Η Ρωσία παρέλαβε δύο μαχητικά MiG-35

5
2638
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Ρωσική Αεροπορία έχει αποκτήσει δύο μαχητικά MiG-35, επισημαίνει στο «Sputnik» ο επικεφαλής της RAC MiG Ilya Tarasenko.

 

Το MiG-35 είναι η πλέον σύγχρονη έκδοση παραγωγής του μαχητικού αεροσκάφους MiG-29, που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1980 ως το αντίπαλο δέος του αμερικανικού F-16. Το MiG-35 βασίζεται στο MiG-29M/M2 και ξεχωρίζει γιατί μπορεί να φέρει το ραντάρ AESA Zhuk-A/AE.

 

Η RAC MiG θα παραδώσει ακόμη τέσσερα MiG-35 μέχρι το τέλος του έτους και περιμένει την υπογραφή νέου συμβολαίου με το ρωσικό υπουργείο άμυνας για την κατασκευή επιπλέον 14 αεροσκαφών. Τα έξι MiG-35 προορίζονται να διατεθούν για τον εξοπλισμό του ακροβατικού σμήνους Strizhi.

 

Συμβόλαιο για έξι MiG-35 για το ρωσικό ακροβατικό σμήνος Strizhi

 

Η Ρωσία θα παραγγείλει 14 MiG-35 το 2020


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Happy New MiG Day!

Sim
Guest
Sim

τώρα θα πειτε τι λεω?…αλλά αυτό το συγκεκριμένο Mig με τις δυνατότητες που έχει ειδικά, (25 απο δαυτα + S-400) κάτι μου λέει ότι θα μπορούσε να δώσει τεράστια βοήθεια στους Κύπριους ε? τι λέτε?

ΚΚ76
Guest
ΚΚ76

Η Κύπρος κοιτάει Δυτικά πλέον.

Z10V
Guest
Z10V

Νομίζω ότι ακόμη και ο Ερντογάν θα μπορέσει να φτιάξει καλύτερο αεροπλάνο. Το αεροπλάνο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εκσυγχρονισμένο Mig29 με όλα τα γνωστά προβλήματα που έχουν τα ρωσικά ηλεκτρονικά, οι ρωσικοί κινητήρες κτλ. Το μόνο πλεονέκτημα σε σχέση με τα δυτικά είναι η χαμηλή τιμή του. Τώρα αν το βαφτίζουν Mig 35, 45, ή 55 δεν έχει σημασία.

Σωτήρης
Guest
Σωτήρης

Αυτόν τον άτιμο το σωλήνα pitot δεν μπορούν κάπως να τον καλύψουν;