Δύσκολες αποφάσεις αλλά αναγκαίες και επιβεβλημένες.

GeorgeP

Οποιος παιρνει ασυλο βεβαια, ειναι ελευθερος να παει οπου θελει στην ΕΕ.
Αν δεν παιρνει αρκετα επιδοματα εδω, σιγουρα αυτο θα κανει.

chriskri

Όχι, μπορεί να πάει 3 μήνες ανά εξάμηνο.Δεν μπορεί να ζήσει εκεί.Βέβαια οι περισσότεροι κάνουν ακριβώς αυτό και μετά ζητούν ξανά άσυλο στην νέα χώρα.Κάποιες χώρες (Γερμανία) κάνουν τα στραβά μάτια αλλά αυτό φυσιολογικά θα σταματήσει.
Υ.Γ. Από την στιγμή που πάρουν άσυλο, η αθάνατη Ελληνική πολιτεία τους δίνει ταξιδιωτικά έγγραφα μετά από 1-1,5 χρόνο!!

Makis

εχουν κανει λαθος στο πρώτα νουμερα ή μου φαινεται? Αντι να λέει 44734 για Ιανουάριο λέει για το Σεπτεβριο!!!

Lefteris

Αυτό που αναρτήσατε δεν αντέχει σε λογική κριτική. Η φύλαξη συνόρων δεν είναι μηναίο μετρήσιμο μέγεθος και αναφερόσαστε σε λιμενικούς ή πωλητές καρτοκινητής;
Υπάρχει Σύνταγμα και νόμοι που πρέπει να εφαρμόζονται και σύνορα που οριοθετούν το ασφαλές χώρο που ζει και αναπτύσσεται ένα έθνος. 
Θέλετε να μας παρουσιάσετε (δεν το υποστηρίζετε με βάση άλλα άρθρα σας) τη νέα οπτική ότι τα σύνορα είναι κάτι απροσδιόριστα “ελαστικό” στα πλαίσια του “ανθρωπισμού” που υπόκεινται σε “διπλωματικές διαβουλεύσεις” και έτσι το λιμενικό σώμα τον ένα μήνα μπορεί να αφήσει να περάσουν 12.000 άνθρωποι, τον άλλον 500 οπότε να παίρνουν και την επιβράβευση μας “μπράβο λιγότερο χειρότεροι” , γιατί καθήκον δεν βλέπω να είναι.
Ο στρατός ξηράς, το πολεμικό ναυτικό και η πολεμική αεροπορία θα πρέπει να κρίνονται με τον ίδιο τρόπο;  Με το “λίγο” ή “πολύ” παραβίαση συνόρων; Με x % περισσότερη φύλαξη συνόρων από “πριν” ;
Μην μπερδεύετε το πολεμικό ναυτικό με το λιμενικό σώμα, δεν έχουν την ίδια προσφορά έργου.

Μόνο που κάποιος κάθισε να ζωγραφίσει όλα τα παραπάνω δείχνει τι νοοτροπία έχει περάσει και δεν θα ξεριζωθεί ποτέ, να ζωγραφίσουμε και την πορεία του Oruc Reis με την Πέπα το γουρουνάκι να λέει πόσο λίγο ή πολύ μας μπήκε στην υφαλοκρηπίδα μας αυτό και τον περασμένο μήνα.

yandr

There are lies, big lies and statistics.

Για όσους γνωρίζουν μαθηματικά και στατιστική, τα νούμερα αυτά το λιγότερο προκαλούν υποψίες και το ρεαλιστικότερο είναι εντελώς παραπλανητικά.

