Επιχειρήσεις ρωσικών τζετ από τον… «εξοχικό» διάδρομο 

6
1521
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η χρήση τμημάτων αυτοκινητοδρόμων ως εναλλακτικών διαδρόμων απο-προσγειώσεων δεν είναι προνόμιο του ΝΑΤΟ, όπως δείχνει το αποκαλυπτικό βίντεο από πρόσφατες ασκήσεις ρωσικών Su-25SM. Οι επιχειρήσεις από την «διασπορά» είναι πάντα μια καλή ευκαιρία εκπαίδευσης πληρωμάτων αέρος και εδάφους σε συνθήκες διαφορετικές από αυτές του αεροδρομίου τους, ημέρα ή νύχτα, γι’ αυτό και δεν λείπουν από τα σχετικά σενάρια.

Επί Ψυχρού Πολέμου, τόσο δυνάμεις του ΝΑΤΟ όσο και του Συμφώνου της Βαρσοβίας ασκούντο τακτικά στις επιχειρήσεις από εναλλακτικές θέσεις καθώς σε περίπτωση πολέμου ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι αεροπορικές βάσεις των αντιπάλων θα δέχονταν τα πρώτα πλήγματα. Κάθε ίσιο κομμάτι δρόμου που πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις κάνει –η κίνηση οχημάτων μπορεί να περιμένει. Προηγείται η άσκηση!

 

Α.Θ  


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Κωστας πατριωτης
Guest

Παντου η αισθηση του πολεμου.

Aris
Guest
Άρης

Εμείς εδώ τίποτα….βέβαια φροντίσαμε ότι ίσιο κομμάτι σε ΕΟ να γεμίσει με διόδια….που να πας; Θα σου ζητανε και αποζημείωση …

Thracian
Guest
Θρακιώτης

Μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά… Κάτι κάνουμε κι εμείς…

Aris
Guest
Άρης

Που; Πες ντε και βγάλε μας από την άγνοια

chikichiki
Guest
chikichiki

Καλή προσπάθεια, Ρετζέπ…

shadow man®
Guest
shadow man®

δεν εξυπηρετούν ολες οι μεθοδοι ολες τις αεροπορίες ανα τον κόσμο. Πχ κάποια τακτική που μπορεί να ειναι καλή στη Σουηδία σε μια αλλη χώρα μπορεί να μην εχει αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να υιοθετήσουμε οτι λύση βλέπουμε στον κόσμο.