  • Οι αποφάσεις ασύλου αυξήθηκαν, αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμά τους; Πόσες εγκρίθηκαν και από τι εθνικότητες; Που θα μείνουν αυτοί έλαβαν άσυλο;
  • Οι διαμένοντες στα νησιά μειώθηκαν κατά 20.000. Οι αναχωρήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου πόσες είναι; Οι υπόλοιποι τι θα γίνουν;(ρητορικό ερώτημα)
  • Οι αποσυμφόρηση από τα νησιά προς την ενδοχώρα σημαίνει ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι μετανάστες δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Τουρκία. Που θα μείνουν όλοι αυτοί οι άνρθωποι; (ρητορικό ερώτημα)
  • Στη μείωση των αφίξεων γιατί συγκρίνεται ο Ιανουάριος με τον Σεπτέμβριο; Τι σχέση έχουν οι δύο μήνες; Γιατί δεν συγκρίνεται το διάστημα Ιαν-Σεπ 2019 και 2020;
Tango.Alpha

Πολύ έξυπνα δεν υπάρχει αναφορά σε απελάσεις που ολοκληρώθηκαν και χρησιμοποιείται ο όρος αποχωρήσεις καθώς κάποιες ευρωπαϊκές χώρες δέχτηκαν να πάρουν λαθρομετανάστες μετά τη φωτιά στη Μόρια. Αναρωτιέμαι πόσες από τις 3.774 αποχωρήσεις είναι απελάσεις, ποιες οικειοθελείς επιστροφές και μετακινήσεις προς ευρωπαϊκές χώρες.

Επίσης ποιο ποσοστό της μείωσης οφείλεται ότι οι Τούρκοι έβαλαν ένα φρένο (που μπορούν να ακυρώσουν αργότερα) και ποιο σε καλύτερη φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων. Πόσες βάρκες σταμάτησε το Λιμενικό Ελληνική Ακτοφυλακή και πόσες υποδέχθηκε;

chriskri

Να συμπληρώσω ότι αυτό το νούμερο αφορά και πολίτες ευρωπαϊκών χωρών όπως η Αλβανία αλλά και χώρες όπως η Γεωργία με την συντριπτική πλειοψηφία των αποχωρήσεων και απελάσεων να είναι από αυτές.(με βάση τα στοιχεία που είχε δώσει το υπουργείο πριν μερικούς μήνες)

Megadime

Εντάξει μωρέ πρέπει να δουλέψει και το γραφείο τύπου του υπουργείου.. και αν συγκρίνουν άσχετα πράγματα για να ομορφύνει η εικόνα δεν πειράζει είναι για καλό σκοπό! Για να είμαστε ειλικρινείς το λιμενικό δεν μπορεί να αποτρεψει την είσοδο μεταναστών χωρίς να θέσει την ζωή τους σε κίνδυνο. Αυτό που κάνει τώρα για “ενεργητική φύλαξη” (ανεπίσημα πάντα γιατί είναι παράνομο με βάση το διεθνές δίκαιο) είναι είτε να τους παίρνει την μηχανή και να τους αφήνει να θαλασσοπνίγονται ή να τους σπρώχνει/ρυμουλκεί προς την τουρκία (pushbacks) με ή άνευ ξύλου, και τα 2 έχουν κοστίσει αθώες ανθρώπινες ζωές, πράγμα ανεπίτρεπτο για “πολιτισμένη” χώρα. Λύση μπορεί να δοθεί μόνο σε πανευρωπαικό επίπεδο.
https://www.youtube.com/watch?v=FFTt7JkTabk&ab_channel=anaxPaian

yandr

Τι δεν ισχύει; Τόσα βίντεο υπάρχουν.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7Y3moC6Cxc

Jason

To βιντεο προφανως δειχνει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αποπειρα εισοδου στην Ελλαδα λαθρομεταναστων και ΟΧΙ προσφυγων.

Η Τουρκια ΔΕΝ ειναι σε εμπολεμη κατατασταση, επομενως δεν υπαρχουν προσφυγες απο την Τουρκια. Οι προσφυγες του πολεμου στη Συρια, μπορουν να ζητησουν ασυλο στην Τουρκια η οποια ειναι η πρωτη ασφαλης χωρα συμφωνα με τον ΟΗΕ. Δεν εχουν δικαιωμα συμφωνα με το Διεθνες Δικαιο να προσπαθησουν να εισελθουν σε αλλη τριτη χωρα, καθως τοτε θεωρουνται παρανομοι μεταναστες, δηλαδη λαθρομεταναστες.

Οπως ειναι γνωστο, η Τουρκια εχει καταργησει τη βιζα για πολιτες μουσουλμανικων χωρων (π.χ. Αφγανισταν, Πακισταν, Μπαγκλαντες, Ινδονησια, Μαροκο, Αλγερια, Αιγυπτος, Σουδαν, Σομαλια, Ιρακ, Ιραν, κτλ κτλ), και επιδοτει τα εισιτηρια των Τουρκικων Αερογραμμων ωστε να ταξιδεψουν οι ανθρωποι αυτοι αεροπορικως στην Τουρκια. Οταν φτασουν στην Τουρκια, τους προωθει προς την Ελλαδα κερδιζοντας τεραστια ποσα, τοσο απο τη διακινηση λαθρομεταναστων, οσο και απο τα Ευρωπαικα κονδυλια που λαμβανει για να κρατησει τους προσφυγες απο της Συρια. Υπαρχουν πανω απο 5 εκατομμυρια μεταναστων στην Τουρκια σημερα, οι οποιοι εφτασαν εκει αεροπορικως, και οι οποιοι θελουν να ελθουν στην Ευρωπη καταθετωντας ψευδεις αιτησεις ασυλου.

Η Τουρκια ειναι ασφαλης χωρα για προσφυγες και μεταναστες συμφωνα με τον ΟΗΕ.

Ειναι αυτοι οι ανθρωποι προσφυγες? ΟΧΙ ειναι η απαντηση.

Κινδυνευει η ζωη αυτων ανθρωπων (που προερχονται απο μουσουλμανικες χωρες της Ασιας και της Αφρικης) στην Τουρκια??? ΟΧΙ ειναι η απαντηση.

Επομενως ποιος τους διωκει απο την Τουρκια? Κανενας, θελουν απλα να ερθουν στην Ευρωπη για δωρεαν επιδοματα και σπιτια χωρις να δουλευουν.

Επομενως ΔΕΝ ειναι προσφυγες, αλλα ipso facto λαθρομεταναστες.

Η Ελλαδα, οπως καθε χωρα σε αντιστοιχη κατασταση (ΗΠΑ, Αυστραλια, Βρετανια, Ισπανια, Ισραηλ κτλ) εχει το ΝΟΜΙΜΟ δικαιωμα να τους εκδιωξει, να τους απωθησει και να χρησιμοποιησει νομιμη βια εναντιον τους.

Last edited 1 month ago by Jason
Megadime

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου μου που έρχεται σε αντίθεση με την κυβερνητική θέση. Σας τιμά αυτό.
Επιτρέψτε μου να προσθέσω με θλίψη ότι αν γίνει ποτέ έρευνα και φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια θα γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Δυστυχώς γνωρίζω απο πρώτο χέρι τι γίνεται γιατί δικός μου άνθρωπος υπηρετεί στο ΛΣ. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά στελέχη που τιμούν την στολή τους και προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Μακάρι να βρεί την δύναμη να μιλήσει κάποιος γιατί είναι σίγουρο μετά πως θα τον σταυρώσουν.
Καταθέτω ταπεινά την σκέψη μου απλά προς προβληματισμό, τα dislikes είναι καλοδεχούμενα και δεν με ενδιαφέρει ούτε να πείσω ούτε να λογομαχήσω με κανέναν.

xriszk

Ποια λύση μπορεί να δοθεί σε σε πανευρωπαικό επίπεδο κατά την γνώμη σου από την στιγμή που δεν θέλουν επιπλέον μεταναστες στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης;

Jason

Προεχει η ασφαλεια και η ζωη των Ελληνων, οπως επισης και η προστασια των συνορων της Ελλαδας απο λαθρομεταναστες που ειναι εν δυναμει εγκληματιες, φυγοποινοι, εμποροι ναρκωτικων, βιαστες, παιδεραστες κτλ.

Οποιος θελει ασυλο, μπορει να καταθεσει αιτηση ασυλου στην Πρεσβεια της Χωρας που βρισκεται κοντα του, ΔΕΝ ειναι αναγκη να μπει σε βαρκα η να περασει παρανομα τα συνορα, αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Οι Χριστιανη Asia Bibi απο το Πακισταν που εχε δεχθει απειλες θανατου, καταθεσε με την οικογενεια της αιτησεις ασυλου στην πρεσβεια του Καναδα στο Καρατσι του Πακισταν και πηραν ασυλο απο εκει, δεν πηγαν παρανομα με πλοιο στον Καναδα. Πολυ απλα δεν γνωριζετε το Διεθνες Δικαιο και τις διεθνεις πρακτικες σε αυτες τις περιπτωσεις, ειστε απλα ΜΗ ενημερωμενος επαρκως.

https://www.theguardian.com/world/2020/feb/25/asia-bibi-the-pakistani-christian-exiled-to-canada-still-dreams-of-going-home

Δεν προκειται για προσφυγες, αλλα για λαθρομεταναστες. Ο προσφυγας δικαιουται ασυλο στην ΠΡΩΤΗ ασφαλη χωρα, δηλαδη την Τουρκια, η οποια ειναι ασφαλης χωρα συμφωνα με τον ΟΗΕ. Οταν προσπαθησει να φυγει απο την Τουρκια, χανει την ιδιοτητα του προσφυγα και ειναι απλα λαθρομεταναστης, επομενως ακομη και το pushback ειναι απολυτως ΝΟΜΙΜΟ.

Η Τουρκια προωθει συστηματικα λαθρομεταναστες προς την Ελλαδα ως πολιτικη χαμηλης εντασης πολεμου, δηλαδη ασκει STATE SPONSORED ILLEGAL HUMAN TRAFFICKING.

Τα επιχειρηματα σου να τα στειλεις πρωτα στις ΗΠΑ, την Αυστραλια και ειδικα το Ισραηλ που εφαρμοζουν τις ιδιες ακριβως πολιτικες και να τους πεις οτι ΔΕΝ ειναι πολιτισμενες χωρες.

Last edited 1 month ago by Jason
Rantaplan

Εκπληκτικη δουλεια . Σαν να λεμε τα ταγματα προκαλυψεως εκαν καταπληκτικη δουλεια και περασαν μονο 4 ταξιαρχιες. Καταπληκτικη δουλεια θα ηταν να ειχαμε μηδενικες ”ροες” . Λεξη και αυτη για τον βιασμο των συνορων μας….Buisness as usual κυριες και κυριοι . Οσο για αποχωρησεις , εδω γελαμε!

evaggelos

τριχες το οτι τους μαζευουμε στην αθηνα η σε χωρια δεν ειναι μειωση αλλα ανακυκλωση, greek statistics κ ο νυν αρχηγος του κρατους μαζευει τους επιστημονες των μαυρων ετων.

Jimmy

Να συμφωνησουμε ολοι οτι κατι καλυτερο κανουν οι τωρινοι απο τους εθνικους μειοδοτες που κυβερνησαν πριν? Να συμφωνησουμε επισης ολοι οτι ακομα το ισοζυγιο ειναι αρνητικο και οτι η Ελλαδα εχει προ πολλου ξεπερασει τα ορια ανοχης απο ολες τις αποψεις (οικονομικες, κοινωνικες, εθνικες) σε νεες αφιξεις?

blogtruman

Και τι ακριβώς κάνει το λιμενικό και τους “αποτρέπει”; Αφού δεν μπορεί να τους βουλιάξει (και δεν πρέπει δλδ δε λέω κάτι άλλο) άρα πως τους σταματα; Μάλλον δεν αξίζει για αυτούς ο κόπος καθώς θα εκφοβιστούν στα νησιά σε χάλια δομές και το ξέρουν. Αυτός ειναι ο κύριος λόγος που σταμάτησαν από εκεί. Οπότε όταν δεν μπορούν να περάσουν από το Αιγαίο περνάνε από τον Έβρο. Και εκεί οι ροές έχουν αρχίσει και αυξάνουν.

Αν ρωτήσετε ντόπιους κάθε μέρα βλέπουν καθημερινά μπουλούκια 5-6 ατόμων να περπατάνε στις παράπλευρες οδούς ή στην Εγνατία. Και πόσους δεν τους βλέπουν γιατί του πάνε σε κλεμμένα qashqai (και άλλα) αυτοκίνητα ποιος ξέρει μέχρι που (θεσσαλονίκη?)..

Γίνεται δουλειά στα σύνορα αλλά δεν είναι αρκετή και τώρα δεν υπάρχει η συ στράτευση των ημερών της κρίσης (έπεσαν οι τόνοι, χαλάρωσε η φύλαξη).Και βεβαίως δεν φεύγουν όλοι από την Ελλάδα. Τα αστικά κέντρα θεσνικη αθήνα έχουν γεμίσει.

Το τείχος θα πιάνει 23χλμ (τα χερσαία σύνορα) όταν τα σύνορά μας με την Τουρκία είναι 160χλμ. Στο ενδιάμεσο βεβαίως μια χαρά “στεγνοί” με απλές βάρκες περνάνε το ποτάμι με καταδρομικές πλεύσεις σε κάποιο σημείο του ποταμού στο άλλο.

Πρέπει το πρόβλημα να χτυπηθεί στις χώρες που τους δέχονται (να σταματήσουν) και βεβαίως να κοπούν επιδόματα, και οτιδήποτε άλλο τους “προσκαλεί”. Ομως και εδώ η ΕΕ είναι διχασμένη στο θέμα.

Jason

Με τις απελασεις τι γινεται???

Να θυμησω τον προσφατο αποκεφαλισμο δασκαλου στη Γαλλια απο Τσετσενο “προσφυγα” που πηρε ασυλο στη Γαλλια και μεγαλωσε εκει απο ηλικια 8 ετων? Και δεν ειναι μονο η Γαλλια, αυτα συμβαινουν σε ολη την Ευρωπη, π.χ. οι μουσουλμανοι και ειδικα οι Μαροκινοι σε Ολλανδια και Βελγιο, Τουρκοι σε Γερμανια κτλ κτλ.

Ειναι εμφανες εκ του αποτελεσματος οτι το ισλαμ ειναι ιδεολογικα ασυμβατο με τις αξιες και τις αρχες της Ευρωπης.

Παρομοιες καταστασεις θα ζησουμε και εμεις, επομενως ειναι αναγκαιο να περιορισουμε και να εκμηδενησουμε τις ροες λαθρομεταναστων στην Ελλαδα, καθως αποτελουν “βομβα” στα θεμελια της χωρας, ειδικα οταν ο επιθετικος γειτονας επηρεαζει τους μουσουλμανους απο τη Σομαλια μεχρι τη Γερμανια, και απο το Μαροκο μεχρι την Ινδονησια.

Ας ξυπνησουμε επιτελους και ας αντιληφθουμε την πραγματικοτητα.

SAAB

Οι ροές όντως έχουν μειωθεί αλλά μένουν ακόμη πολλά να κάνουμε.
Τα σύνορα θέλουν όλα απροσπέλαστο φράχτη. Από Ιόνιο μέχρι Θρακικό. Να μείνουν μόνον οι νόμιμες πύλες εισόδου. Σήμερα οι περισσότεροι μπαίνουν από την διαδρομή Τουρκία-Βουλγαρία-Ροδόπη. Εάν φράξουμε εκεί θα βρουν από αλλού τρόπο. Γι αυτό φράξιμο όλη η οριογραμμή και τέλος. Θα βοηθούσε πολύ να άρουμε την υπογραφή μας και από κάποιες διεθνής συνθήκες και ψηφίσματα τα οποία μας εμποδίζουν να απαγορεύσουμε τον εποικισμό με το πρόσχημα του ανθρωπισμού. Δεν μπορεί ο συναισθηματικός και συνειδησιακός εκβιασμός των δυστυχισμένων να μας εμποδίζει να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από τον εποικισμό. Γιατί περί εποικισμού πρόκειται.

Όταν συλλαμβάνονται λοιπόν πρέπει να απελαύνονται. Με ποιο αιτιολογικό κάποιος περνάει παράνομα σε μία χώρα και δεν τον γυρίζουν από εκεί που ήρθε; Κανένα κράτος δεν νομιμοποιεί την καταπάτηση των συνόρων του πλην της Ελλάδας. Αφήστε που όλα αυτά πρέπει έχουν μία αμοιβαιότητα. Δεν αποδέχεσαι ότι δεν θα έχεις πλήρη δικαιώματα λόγω του ότι η θρησκεία σου είναι υπέρ της εξαπάτησης, της βίας και της υποκρισίας; Απέλαση. Όσοι έρχονται απλά περιμένουν να γίνουν πολλοί και να επιβάλουν το κοράνι. Ίσα δικαιώματα δεν μπορούμε να τους δώσουμε. Όπως μας βλέπουν αυτοί ως άπιστους, έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε. Αλλιώς, δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι.

- Advertisement -

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το ΥΠΕΘΑ ξεκινά την “Aποκατάσταση ΗΡΑΚΛΗΣ”, στόχος ΓΕΑ/ΓΕΕΘΑ όλα τα C-130B/H στον αέρα το συντομότερο!

 Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ έχουν βάλει σαν στόχο την επανεργοποίηση του Στόλου των ελληνικών C-130B/H. Δυστυχώς, όσοι από...
- Advertisement -

Το τεύχος μας που κυκλοφορεί

- Advertisement -

Κύριο Άρθρο

Η INTRACOM γράφει ιστορία! LOTUS, το νέο Drone επόμενης γενιάς ...

40
Ελληνικό θα είναι το νέο Ευρωπαϊκό Drone, κατάλληλο για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση συνόρων, παρακολούθηση στόχων υψηλής αξίας και αναγνώριση απειλών. Η INTRACOM DEFENSE (IDE)...
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ Δεκέμβριος 2020

Αγορά MDL
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2016 March 2016 #358

Αγορά MDL
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2015 May 2015 #348

Αγορά MDL

Related News

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το ΥΠΕΘΑ ξεκινά την “Aποκατάσταση ΗΡΑΚΛΗΣ”, στόχος ΓΕΑ/ΓΕΕΘΑ όλα τα C-130B/H στον αέρα το συντομότερο!

 Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ έχουν βάλει σαν στόχο την επανεργοποίηση του Στόλου των ελληνικών C-130B/H. Δυστυχώς, όσοι από...

Τα ελικόπτερα του αμερικανικού Στρατού πετούν με… καφεΐνη και ενεργειακά ποτά

Τα πληρώματα των αμερικανικών ελικοπτέρων καταφεύγουν τακτικά στην κατανάλωση έξτρα καφεΐνης και ενεργειακών ποτών για να αντιμετωπίσουν την κόπωση, την έλλειψη ύπνου και τις...

Η Τουρκία απειλεί την ενότητα του NATO με τους S-400, δηλώνει η Κέι Μπέιλι Χάτσισον

Η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να καταλάβει τις συνέπειες πριν ενεργοποιήσει τους ρωσικούς πυραύλους S-400, είπε η πρέσβης των ΗΠΑ στο NATO τη Δευτέρα.Μιλώντας στο...